Σελίδα 94 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ωπ ωπ σόρρυ παρανόηση, δεν το έγραψα καλά...
    Μια χαρά το έγραψες, εννόησα.
    Η εδική μου διάθεση είναι κάπως σήμερα λόγω καιρού...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Κάπου πάνω από την Αττική, κοιτά η Μπιρμπίλη στο δάπεδο του αεροπλάνου και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των διακοσίων ευρώ. Το μαζεύει και με ...ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει: "Να μπορούσα να άνοιγα τώρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το....έβρισκε ευτυχισμένο...". Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου: "Γι' αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα διακόσια ευρώ σε δυο κατοστάρικα, που θα πέταγα από το παράθυρο και έτσι θα έκανα δυο Έλληνες ευτυχισμένους". Τα ακούει και ο Παπανδρέου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο: "Τρίχες... γι' αυτό κανείς από τους δυο σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε τέσσερα πενηντάρικα και έτσι θα έκανα τέσσερις Έλληνες ευτυχισμένους!!!"
    Ακούνε και οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και κοιτάζουν ο ένας τον άλλο με απογοήτευση: "Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα, να κάνω δέκα εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;;

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Κάπου πάνω από την Αττική, κοιτά η Μπιρμπίλη στο δάπεδο του αεροπλάνου και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των διακοσίων ευρώ. Το μαζεύει και με ...ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει: "Να μπορούσα να άνοιγα τώρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το....έβρισκε ευτυχισμένο...". Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου: "Γι' αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα διακόσια ευρώ σε δυο κατοστάρικα, που θα πέταγα από το παράθυρο και έτσι θα έκανα δυο Έλληνες ευτυχισμένους". Τα ακούει και ο Παπανδρέου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο: "Τρίχες... γι' αυτό κανείς από τους δυο σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε τέσσερα πενηντάρικα και έτσι θα έκανα τέσσερις Έλληνες ευτυχισμένους!!!"
    Ακούνε και οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και κοιτάζουν ο ένας τον άλλο με απογοήτευση: "Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα, να κάνω δέκα εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;;

Διάβασα στο φόρουμ της σχολής αυτό,δεν ξέρω όμως αν ισχύει και κατά πόσο,απλώς το παραθέτω.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη
    Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.

Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG

Διάβασα στο φόρουμ της σχολής αυτό,δεν ξέρω όμως αν ισχύει και κατά πόσο,απλώς το παραθέτω.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη
    Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.

Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.
    Αυτη ειναι η μονη λυση,ουτε αρνηση πλρωμων ,ουτε τπτ αλλο.........και ξυλο ,ξυλο,ξυλο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Mαντμαζέλ και Μεσιέ,
    Κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας. Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!! Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ! Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ!!!

Σακ βουαγιάζ και ρέζερβουάρ .

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Mαντμαζέλ και Μεσιέ,
    Κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας. Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!! Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ! Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ!!!

Σακ βουαγιάζ και ρέζερβουάρ .

Αφού γέλασα, παραθέτω :

Αρχίσανε τα όργανα... :a13:

και σε συνδυασμό με αυτό

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63403097

.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αφού γέλασα, παραθέτω :

και σε συνδυασμό με αυτό

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63403097

.

Μπα, στη τελευταια συγκεντρωση κατεστει σαφες οτι το κρατος θα δειχνει μηδενικη ανοχη πλεον στους ταραξιες και στους γιε-γιεδες που μπαινουν εμποδιο στο θεαρεστο εργο της ανακοδομησεως του εθνους. Του χημικου το καγκελο εγινε. Επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια των ΜΑΤατζηδων και των λοιπων "βαρατε στο ψαχνο" σωματων ασφαλειας (μη χεσω) εχουν IQ αμοιβαδας, μην περιμενεις να στρεψουν το θυμο τους και την αγανακτηση τους σε αυτους που ΔΕΝ του ταϊζουν... αλλου θα βγει ο τσαμπουκας του, εκει που τους παιρνει...

Φαντασου να ειναι ο αλλος σκοπετο μπροστα απο τη Βουλη σερι και να εχει δεν ξερω και εγω ποσες απληρωτες "υπερωριες" και μετα να του πουν "βαρα"...

ε, θα βαρεσει και πολυ μαλιστα...

Σύμφωνοι, τη τρίτη όμως θα κάνουν οι ίδιοι διαδήλωση, λέει.

Αυτό είναι ένα key point.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Σύμφωνοι, τη τρίτη όμως θα κάνουν οι ίδιοι διαδήλωση, λέει.

Αυτό είναι ένα key point.
    Κη ποιντ για ΠΟΙΟ πραγμα;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Κη ποιντ για ΠΟΙΟ πραγμα;
    Ποιοι θα βαρέσουν ποιους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ποιοι θα βαρέσουν ποιους.
    Την καλημερα μου...και την κανω με ελαφρα γιατι εχει πεσει απαλεψιμοτητα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Την καλημερα μου...και την κανω με ελαφρα γιατι εχει πεσει απαλεψιμοτητα

γιατι ειναι "απαλευτος" καποιος που λεει οτι θα πεσει ξυλο την Τριτη?

Μηπως θα επρεπε να συντονιστουμε καλυτερα και αυτοι που την Τριτη
    θα ψηφισουν την καταστροφη την δικη μας και των παιδιων μας , να γινει η Βουλη γης μαδιαμ???

Απαλευτοι ειναι οσοι εχουν ακομα υπομονη (και δεν απευθυνομαι σε εσενα )
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    να γινει η Βουλη γης μαδιαμ???
    Γιατί στη Βουλή (καταννοώ το συμβολικό του θέματος αλλά...), ουδείς γνωρίζει που μένουν;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μπα, στη τελευταια συγκεντρωση κατεστει σαφες οτι το κρατος θα δειχνει μηδενικη ανοχη πλεον στους ταραξιες και στους γιε-γιεδες που μπαινουν εμποδιο στο θεαρεστο εργο της ανακοδομησεως του εθνους. Του χημικου το καγκελο εγινε. Επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια των ΜΑΤατζηδων και των λοιπων "βαρατε στο ψαχνο" σωματων ασφαλειας (μη χεσω) εχουν IQ αμοιβαδας, μην περιμενεις να στρεψουν το θυμο τους και την αγανακτηση τους σε αυτους που ΔΕΝ του ταϊζουν... αλλου θα βγει ο τσαμπουκας του, εκει που τους παιρνει...

Φαντασου να ειναι ο αλλος σκοπετο μπροστα απο τη Βουλη σερι και να εχει δεν ξερω και εγω ποσες απληρωτες "υπερωριες" και μετα να του πουν "βαρα"...

ε, θα βαρεσει και πολυ μαλιστα...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...........ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ

Ότι άλλος είναι ό ( ΕΧΘΡΟΣ )...??
    Έγώ πάντως σήμερα άλλα άκουσα άπό αύτούς πού κρέμασαν τό πανώ στό Λυκαβητό..!!
    Κάποιο πάρτυ έτοιμάζεται........
    Άπλά θέλω νά δώ άν ....

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ....!!

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αφού γέλασα, παραθέτω :

.
    Ομολογώ δεν περίμενα ποτέ να δω κάτι τέτοιο...Αφού συνειδητοποίησαν κι οι πιο κοιμισμένοι(δεν μιλώ για τις εξαιρέσεις του σώματος) ότι κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία,υπάρχει ακόμα ελπίδα!!!
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF