σημερα θα κατεβω αθηνα μαλλον... κατι πηρε το αυτι μου για οργανωμενη μοτοπορεια απο βορεια ελλαδα,εχουμε τιποτα υποψην;
σημερα θα κατεβω αθηνα μαλλον... κατι πηρε το αυτι μου για οργανωμενη μοτοπορεια απο βορεια ελλαδα,εχουμε τιποτα υποψην;
ζωντανη μεταδοση βιντεο απ το skai.gr
συνταγμα.καινε βαν με κεραιες προφανως δημοσιγραφικο αφου πρωτα νεαροι φαινεται να ψαχνουν για τιποτα λαφυρα, ενω καιγεται το πρωτο ασχολουνται με το δευτερο.
ξαφνικα λυνεται το χειροφρενο του πρωτου και κατευθυνεται προς ενα περιπτερο λιγα μετρα πιο πισω.πανικος , φαινεται να αρπαζει φωτια και το περιπτερο.κανα 5λεπτο μετα ερχεται η πυροσβεστικη ενω ο καπνος δεν επιτρεπει να δεις τι γινεται.με το που φευγει ο καπνος κοσμος βουταει οτι βρισκει απ το περιπτερο ενω η πυροσβεστικη παλευει να σβησει τη φωτια.
αναδιανομη πλουτου , πλιατσικο, οπως θελετε πειτε το η ουσια ειναι οτι ειμαστε για κλαματα.
η αγανακτιση υπο αυτες τις προυποθεσεις ειναι δωρο αδωρο.
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....
με ολα τα μεσα πανε να σκορπισουν τον κοσμο και να του στρεψουν αλλου την προσοχη.... το πρωτο μνημονιο ταυτοχρονα με την "πολυαναμενομενη" τσοντα της τζουλιας, απαισιοδοξια και σνομπαρια της κινησης των αγανακτισμενων απο "ακροδεξιους" και "ακροαριστερους" με ατελειωτη θεωρια και αναλυσεις επι αναλυσεων ,ουτε βαλτοι να ταν βρε αδερφε, πολιτικος ανασχηματισμος (κατι αλλαξε και καλα) ξεσκεπασμα στημενων αγωνων στο ποδοσφαιρο (ο κοσμος το χε τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι) και κλασσικα επισοδεια απο γνωστους ....γνωστους.
Η κλασσικη συνταγη με δυο λογια διαιρειν και βασιλευε και τσοντα,μπαλα και καρατε...
ελπιζω οτι δεν θα μασησει ο "κοσμακης"
Φαντάζομαι πως το ξέρεις ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών, τσίμπισε, τσιμπάει και θα τσιμπάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....
...ελπιζω οτι δεν θα μασησει ο "κοσμακης"
Και αυτοί ψηφίζουν.
Άμα κράταγα 10 ευρώ για όσους έχω ακούσει να πιστεύουν πραγματικά σε κάποιο κόμμα, θα ήμουνα...
Εδώ τον σκοτώσανε πέρυσι(βλ.Μαρφίν),σε λίγο ξύλο θα κολλήσουνε;Και που 'σαι ακόμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
ρε συ χτυπανε και τον κοσμο.....![]()
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011
ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/6
Την Τρίτη 28 Ιουνίου οργανώνεται μοτοπορεία από την Βόρεια Ελλάδα προς την Αθήνα.
Στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από τον Λευκό Πύργο (Θεσσαλονίκη) με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος (Αθήνα).
Οι μοτοσυκλετιστές των νομών......
Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης να βρίσκονται στις 28/6/2011 και ώρα 11:00 π.μ. το αργότερο, συγκεντρωμένοι στον Λευκό Πύργο (Θεσσαλονίκη).
Οι μοτοσυκλετιστές των υπόλοιπων νομών προς την κάθοδό μας στην Αθήνα να μας αναμένουν επί της Εθνικής Οδού την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.
Παρακάτω αναφέρονται οι στάσεις όπου θα γίνονται και οι συναντήσεις με μοτοσυκλετιστές από τους όμορους νομούς:
1. ΣΕΑ Olympus Plaza, Κορινός 60062, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 12:50)
2. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΗ: GOODYS SEA EYAGGELISMOY, Λάρισα, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 14:00)
3. Κόμβος Νέας Αγχιάλου (Ώρα άφιξης: 14:50)
4. ΣΕΑ Goodys Best200, Λαμία 35100, Ελλάδα (Ώρα άφιξης: 16:00)
5. Κόμβος Αρκίτσας, Δαφνουσίων 35200, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 16:45)
6. ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΗ: ΣΕΑ Σείριος, Αυλώνας, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 18:00)
7. Κόμβος Χαλκίδας, Σχηματάρι, Ελλάς (Ώρα άφιξης: 18:45)
8. Λεωφόρος Κηφισού (E75) (Ώρα άφιξης: 19:30)
Στον Παράδρομο Καβάλας θα μας περιμένουν οι φίλοι μοτοσυκλετιστές από Αττική και Πελοπόννησο όπου θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για τον τελικό προορισμό μας, Πλατεία Συντάγματος (Ώρα άφιξης: 20:00)
Χάρτης πορείας: http://goo.gl/jJLSQ
To event στο facebook http://goo.gl/tKa5w
Καλείστε να διαδώσετε αυτή την εκδήλωση όπως και να οργανωθείτε κατά τόπους για να είστε στη Θεσσαλονίκη ή για να συναντήσετε την πορεία προς Αθήνα στις 28/6/2011.
http://xronika05.blogspot.com/2011/06/286.html
χουντα??? τι γινεται ρε παιδια;;![]()
Ti εννοείς με το link του Ζουγκλα??
![]()
Πρόσφατα επαναπατρισμένος;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
οχι την ψηφοφορια που εχει τωρα, αυτα που ειδειχνε πριν λαιβ απο το συνταγμα,εδειχνε δυο διμοιριες που παιρνουσαν μεσα απο το πληθος που τους ανοιγε δρομο και χειροκροτουσε ειρωνικα και τους πλακωσανε στα χημικα .... ρε συ χτυπανε κοσμο (και δεν εννοω τους μπαχαλακιδες,κοσμο απλο) στα καλα καθουμενα!!![]()
![]()
Dirty job...but someone has got to do itΑρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
...ρε συ χτυπανε κοσμο ...
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
οχι την ψηφοφορια που εχει τωρα, αυτα που ειδειχνε πριν λαιβ απο το συνταγμα,εδειχνε δυο διμοιριες που παιρνουσαν μεσα απο το πληθος που τους ανοιγε δρομο και χειροκροτουσε ειρωνικα και τους πλακωσανε στα χημικα .... ρε συ χτυπανε κοσμο (και δεν εννοω τους μπαχαλακιδες,κοσμο απλο) στα καλα καθουμενα!!![]()
![]()
κατι νεο μας ειπες!![]()
Τους περικυκλωσαν και τους πλακωσαν στα δακρυγονα
Γινεται η ψηφοφορια, σηκωνεται ενας τσουτσεκος του ΠΑΣΟΚ οταν αναγνωσκουν το ονομα του και αντι γαι ΝΑΙ η ΟΧΙ, αρχιζει και εκφωνει λογο... χεσμενοι οι του ΠΑΣΟΚ, γουστο σου λεει εχει να κανει καμμια μαλακια... και λεει ο μαλακας... κυριοι γνωριζετε οτι διαφωνω και εχω εκφρασει αντιρρησεις, αλλα ακουγοντας προ ολιγου τον πρωθυπουργο πειστηκα...ΝΑΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: