Με είδα να περνάω πάνω απο λακούβαρα στη Ποσειδώνος, να ανοίγει η μπαγκαζιέρα και να χάνεται το gps που πήγαινα να τοποθετήσω. #*!&@^#&*!!*@($($*@&@*
Με είδα να περνάω πάνω απο λακούβαρα στη Ποσειδώνος, να ανοίγει η μπαγκαζιέρα και να χάνεται το gps που πήγαινα να τοποθετήσω. #*!&@^#&*!!*@($($*@&@*
Φίου φίου φι φι φίου
Με είδα να γυρίζω πίσω σπίτι μετά τη 12ημερη βολτούλα και να λέω τι κάνω πάλι εδώ; Πώς θα κάνω πάλι υπομονή στη δουλειά..
Με είδα πρώτη χρονιά μετά από 28 χρόνια ούτε μια μέρα θάλασσα,(σχεδόν) καμία μέρα άδεια. ΟΛΟ το καλοκαίρι αθήνα (πλην 24 ωρών λογω ψήφου δημοψηφίσματος ).. χακούνα ματάτα...
με ειδα να εχω κανει 2 μπανια και αυτα νυχτα,(και μενω διπλα στη θαλασσα)
Με ειδα να φορτωνω τη ντολυ μεχρι τα μπουνια..
Να γλυτωσω και την προεκλογικη περιοδο..
Με είδα να περνάω κτεο το μηχανάκι. Με καμμένη λάμπα. Και πέρασε ρε φίλε. Χωρίς παρατήρηση.
με είδα να οδηγάω χθες μετά απο 4 Pints Και σήμερα το πρωί να ξυπνάω και να λέω τι μαλακας είμαι
Με είδα στο Νέο τμήμα/γραφείο πλέον......πφφφφφφ άγχος άγχος άγχος!!!!
Με ειδα να παραταω τα παντα να καβαλαω την γρια και ενα ΣΚ δικο μου καπου στην Σιθωνια μακρυα απο τις τοξινες της καθημερινοτητας.
Με είδα χτες βράδυ γύρω στις 3παρά στη Σόλωνος να μην κόβω όσο πρέπει στο παλλόμενο πορτοκαλί και παραλίγο να έκανα ένα άνθρωπο δολοφόνο....Φίλε ταρίφα σ'χώρα με,το σκυλομετάνοιωσα όσο δεν πάει....Ευτυχώς πιάσανε τα φρένα και κοκκάλωσες το αμάξι και εγώ σε απέφυγα με ελιγμό ειδάλλως θα είχαμε δράματα...
Με είδα να κρεβατώνομαι ξανά από μυϊκό τραυματισμό στη μέση....και ότι είχα συνέλθει από πρόσθιο επιγονατιδικό. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτή η αηδία γκαντεμιά και να παραμείνω υγιής για να μπορέσω να αθληθώ ξανά.
Με ειδα να μπαινω σε πειρασμους......
Κρατηθηκα (αυτη τη φορα).....
πουτσ@@@@@@@@@