Σελίδα 94 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 2040

Θέμα: Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες V

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Χρωμιο βιβλος εκ του Ασουσιου ειναι.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ωταν εμις φτυαχναμε λαμπντομπ, εσις σκαλυζατε στους βραχους.

[FONT=Tahoma]"ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Γλυπτό 1 αιώνα με αρχαία Ελληνίδα να κρατάει λάπτοπ;"

[/FONT]
    http://www.ingossip.gr/paraxena/286793-tha-trelathoyme-teleios-glypto-1-aiona-me-archaia-ellenida-na-krataei-laptop-video

Συνημμένο 346731
    Κάπου θα υπάρχει και κανένα μπλογκ για την καθαρότητα και ανωτερότητα της κινέζικης φυλής που θα λένε "Ελληνίδα το κρατάει αλλά δε λένε ότι το παρήγγειλε από εμάς"

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Αστεια δεν ειναι αλλα μαλλον πρεπει να μας προβληματιζει...

Συνημμένο 346742
    Κλάιν μάιν
    Ζητάμε από παιδιά τής Τετάρτης δημοτικού (ας είναι και Πέμπτη η έκτη)
    Να αποδεχτούν την πραγματικότητα για κάποιους(χωρις να πιστεύω ο ίδιος στον άι Βασίλη)
    Έτσι μεγάλωσα και δεν με χάλασε.
    Τώρα επειδή βγήκε μια δασκάλα η οποία τις απόψεις και το κόμπλεξ τής πήγε να το περάσει δια μέσου των παιδιών που κάνει μαθημα Κλάιν μάιν
    Το έκανε θέμα στο face γιατί το ζήτημα δεν ήταν ότι η πλειοψηφία των παιδιών πίστευε στον Άι Βασίλη, αλλά γιατί αυτή η πλειοψηφία είχε αντίθετη από την δική τής άποψη.
    Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης και νομίζω πώς σε τέτοια ηλικία πού τα μυαλά οι ψυχοσυνθεσεις κλπ είναι ευπλαστα όταν οι μεγαλύτεροι λέμε ότι αυτό είναι έτσι και όχι αυτό πού πιστεύεις τότε δεν μιλάμε για διδασκαλία αλλά για διαμόρφωση ιδεών και συνειδήσεων.
    Και είμαι σίγουρος ότι αν αυτή η δασκάλα ποσταριζε στο Face ότι τούς έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και τα παιδάκια είπαν ότι θέλουν να γίνουν στρατιωτικοί, αστυνομικοί πυροσβέστες κλπ εγώ τους είπα ότι δεν είναι καλά επαγγέλματα αύτα γιατί έτσι θα γίνεται υπηρέτες των αφεντικών, ιμπεριαλιστων κλπ
    Μάλλον δεν θα το ποσταρε ούτε αυτή ούτε εσύ.
    Μιλάμε για παιδιά που ονειρεύονται Άι Βασίλη, δεν τους ζητάμε να πάρουν τα ηνία τής χώρας στα χέρια τους.
    Θέλουμε και θέλω να ονειρεύονται όσο μπορούν και να ξυπνήσουν μοναχά τούς και εκεί θα βοηθήσω και θα βοηθήσουμε

Η δασκάλα είναι εικαστικών. Την ξέρω.
    Και δεν έχει σχέση με ότι χαζομάρα έχω διαβάσει εδώ κι εκεί.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Kαλα ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και δεν ειναι το κατάλληλο θρεντ, δεχομαι αυτα που λέτε ολοι για την δασκάλα αν και βέβαια επειδή δεν γνωρίζουμε
    τον γραφοντα δε μπορούμε να πούμε και απόλυτα αν βγάζει κόμπλεξ,συμπέρασμα,σουρεαλισμό και πάει λέγοντας. Οχι οτι δεν θα ίσχυε και το ανάποδο,
    απο κει και πέρα εγω κρατάω ενα συγκεκριμένο οτι ανεξάρτητα τι πιστεύει ενα παιδί και σε τι περιβάλλον μεγαλώνει, δεν έχει μάθει να δέχεται την άποψη
    του άλλου παιδιού και ποσο μάλλον οταν συναντήσει μια διαφορετική άποψη να ξέρει να την αντιμετωπίση ως κατι φυσιολογικό
    , δε θα απαίτησουμε απο ενα παιδί να κάνει εποικοδομητικό διάλογο ( αν και είναι πανέξυπνα και ικανά να τον κάνουν). Τα παιδιά ειναι ελευθερα αν πιστευουν σε οτι τους αρέσει και τους φαίνεται μοναδικό και δημιουργικο
    αρκεί να μη τα αφήσουμε να φανατιστούν...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... Τα παιδιά ειναι ελευθερα αν πιστευουν σε οτι τους αρέσει και τους φαίνεται μοναδικό και δημιουργικο
    αρκεί να μη τα αφήσουμε να φανατιστούν...
    Προφανώς είσαι άτεκνος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προφανώς είσαι άτεκνος.
    φυσικά και ειμαι ρε συ Νίκο,αλλα εχω δει πολλά υγιή πρότυπα οικογενειών που θαυμάζω που κάνουν τόσο κοινωνικά τα παιδιά τους
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1449150469199.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	26,7 KB 
ID:	346992
    πουτσ@@@@@@@@@

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    φυσικά και ειμαι ρε συ Νίκο,αλλα εχω δει πολλά υγιή πρότυπα οικογενειών που θαυμάζω που κάνουν τόσο κοινωνικά τα παιδιά τους
    Για τον φανατισμό των παιδιών λέω... Δεν υπάρχει πιο φανατισμένο ον στον πλανήτη απο ένα παιδί που θέλει κάτι.

Επίσης, δεν υπάρχει πιο σκληρό ον στον πλανήτη απο τα παιδιά.

Άσε τους γονείς, αυτοί πάνε μαθαίνοντας.

Τέλος της παρένθεσης από εμένα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από ότι φανταζόμαστε πολλες φορές.
    Συνήθως όσον αφορά τον Αϊ-Βασίλη, το παιδί αρνείται να παραδεχτεί την μη ύπαρξή του , γιατί φοβάται ότι αν αποκαλυφθεί θα σταματήσουν να έρχονται και τα δώρα. άσχετα αν ήδη γνωρἰζει την αλήθεια από 6-7 χρονών.

Στα δικά μου , ποτέ δεν τους είπα ότι δεν υπάρχει (δεν χρειάζεται άλλωστε, έχουν ήδη ενημερωθεί μεταξύ τους με τους φίλους τους) , αντίθετα ακόμα επιμένω και βρίσκω διάφορα επιχειρήματα υπέρ του ,
    ενώ αυτά με τη σειρά τους μου στήνουν παγίδες και προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για να με πιάσουν στα πράσα.
    Μέχρι στιγμής κερδίζω. Οχι ότι δεν ξερουν, αλλά έχει απίστευτη πλάκα το τι σκαρφίζονται κάθε φορά και πως την πατάνε στο τέλος.
    Κάθε Δεκέμβρη , και μέχρι να βαρεθούν εκείνα πρώτα, αυτό θα κάνω.

Αλλωστε , εδώ είμαστε 20-30-40 χρονών γαϊδούρια και ανοίγουμε thread και γράφουμε τι θέλουμε να μας φέρει ο Αι-Βασίλης ,

και μας πειράζει να παίζουμε το παραμύθι με τα παιδάκια.................................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από ότι φανταζόμαστε πολλες φορές.
    Συνήθως όσον αφορά τον Αϊ-Βασίλη, το παιδί αρνείται να παραδεχτεί την μη ύπαρξή του , γιατί φοβάται ότι αν αποκαλυφθεί θα σταματήσουν να έρχονται και τα δώρα. άσχετα αν ήδη γνωρἰζει την αλήθεια από 6-7 χρονών.

Στα δικά μου , ποτέ δεν τους είπα ότι δεν υπάρχει (δεν χρειάζεται άλλωστε, έχουν ήδη ενημερωθεί μεταξύ τους με τους φίλους τους) , αντίθετα ακόμα επιμένω και βρίσκω διάφορα επιχειρήματα υπέρ του ,
    ενώ αυτά με τη σειρά τους μου στήνουν παγίδες και προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για να με πιάσουν στα πράσα.
    Μέχρι στιγμής κερδίζω. Οχι ότι δεν ξερουν, αλλά έχει απίστευτη πλάκα το τι σκαρφίζονται κάθε φορά και πως την πατάνε στο τέλος.
    Κάθε Δεκέμβρη , και μέχρι να βαρεθούν εκείνα πρώτα, αυτό θα κάνω.

Αλλωστε , εδώ είμαστε 20-30-40 χρονών γαϊδούρια και ανοίγουμε thread και γράφουμε τι θέλουμε να μας φέρει ο Αι-Βασίλης ,

και μας πειράζει να παίζουμε το παραμύθι με τα παιδάκια.................................

Τα έγραψες όλα πιστεύω....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

.................................
    Δε ντρεπεσαι ρε δυο μετρα μαντραχαλοςνα πιστευεις στον Αι Βασιλη;

Guess what ρε.....

Δεν υπαρχει ρε....

Δε θα παρεις ουτε φετος μηχανακι

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Νομίζω πως άλλο είναι το ζουμί της υπόθεσης ... εκπαιδευόμαστε από τότε που γεννιόμαστε να πιστεύουμε σε διάφορα πράγματα, από γονείς, οικογένεια, σχολείο, παρέες, αν κρατάω κάτι από όλο αυτό που έγραψε η δασκάλα είναι ότι οι άνθρωποι εκπαιδεύονται στο να μην αμφισβητούν ...

Εμένα πάντως ο 6χρονος δικός μου (που μάλιστα έχει κηρύξει τον πόλεμο στους παπάδες - με αποκορύφωμα να τον έχει πάει η γιαγιά του να κοινωνήσει
    και αυτός να λέει του παπά "τι χαζομάρες λες" ) σε ανύποπτο χρόνο το καλοκαίρι μου είχε πει, ότι εφόσον δεν υπάρχουν πνεύματα και φαντάσματα
    έχει τις αμφιβολίες του για την ύπαρξη του Άη Βασίλη. η μεγαλύτερη απορία του ήταν πως δεν έχουν βρει το σπίτι του με τους δορυφόρους
    και το γούγλ έρθ.

Τον κατατρόπωσα όμως -> το σπίτι του τώρα πια δεν είναι στον Βόρειο πόλο στη γη, ακριβώς για αυτόν τον λόγο.
    Είναι σε έναν άλλο πλανήτη που μοιάζει με τον χοθ. Εδώ έχει σύνεργα να μοιράζει σε όλα τα παιδιά δώρα
    σε μια βραδυά, λες να μην έχει τη δυνατότητα να κρυφτεί σε άλλο πλανήτη;

Πάρτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Δε ντρεπεσαι ρε δυο μετρα μαντραχαλοςνα πιστευεις στον Αι Βασιλη;

Guess what ρε.....

Δεν υπαρχει ρε....

Δε θα παρεις ουτε φετος μηχανακι

Υπάρχει ρε....εμένα μου το έφερε.

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες Νο2:
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2055