Σελίδα 94 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 44848990919293949596979899104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.396 έως 1.410 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Παλαιό μέλος
    τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?
    Άλλο να την φτιάξεις, άλλο το πώς πρέπει να την προετοιμάσεις για την πρώτη χρήση.
    Ήθελα να μάθω, αν οι αντιστάσεις που φτιάχνω θέλουν κάψιμο πριν τις χρησιμοποιήσω.
    Ή, επειδή εγώ την έκαψα, να δω αν κάνω καλά ή είναι περιττό.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Άλλοι λένε όχι, άλλοι ναι. Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) πως αν τη στρώσεις με χαμηλό ρεύμα για να δεις τυχόν Hot spots δε τρέχει και τίποτα. Σε ανοικτές σπείρες προφανώς δε χρειάζεται. Σε microcoil (ενωμένες σπείρες) όμως, χρειάζεται.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση.
    Όταν φτιάχνουμε αντίσταση kanthal, πρέπει να την κάψουμε όπως είναι πριν βάλουμε βαμβάκι;
    Αν ναι, πως. Δηλαδή πόσα πατήματα;
    Youtube....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Youtube....
    Πόσα βατ είναι αυτό το γιουτουμπέ ρε φίλε;

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πόσα βατ είναι αυτό το γιουτουμπέ ρε φίλε;

ΜΗ μπλέκεις εσύ, θα καούμε όλοι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση που το κατέχετε το θέμα.
    Ή αντίσταση όταν καίγεται πως το καταλαβαίνεις; πολλοί λένε ότι σου βγάζει μια πικράδα στο υγρό η γεύση. Εγώ την δουλευω τώρα εδώ και τρεις εβδομάδες από 3 με 4 ώρες την ημέρα δεν μου έχει βγάλει καμια πικράδα.
    Κατι αλλο όταν αλλαζεις την αντίσταση άλλοι λένε ότι την ποτίσει λίγο με υγρό τρεις σταγόνες άλλοι λένε Ρούφας γύρω στις 3 φορες χωρίς να πατήσεις το power ώστε να ανέβει το υγρό.
    Έχω ψιλο μπερδευτεί να πω. Εκτός αμα ισχύουν όλα αυτά
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Όταν καεί η αντίσταση, δε θα δουλεύει. Λογικά μιλάς για αλλοίωση. Αρχίζει και έρχεται βαμβακιλα στη γεύση τότε, δεν είναι σωστή η γεύση. Αν βάλεις μια νέα αντίσταση θα καταλάβεις τη διαφορά. Τώρα όσον αφορά το πότισμα. Βάλε 3, 5 σταγόνες, όσες θες αρκεί να μην αρχίζει να σταζει γιατί θα έχεις διαρροή. Τη ποτιζεις τη νέα αντίσταση ώστε να τραβήξει υγρό για να μη φας καμένο στη πρώτη τζούρα. Περιμένεις λίγο, ούτε λεπτό και ατμιζεις κανονικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Όταν καεί η αντίσταση, δε θα δουλεύει. Λογικά μιλάς για αλλοίωση. Αρχίζει και έρχεται βαμβακιλα στη γεύση τότε, δεν είναι σωστή η γεύση. Αν βάλεις μια νέα αντίσταση θα καταλάβεις τη διαφορά. Τώρα όσον αφορά το πότισμα. Βάλε 3, 5 σταγόνες, όσες θες αρκεί να μην αρχίζει να σταζει γιατί θα έχεις διαρροή. Τη ποτιζεις τη νέα αντίσταση ώστε να τραβήξει υγρό για να μη φας καμένο στη πρώτη τζούρα. Περιμένεις λίγο, ούτε λεπτό και ατμιζεις κανονικά.
    ναι μαλλον για αλλοιωση εννοουσα δηλαδη οταν αρχισει αυτο ειναι σημαδια το παει να καει η αντισταση?καπως ετσι?γιατι στο μαγαζι κατι τετοια μου εχουν πει.ειναι πολλα που ακουγοντε και ειλικρινα μια το κανω ετσι μια αλλιως.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος
    τι ατμο εχεις?

Ναι αυτά είναι τα σημάδια. Η αλλοίωση της γεύσης. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ μέσος όρος για τη ζωή μιας αντίστασης. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγρών. Συνήθως, τα ανοιχτόχρωμα υγρά είναι φιλικά στις αντιστασεις και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα επάνω της. Λιγότερα κατάλοιπα, μεγαλύτερο εύρος ζωής περίπου 30ml ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Σκουρόχρωμα υγρά = αντίο ζωή στην αντίσταση. ΝΕΤ υγρά Νατσουραλ Εξτρακτεντ Τομπακο = αντίο ζωή God Level.
    Αν δεις στο τανκ το υγρό σου να μαυριζει σιγά σιγά, πάλι θες αλλαγή στην αντίσταση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τι ατμο εχεις?
    Τωρα αυτη την στιγμη εχω το classic tobacco της innovation, πολυ ποιο πριν ατμιζα με βαση vincent και αρωμα πράσινο μηλο της atmos lab

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ναι αυτά είναι τα σημάδια. Η αλλοίωση της γεύσης. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ μέσος όρος για τη ζωή μιας αντίστασης. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγρών. Συνήθως, τα ανοιχτόχρωμα υγρά είναι φιλικά στις αντιστασεις και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα επάνω της. Λιγότερα κατάλοιπα, μεγαλύτερο εύρος ζωής περίπου 30ml ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Σκουρόχρωμα υγρά = αντίο ζωή στην αντίσταση. ΝΕΤ υγρά Νατσουραλ Εξτρακτεντ Τομπακο = αντίο ζωή God Level.
    Αν δεις στο τανκ το υγρό σου να μαυριζει σιγά σιγά, πάλι θες αλλαγή στην αντίσταση.
    Μάλιστα καταλαβα κάπως. Οκ ευχαριστώ

καλησπερα στα παιδια.
    ερωτηση στο pico 75 watt που εχω τι αλλο ατμοποιητη μπορει να παρει εκτος τον mello 3?
    για να δωσω να καταλαβατε τωρα δεν ξερω αμα ο ατομποιητης παιζει ρολο εχω δοκιμασει τον mello 3 με 3 αντιστασεις τον μαμα που εχει δινει φοβερη γευση αλλα ειναι για πνευμονικες τζουρες και καποια στιγμη κουδουνιαζεις.
    εχω δοκιμασει τον elaf 0.75 ωραιες σφιχτες τζουρες και δινει γευση καπως τον δουλευω στα 18 watt αυτον,σημερα πηρα να δοκιμασω τον triton 1.8 αρκετες σφιχτες τζουρες ανυπαρκτο σαν γευση που εχω το πρασινο μηλο,με την ιδια γευση εχω δοκιμασει και τους αλλους δυο που ανεφερα.

η ερωτηση παιζει ρολο ο ατομποιητης?και αμα ναι,ποιος αλλος ταιριαζει στο pico μπας και κανω καμια αγορα απο το ιντερνετ.
    αυτα ευχαριστω πολυ.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    http://e-liquid-recipes.com/recipe/2...Custard%20King Έχω πάθει την πλάκα μου....σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την γεύση μελομακάρονα ΚΑΙ κουραμπιέδες πριν τα κρίσμας...

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  4. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητηρας ΙΙ