τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?
τοτε γιατι ρωτας για καψιματα?
Άλλοι λένε όχι, άλλοι ναι. Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) πως αν τη στρώσεις με χαμηλό ρεύμα για να δεις τυχόν Hot spots δε τρέχει και τίποτα. Σε ανοικτές σπείρες προφανώς δε χρειάζεται. Σε microcoil (ενωμένες σπείρες) όμως, χρειάζεται.
Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση που το κατέχετε το θέμα.
Ή αντίσταση όταν καίγεται πως το καταλαβαίνεις; πολλοί λένε ότι σου βγάζει μια πικράδα στο υγρό η γεύση. Εγώ την δουλευω τώρα εδώ και τρεις εβδομάδες από 3 με 4 ώρες την ημέρα δεν μου έχει βγάλει καμια πικράδα.
Κατι αλλο όταν αλλαζεις την αντίσταση άλλοι λένε ότι την ποτίσει λίγο με υγρό τρεις σταγόνες άλλοι λένε Ρούφας γύρω στις 3 φορες χωρίς να πατήσεις το power ώστε να ανέβει το υγρό.
Έχω ψιλο μπερδευτεί να πω. Εκτός αμα ισχύουν όλα αυτά
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Όταν καεί η αντίσταση, δε θα δουλεύει. Λογικά μιλάς για αλλοίωση. Αρχίζει και έρχεται βαμβακιλα στη γεύση τότε, δεν είναι σωστή η γεύση. Αν βάλεις μια νέα αντίσταση θα καταλάβεις τη διαφορά. Τώρα όσον αφορά το πότισμα. Βάλε 3, 5 σταγόνες, όσες θες αρκεί να μην αρχίζει να σταζει γιατί θα έχεις διαρροή. Τη ποτιζεις τη νέα αντίσταση ώστε να τραβήξει υγρό για να μη φας καμένο στη πρώτη τζούρα. Περιμένεις λίγο, ούτε λεπτό και ατμιζεις κανονικά.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
τι ατμο εχεις?
Ναι αυτά είναι τα σημάδια. Η αλλοίωση της γεύσης. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται. ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ μέσος όρος για τη ζωή μιας αντίστασης. Αυτό συμβαίνει λόγω των υγρών. Συνήθως, τα ανοιχτόχρωμα υγρά είναι φιλικά στις αντιστασεις και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα επάνω της. Λιγότερα κατάλοιπα, μεγαλύτερο εύρος ζωής περίπου 30ml ΧΟΝΤΡΙΚΑ. Σκουρόχρωμα υγρά = αντίο ζωή στην αντίσταση. ΝΕΤ υγρά Νατσουραλ Εξτρακτεντ Τομπακο = αντίο ζωή God Level.
Αν δεις στο τανκ το υγρό σου να μαυριζει σιγά σιγά, πάλι θες αλλαγή στην αντίσταση.
καλησπερα στα παιδια.
ερωτηση στο pico 75 watt που εχω τι αλλο ατμοποιητη μπορει να παρει εκτος τον mello 3?
για να δωσω να καταλαβατε τωρα δεν ξερω αμα ο ατομποιητης παιζει ρολο εχω δοκιμασει τον mello 3 με 3 αντιστασεις τον μαμα που εχει δινει φοβερη γευση αλλα ειναι για πνευμονικες τζουρες και καποια στιγμη κουδουνιαζεις.
εχω δοκιμασει τον elaf 0.75 ωραιες σφιχτες τζουρες και δινει γευση καπως τον δουλευω στα 18 watt αυτον,σημερα πηρα να δοκιμασω τον triton 1.8 αρκετες σφιχτες τζουρες ανυπαρκτο σαν γευση που εχω το πρασινο μηλο,με την ιδια γευση εχω δοκιμασει και τους αλλους δυο που ανεφερα.
η ερωτηση παιζει ρολο ο ατομποιητης?και αμα ναι,ποιος αλλος ταιριαζει στο pico μπας και κανω καμια αγορα απο το ιντερνετ.
αυτα ευχαριστω πολυ.
http://e-liquid-recipes.com/recipe/2...Custard%20King Έχω πάθει την πλάκα μου....σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την γεύση μελομακάρονα ΚΑΙ κουραμπιέδες πριν τα κρίσμας...