Σελίδα 95 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 458590919293949596979899100105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.411 έως 1.425 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν μπορώ .. αν δεν το πω θα σκάσω..

Σήμερα λοιπόν μετά απο 10 μέρες αφότου αρχίσαν τα σχολεία, πήγα το παιδί μου για πρώτη φορά στο σχολείο. Ο λόγος που δεν είχε πάει στην αρχή ήταν πως δεν ειχαν ακόμα καθηγητές και περίμεναν αναπληρωτές για αυτές τις θέσεις. Μετά απο πολλαπλά τηλεφωνήματα απο πολλούς γονείς στο υπουργείο , τελικά έστειλα (μόνο) 3 άτομα αναπληρωτές και κακήν κακώς θα ξεκίναγε σήμερα η χρονιά.

Σήμερα λοιπόν πηγαίνοντας το παιδί στο σχολείο , με ενημέρωσαν οι εκεί καθηγητές οτι δεν υπάρχουν σχολικά πλέον καθώς η σύμβαση τους έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μεσημέρι πρέπει να σταματώ στην μέση την δουλειά μου για να πηγαίνω και να το παίρνω απο το Παγκράτι , στην Φιλοθέη (στην γιαγιά της )και απο εκεί να πηγαίνω Μαρούσι για δουλειά. Στο σχόλασμα ξανά Φιλοθέη και μετά Δροσιά ... τουτέστιν άλλα 50-60ΚΜ κάθε μέρα συν ο απίστευτος χρόνος (ειδικά σήμερα) που πρέπει να καταναλώνω στους πηγμένους δρόμους της Αθήνας.

Φυσικά είπα οτι δεν θα πάει το παιδί αύριο και περιμένω ενημέρωση για το πότε θα υπάρχει ξανά σχολικό για να πάει το μικρό σχολείο.

Τυχαία ανεβαίνοντας τώρα την Κηφησίας , άκουσα οτι οι 300 κερατάδες που έχουμε στην Βουλή αποφάσισαν να αφήσουν τα κτήνη Ι.Χ. που έχουν ( > 4000 cc ) και καλώς το κάνουν. Όμως αντί να πάνε στον ΟΔΔΥ που έχει χιλιάδες Ι.Χ. κατασχεμένα (αρκετά σε άριστη κατάσταση) αποφάσισαν να αγοράσουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΙΧ. 1400cc , με κόστος κοντά στα 1,5-2 μύρια ευρώ.

Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί μετά θα μας τρέχουν για μηνύσεις.. .απλά θα πω το εξής.. αν περιμένετε να πάρετε την έκτακτη εισφορά απο μένα θα πάρετε τα @@@@@ μου!!!

Υ.Γ. Υπόψη οτι το παιδί μου είναι ΑμΕΑ και δεν έχει άλλο τρόπο να κινηθεί πλήν του δικού μου Ι.Χ. ή του σχολικού του. Για να μην πεταχτεί κανάς έξυπνος και μιλήσει για ΤΑΧΙ και ΜΜΜ
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=387105&cid=6
    :wacko:
    Δεν αναμένονται;

Ωχ!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δεν αναμένονται;

Ωχ!
    Σαν να σου λέει: "θεωρήστε τα δεδομένα!"
    Give me fuel, Give me fire

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://www.newsit.gr/default.php?pna...=97954&catid=9

''...την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών είναι νομοταγείς.''

Μας έχουν πάρει είδηση μάλλον...κι αντί για κοιμισμένοι λέει νομοταγείς...
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

«Δεν αναμένονται νέα μέτρα, αλλά επιβεβαίωση του πλαισίου που έχει ήδη ανακοινωθεί» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με την επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ.
    Μετάφραση :

"Λιάκο, η κατάσταση έχει αγριέψει επικινδύνως, μη πείτε καμμια μ@λ@κία για τα νέα μέτρα ακόμα
    γιατί τη κάναμε. Θα δούμε πως θα τα σερβίρουμε όταν έρθει η ώρα..."

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μετάφραση :

"Λιάκο, η κατάσταση έχει αγριέψει επικινδύνως, μη πείτε καμμια μ@λ@κία για τα νέα μέτρα ακόμα
    γιατί τη κάναμε. Θα δούμε πως θα τα σερβίρουμε όταν έρθει η ώρα..."

Οταν σκασει κανα θερμο επεισοδιο ας πουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί μετά θα μας τρέχουν για μηνύσεις.. .απλά θα πω το εξής.. αν περιμένετε να πάρετε την έκτακτη εισφορά απο μένα θα πάρετε τα @@@@@ μου!!!
    Δεν θέλω να αναφέρομαι στο σταυρό που κουβαλάς, μόνο εσύ το ξέρεις άλλωστε, θα ¨χιουμορήσω"
    αντ΄αυτού.

Θα αναφερθώ μόνο στα @@@@@ σου που θα πάρουνε, καθώς δεν το έχω ψάξει και ο καιρός γαρ εγγύς και για τα δικά μου.

Ποιες είναι δηλαδή οι κυρώσεις για τη μη πληρωμή του χαρατσιού;

Παλαιό μέλος
    Δεν αναμένονται;

Ωχ!
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=387242&cid=6

οι κλασσικές ... προσαυξήσεις προστίμου ανά μήνα κατά 1,5% νομίζω (δεν θυμάμαι ακριβώς). Αν τώρα το ποσό είναι χαμηλό >500 ευρώ.. θα περάσει κανάς χρόνος μέχρι να περάσεις το 1000αρικο και να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση σου (ίσως με κάποια μήνυση.)

Ενας χρόνος σημαίνει οτι αν την έχει σκαπουλάρει η χώρα απο χρεωκοπία , τότε διακανονίζεις και πληρώνεις. Αν σκάσει κανονιά.. θα τους δώσεις τα μεγάλα και τριχωτά @@@@ σου όπως είπα και πριν. Απο εκεί και πέρα είναι ενα ρίσκο-ζαριά που δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει ή οχι να το πάρεις. Ο καθείς παίρνει μια απόφαση και αναλαμβάνει ευθύνες μετά.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

1% νομίζω (από τα γρήγορα που διάβασα) το μήνα, αλλά ασχολούνται με χρέη άνω των 5.000

Σίγουρα είναι απόφαση που πρέπει να πάρει ο καθένας μόνος του, αλλά γνωρίζοντας ότι
    δεν είναι και μόνος του (ε, είμαστε κοπάδια) την παίρνει πιο εύκολα.

Εξ άλλου, πέρα από το ποσό, είναι και μια κίνηση συμβολική.

Αμα το ψάξω καλύτερα (γιατί πνίγομαι σήμερα) θα ποστάρω λεπτομέρειες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    οι κλασσικές ... προσαυξήσεις προστίμου ανά μήνα κατά 1,5% νομίζω (δεν θυμάμαι ακριβώς). Αν τώρα το ποσό είναι χαμηλό >500 ευρώ.. θα περάσει κανάς χρόνος μέχρι να περάσεις το 1000αρικο και να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση σου (ίσως με κάποια μήνυση.)

Ενας χρόνος σημαίνει οτι αν την έχει σκαπουλάρει η χώρα απο χρεωκοπία , τότε διακανονίζεις και πληρώνεις. Αν σκάσει κανονιά.. θα τους δώσεις τα μεγάλα και τριχωτά @@@@ σου όπως είπα και πριν. Απο εκεί και πέρα είναι ενα ρίσκο-ζαριά που δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει ή οχι να το πάρεις. Ο καθείς παίρνει μια απόφαση και αναλαμβάνει ευθύνες μετά.
    Tο μόνο όπλο του λαού είναι να μη πληρώσει..

Αν όλοι δε πληρώσουν τη ΔΕΗ για 3-4 μηνες αν δεν πληρώσουν το νέο φόρο που θα έρθει το Γενάρη αναδρομικά λόγω της μείωσης του αφορολόγητου τότε έσοδα δε θα υπάρξουν και η κυβέρνηση και οι "φιλοι μας στο εξωτερικό " θα καταλάβουν οτι δε προχωράει έτσι το πράμα!!

Αυτος ο φόρος με τελος για ακινητο μεσω ΔΕΗ και στο καπάκι να λένε και για τόκους δανειου να μην εχεις φοροαπαλλαγη.Δλδ κάποιος που χρωσταει δοσεις δανειου να καλειται να πληρωσει σχεδον 3 ακομα δόσεις μέσα σε ενα χρόνο για 1 σπιτι που ουσιαστικα θα εχει σε 18-19 χρονια...

Πλέον εχει χαθεί η λογική το βάρος τη φορολογίας πέφτει σε ολους αυτούς που πληρώνουν κανονικά ολα αυτά τα χρόνια τους φόρους αντίθετα οσοι φοροδιαφευγουν συνεχίζουν ακόμα και τώρα να δηλώνουν εισοδημα στο οριο του αφορολόγητου και να επιβαρύνουν τη κατάσταση εκμεταλευόμενοι ολο το σκηνικό της απουσίας φορολογικού ελέγχου.

Δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι το πράμα..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Zid... έτσι και αλλιώς φίλε.. το 60-80% ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ... οτι και να λένε οι συγκεκριμένοι , αν δεν έχεις να πληρώσεις, απλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.

Να στο φέρω σε δικά μου παραδείγματα.

1. Ενοίκιο 300 ευρώ
    2. Γραμμάτια/Κάρτες/Δάνεια 400 ευρώ
    3. ΔΕΗ (χωρίς τέλη προς το παρόν) 155 ευρώ.
    4. Διατροφή/βενζίνες κτλ 300 ευρώ ας πούμε. (-- και λίγα λέω--)
    5. Τέλος έκτακτης εισφοράς 359 ευρώ!!! (φόρος στα ήδη φορολογημένα.. κάργα παράνομο και αντισυνταγματικό έτσι; )

δηλαδή 1155 ευρώ χωρίς την εισφορά. Συγνώμη φιλαράκι αλλά δεν βγαίνει η όλη ιστορία. Και πες οτι εγώ και ενα 20-30% απο το 60% παραπάνω παίρνει πάνω απο 1000αρικο και πολύ οριακά μπορεί να τα πληρώσει (που απλά δεν θα το κάνει).

Οι συνταξιούχοι , οι χαμηλόμισθοι πως ακριβώς θα το κάνουν; ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... αλλά φυσικά απο ανθρώπους που δεν ζούν στην καθημερινότητα δεν περίμενα να το καταλάβουν. Ειδικά σκεπτόμενος μάλιστα πως αυτοί ειναι που πρότειναν να υπερφορολογήσουν τους ήδη φορολογημένους και να νεκρώσουν την αγορά με ατελέσφορες περικοπές.

Οπότε και 10.000 φόρο να βάλουν στο καθένα απο εμάς , αν δεν έχεις να πληρώσεις , θα τους πείς κλασσικά ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ.. και όσοι έχουν και καραμπίνα θα ταμπουρωθούν και θα περιμένουν και εκείνους που θα κάνουν το λάθος να πάνε για κατάσχεση (αν το κάνουν και αυτοί, διότι όλοι στα παλούκια είμαστε).

Δεν κατανοούν οτι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις , είναι να σπρώξεις ενα απελπισμένο εκτός ορίων... ξέρω αρκετούς έφεδρους που γυαλίζουν οπλα αυτή την στιγμή που μιλάμε.. χωρίς ίχνος υπερβολής έτσι;

Όλο το σκηνικό είναι όπως έχει ειπωθεί, να παρουσιαστούν νούμερα.
    Απλά, κάποιοι από εμάς τους "χαζούς" νομοταγείς πολίτες που για κάποιο λόγο
    έχουν λίγο περίσσεμα και έχουν ανάγκη από φορολογική ενημερώτητα, θα πληρώσουν για να μην μπλέξουν.
    Και από αυτούς ότι αρπάξουν.

Τώρα, τι θα γίνει όταν τα προγράμματα πέσουν στο βρόντο....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF