Δεν μπορώ .. αν δεν το πω θα σκάσω..
Σήμερα λοιπόν μετά απο 10 μέρες αφότου αρχίσαν τα σχολεία, πήγα το παιδί μου για πρώτη φορά στο σχολείο. Ο λόγος που δεν είχε πάει στην αρχή ήταν πως δεν ειχαν ακόμα καθηγητές και περίμεναν αναπληρωτές για αυτές τις θέσεις. Μετά απο πολλαπλά τηλεφωνήματα απο πολλούς γονείς στο υπουργείο , τελικά έστειλα (μόνο) 3 άτομα αναπληρωτές και κακήν κακώς θα ξεκίναγε σήμερα η χρονιά.
Σήμερα λοιπόν πηγαίνοντας το παιδί στο σχολείο , με ενημέρωσαν οι εκεί καθηγητές οτι δεν υπάρχουν σχολικά πλέον καθώς η σύμβαση τους έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μεσημέρι πρέπει να σταματώ στην μέση την δουλειά μου για να πηγαίνω και να το παίρνω απο το Παγκράτι , στην Φιλοθέη (στην γιαγιά της )και απο εκεί να πηγαίνω Μαρούσι για δουλειά. Στο σχόλασμα ξανά Φιλοθέη και μετά Δροσιά ... τουτέστιν άλλα 50-60ΚΜ κάθε μέρα συν ο απίστευτος χρόνος (ειδικά σήμερα) που πρέπει να καταναλώνω στους πηγμένους δρόμους της Αθήνας.
Φυσικά είπα οτι δεν θα πάει το παιδί αύριο και περιμένω ενημέρωση για το πότε θα υπάρχει ξανά σχολικό για να πάει το μικρό σχολείο.
Τυχαία ανεβαίνοντας τώρα την Κηφησίας , άκουσα οτι οι 300 κερατάδες που έχουμε στην Βουλή αποφάσισαν να αφήσουν τα κτήνη Ι.Χ. που έχουν ( > 4000 cc ) και καλώς το κάνουν. Όμως αντί να πάνε στον ΟΔΔΥ που έχει χιλιάδες Ι.Χ. κατασχεμένα (αρκετά σε άριστη κατάσταση) αποφάσισαν να αγοράσουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΙΧ. 1400cc , με κόστος κοντά στα 1,5-2 μύρια ευρώ.
Δεν θα σχολιάσω παραπάνω γιατί μετά θα μας τρέχουν για μηνύσεις.. .απλά θα πω το εξής.. αν περιμένετε να πάρετε την έκτακτη εισφορά απο μένα θα πάρετε τα @@@@@ μου!!!
Υ.Γ. Υπόψη οτι το παιδί μου είναι ΑμΕΑ και δεν έχει άλλο τρόπο να κινηθεί πλήν του δικού μου Ι.Χ. ή του σχολικού του. Για να μην πεταχτεί κανάς έξυπνος και μιλήσει για ΤΑΧΙ και ΜΜΜ