Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ειλικρινα αν εμενε αυριο ελευθερος ο λαγος θα τον επαιρνε τσαμπα ομαδα στην α εθνικη?
auto MHN to dei o vaggelis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ειλικρινα αν εμενε αυριο ελευθερος ο λαγος θα τον επαιρνε τσαμπα ομαδα στην α εθνικη?
auto MHN to dei o vaggelis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΤΟ ΒΟΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
telika sta posa stamatise i uperomada apo to podosfairiko velgio???![]()
sta tou goudjonsen tha diafwnisw...
o tupos einai paiktoura.....fainetai kai stis kiniseis tou kai se ola.
alla otan oi subaiktes tou einai oi lagos, gewrgeas,klpklp ti thes na kanei?
Ειλικρινά περιμένατε τίποτα περισσότερο απο την ΑΕΚ;;;
Προσωπικά οχι και το έχω πεί απο πέρισυ. Ομάδα με budget 5 μυρίων με το ζόρι τι τύχη μπορεί να έχει στην Ευρώπη; Οι πάικτες κορμός είναι απίστευτα γερασμένοι.. μπορεί να θέλουν αλλά το σώμα δεν ακολουθεί. Στο δεύτερο και στο Τέταρτο γκολ , ο Δέλλας τραβάει φωτό.
Ο Μανωλάς θέλει κάποιον να τον βάλει να κάνει 10 γύρους στο στάδιο σε κάθε παπαριά που κάνει. Απο το πουθενά πήρε μια κίτρινη χωρίς καν να υπάρχει λόγος για αυτό.
Για τον δε τερματοφύλακα.. εγώ να έπαιζα περισσότερα θα έπιανα.
Λεονάρντο... πουλήστε τον ρε.. δεν κάνει το παιδί. Μόνος του όλο το αριστερό άκρο της ΑΕΚ.
Λυμπερόπουλος.. αδικεί τον εαυτό του πλέον το παληκάρι. Κρίμα. Έπρεπε πέρισυ να σταματήσει. Θέλει εμφανώς αλλά είναι σχεδόν συνομιλήκος μου. Που να τρέξεις με τα 20-25χρονα στο πλάι;
Χιμένεθ.. αφού βλέπεις πως Λυμπερόπουλος - Γκούντγιοσεν είναι κάτι απο ταχύτητα του παππού που σκάει τα πούλια στο τάβλι, τον Κάρλος γιατί τον κρατάς έξω; Όσον για τον Βάργκας.. νωρίς είναι ακόμα.. ξέρει μπάλα αλλά τον έκοψα για πολύ οξύθυμο κάτι που δεν είναι και πολύ καλό.
Απο εκεί και πέρα.. ενα μπουλούκι αλάνας που κάτι έπαιξε στα πρώτα 10-15 λεπτά και μόλις μπήκε το γκολ ανέκδοτο για σοβαρές άμυνες, τέρμα!
Πολλά μπράβο στον ΠΑΟΚ που μπορούσε να τους ξεβρακώσει στην Τούμπα στις δύο τελευταίες επιθέσεις και να φέυγαν οι Αγγλάρες με 40αρι γκρόβερ απο την Θεσσαλονίκη.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
μα γι αυτό δεν πήραμε τώρα γρήγορο επιθετικό που θέλαμε...
τι να τον κάνουμε... αφου γυρνάει ο διόγκο....(έβαλε κανα γκολ ή τοκοντερ συνεχίζει να γράφει?300 μέρες χωρίς γκολ τον άφησα)
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τωρα μου το πας...........Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
telika sta posa stamatise i uperomada apo to podosfairiko velgio???![]()
sta tou goudjonsen tha diafwnisw...
o tupos einai paiktoura.....fainetai kai stis kiniseis tou kai se ola.
alla otan oi subaiktes tou einai oi lagos, gewrgeas,klpklp ti thes na kanei?
Σαν τα του Σαλπιγγιδη, τους συμπαικτες του, και την μοναχικη στρατωτικη χαιρετουρα του Σισσε .........
Απλα καλος παιχτης του καποτε , με καποιες καλες κινησεις που του μεινανε απο τοτε ..... Σημερα...!!
Τιποτα αλλο...!!!
Μεγαλοι παιχτες σε ηλικια αλλα παιχταραδες περασαν απο την Ελλαδα......
Τι συγκρινετε πεστε μου......
Ο καιρος θα δειξει ποιος εχει δικιο...
Και ποιος αδικο.....!
![]()
Τωρα μου το πας...........
Σαν τα του Σαλπιγγιδη, τους συμπαικτες του, και την μοναχικη στρατωτικη χαιρετουρα του Σισσε .........
Απλα καλος παιχτης του καποτε , με καποιες καλες κινησεις που του μεινανε απο τοτε ..... Σημερα...!!
Τιποτα αλλο...!!!
Μεγαλοι παιχτες σε ηλικια αλλα παιχταραδες περασαν απο την Ελλαδα......
Τι συγκρινετε πεστε μου......
Ο καιρος θα δειξει ποιος εχει δικιο...
Και ποιος αδικο.....!
![]()
ela re mlk den boreis na peis oti den ksexwrizei.
den tha parei tin aek stis plates tou kai na tin odigisei monos tou alla auto gia to opoio tonpiran na kanei, to kanei me to parapanw.
katse se ena agwna kai parakolouthise mono auton
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ela re mlk den boreis na peis oti den ksexwrizei.
den tha parei tin aek stis plates tou kai na tin odigisei monos tou alla auto gia to opoio tonpiran na kanei, to kanei me to parapanw.
katse se ena agwna kai parakolouthise mono auton
![]()
Για πες μου που και σε τι ξεχωρισε......
Και μαλιστα σε αυτην την αεκ...????![]()
Για πες μου αν θα τον ηθελες καποια στιγμη στον παο των τελευταιων δυο ετων...????
Σου ειπα.... Ο καιρος θα δειξει.....!!!
![]()
Για πες μου που και σε τι ξεχωρισε......
Και μαλιστα σε αυτην την αεκ...????![]()
Για πες μου αν θα τον ηθελες καποια στιγμη στον παο των τελευταιων δυο ετων...????
Σου ειπα.... Ο καιρος θα δειξει.....!!!
![]()
nai re panta o kairos deixnei, den eipa oti evgale kiolas ta lefta tou...
ksexwrizei apo ton tropo pou kinetai, apo to pws pasarei (kenous xwrous klp ) pou oi alloi oute kan ta skeftontai, kai genika apo diafora.
sigoura tha ton ithela stin pao.
an oxi duo, ena xrono prin sigoura
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Ομαδες σαν την ΑΕΚ δεν επρεπε να παιζουν στην ευρωπη,
Που πας ρε ξυπολητος στ'αγκαθια!!!
Ρομπα ξεκουμποτη ηταν εχθες η ΑΕΚ ουτε παθος! ουτε ψυχη!
Δεν σας αρεσε ο μαντουκα ουτε ο χιωτης,
να σας δω!χανουμακια που εχετε βγαλει μεγαλη γλωσσα για τον γαυρο, τι βαθμο θα παρετε και με ποια ομαδα θα τον παρετε.
Οποιος παιζει στοιχημα σας δινω ενα στανταρ,σε καθε αγωνα της ΑΕΚ να παιζετε ή OVER ή ηττα της ΑΕΚ θα το πιασετε σιγουρα!
παρε του σακι σακει γιατι σηκων
σκον
ενω ο γαυρος προχθες ,ψυχαρα ε????????Αρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Ομαδες σαν την ΑΕΚ δεν επρεπε να παιζουν στην ευρωπη,
Που πας ρε ξυπολητος στ'αγκαθια!!!
Ρομπα ξεκουμποτη ηταν εχθες η ΑΕΚ ουτε παθος! ουτε ψυχη!
Δεν σας αρεσε ο μαντουκα ουτε ο χιωτης,
να σας δω!χανουμακια που εχετε βγαλει μεγαλη γλωσσα για τον γαυρο, τι βαθμο θα παρετε και με ποια ομαδα θα τον παρετε.
Οποιος παιζει στοιχημα σας δινω ενα στανταρ,σε καθε αγωνα της ΑΕΚ να παιζετε ή OVER ή ηττα της ΑΕΚ θα το πιασετε σιγουρα!
τοσο πολυ που μια ψοφια marseille που δεν εχει παρει νικη ακομα στην γαλλια
του πηρα το διπλο ετσι απλα..........
τουλαχιστον η αεκ φιλε μου εχει το 10 φορες πιο μικρο budget απο τον γαυρο
και ξερει τι της γινεται
δεν πεταει στα συνεφα
Πας καλα μωρε?Αφου ξερεις οτι στοχος παντα ειναι το πρωταθλημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ενω ο γαυρος προχθες ,ψυχαρα ε????????
τοσο πολυ που μια ψοφια marseille που δεν εχει παρει νικη ακομα στην γαλλια
του πηρα το διπλο ετσι απλα..........
τουλαχιστον η αεκ φιλε μου εχει το 10 φορες πιο μικρο budget απο τον γαυρο
και ξερει τι της γινεται
δεν πεταει στα συνεφα![]()
![]()