Διεκόπη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στην νδ, γιατί τα αποτελέσματα μέχρι εκεινη την ώρα, βγάζανε πρώτο τον τσιπρα
η ποινη για διακοπη της διαδικασιας ειναι διαφορετικη αν ξεκινησει και αλλη αν δεν εχει ξεκινησει καν?
Καλησπέρα σε όλους,
Με λένε Βαγγέλη και είμαι προσωρινός (και μελλοντικός ελπίζω) πρόεδρος σε μεγάλο κόμμα, ενώ δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να γίνω κι εγώ κάποια στιγμή πρωθυπουργός. Θέλω τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και με έχει τρελάνει: Σήμερα είχαμε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου που τελικά αναβλήθηκαν και γίναμε ρόμπα ξεκούμπωτη. Βασικά το πρόβλημα είναι τεχνικό, γιατί δεν επικοινωνούσαν τα τερματικά από τα εκλογικά τμήματα με τον κεντρικό server της εταιρείας που ανέλαβε το έργο. Έμαθα ότι εδώ υπάρχει ένας George_Sp που είναι γάτα σε αυτά και δίνει δωρεάν τεχνικές συμβουλές, μπορεί να καταλάβει γιατί ένα laptop μια ανοίγει μια δεν ανοίγει, διαγράφει κινέζικα bloatware, φλασσάρει rom μέσω spflashtool σε usb flash mode και τέτοια. Επειδή οι άλλοι 3 μου έχουν ζαλίσει τα π@π@ρια και τα ρίχνουν σ' εμένα, το ένα το κωλοπαίδι ζητάει να παραιτηθώ, ο άλλος ο βιβλιοπώλης λέει και αυτός ότι έχω ευθύνες, ο Τέρης Χρυσός θέλει να πάρει τη θέση μου η Γιαννάκου, έχω τρελαθεί ρε παιδιά, τι μπορεί να φταίει; Λέτε να είναι θέμα drivers? Aosp? Vibeui? Tηλεπικοινωνιακό; Modem; Router; Είμαι ντόμπρος τύπος και παιδί της πιάτσας και αν με βοηθήσετε εγώ θα 'ξηγηθώ μόρτικα και αντρίκια.
Υ.Γ. Για να μην είμαι off topic στο φόρουμ σας καλά του έκανε ο Rossi του άλλου και τον κλώτησε και λίγα του έκανε... Εγώ θα κατέβαινα αμα λάχει και θα του γ@μ@γ@ τα πρέκια αν μου το είχε κάνει και να μη με λένε Βαγγέλα αν λέω ψέμματα.
Ελλαδάρα.
Επίπεδο σοβαρότητος και ασφάλειας:
το απέραντο του σύμπαντος
Γραφείο Τόσκα
Το λινκ είναι από το επίσημο site του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
http://www.yptp.gr/images/stories//2...ptp_toskas.jpg
Για όποιον δεν είναι παρατηρητικός. Ζουμάρει και κοιτάζει το κίτρινο post it.
MINISTER
1234567
Το χαρτάκι είναι blur (όχι το συγκρότημα)... να φανταστώ έχει γράψει τους κωδικούς πρόσβασης;