Είναι πολύ ωραίο να στηρίζουμε σωστούς επαγγελματίες που και οι ίδιοι από την πλευρά τους στηρίζουν εμάς.
Πάω για νέο σετ καστάνιας 1/2!!!
Το Stanley είναι χοντροκομμένα και ματσό αμερικανιά που δεν βολεύει παντού. Είναι πολύ "ολοκληρωμένη'' με πολλά και διάφορα πράγματα (1/2, 1/4, κατσαβίδι 1/4, άλλεν, bits κ.α.) που έχω διπλά και τριπλά. Επίσης είναι όλα μαύρα και φοβάμαι να τα δουλέψω νομίζοντας ότι θα τα ξεβάψω, ήδη έχουν αρχίσει να χάνουν στις γωνίες.
Τέλος, λίγο shopping therapy το χρειάζομαι.
Με την τελευταία εμπειρία στη Facom και το πόσο ευχαριστημένος έμεινα από το προϊόν, λέω να πάω πάλι εκεί.
Τι θα προτείνατε για 1/2 της Facom που θα έχω μόνο μία;
Τηλεσκοπική; Περιστρεφόμενη; Σπαστή; Απλή;
Σίγουρα θέλω να ''κλειδωνουν'' τα καριδάκια στη κεφαλή.
Τέλος, τι θεωρείτε ολοκληρωμένη κασετίνα για καστάνια 1/2 και τι πρέπει να συμπεριλαμβάνει για χρήση κυρίως σε μοτό.
Edit:
Αυτή είναι που έχω
![]()
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 18/02/2024 στις 21:01.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
https://www.skroutz.gr/s/17652242/Fa...=skroutz_share
Εμένα μου αρέσει με τον διακόπτη και όχι με τον περιστροφικο
Θα κοίταζα και σε were που μου αρέσουν χωρίς να τις έχω δουλέψει
Η συγκεκριμένη δε νομίζω να "κλειδώνει" το καρυδάκι
Θα συμφωνίσω χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αλλά μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες ή λάθος το έγραψα. Περιστροφική της Facom εννοώ αυτή που περιστρέφεις το λαβή και γυρνάει η καστάνια.
Δεν μου αρέσουν τα σετ που έχει. Έχει πράγματα που δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή και της λείπουν πράγματα που ίσως χρειαστεί να αγοράσω. π.χ. επεκτάσεις, σπαστά καρυδάκια κ.α. Τέλος η πιο συνηθισμένη Wera είναι η σπαστή που δείχνει αρκετά μεγάλη η κεφαλή, κάτι που θέλω να γλυτώσω από τη Stanley.
Τελευταία τροποποίηση από sanctusan; 18/02/2024 στις 23:19.
Ρε γιανν τι λες; αφού τις έχεις δει τις θκες μου. Ίσα ίσα πιο μαζεμένο κεφάλι και μεγαλύτερο μήκος λαβής και στην 3/8" & στη 1/2".
Η wera πάντως, αν πας εκεί,έχει όλω τω λογιω τύπους. Και για καταστάσεις που δεν φαντάζεσαι.
Απλά είναι απλησίαστες ως σετ.
Όπως αντίστοιχα θα είναι και ένα σετ της φακομ.
Δες εκεί με τον Βραττη πως μπορεί να σε φτιάξει ας πούμε σε πιο καστομ συμπληρωμένο σετ.διαβαζω κατά καιρούς εδώ ότι είναι ευέλικτος έτσι.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Γιάννη δεν τις θυμάμαι, αν το θυμηθείς πέτα τες μέσα στη τσάντα να τους ρίξω μία ματιά, όταν περάσεις από τη γειτονιά.
Ακριβές για εργαλείο ερασιτέχνη που μπορεί να κάνει τι δουλειά του με τα μισά, αλλά όχι απλησίαστες αν είναι το βασικό hobby (για εκεί το πάω)
Τα σετ της Wera που βλέπω στο skroutz είναι ελλιπή σε καρυδάκια, επεκτάσεις, μανέλες και έχουν extra bits και αντάπτορες που δεν χρειάζομαι.
Από την άλλη, η Facom έχει σετ που έχουν μόνο καρυδάκια και επεκτάσεις, πολύ πιο κοντά σε αυτό που χρειάζομαι.
Στα 150-180€ και οι δύο εταιρίες δεν μου φαίνονται απλησίαστες, δεν είναι ένας μισθός.
Ρε γιανν; θα μας παναταβωεις τελείως ρα;
Την κασετίνα που έβαλε ο Χαρίλαος τηνε βλέπω να πωλείται προς 210€ ο φτηνότερος στο Σκρουτζ.
Δεν είναι αυτό απλησίαστη τιμή για τον ερασιτέχνη;
Οριακά είναι και για τον επαγγελματία.
Και τέλος παντω,σου χω ξαναπεί,αν είναι για το γούστο σου τότε δε ρωτάς κανένα.
Τράβα φακομ να σου φύγει το αχτι
Γιάννη κάτι κοιτάς λάθος, εδώ είσαι και οι τιμές του Βράττη είναι πολύ καλύτερες από το skroutz.
Προφανώς κοιτάω το πάνω ράφι από γούστο, αλλά θα τα σκάσω που θα τα σκάσω, να μη ρωτήσω για τις επιλογές που έχω; Να μη το κουβεντιάσουμε λίγο;
Ποτεητο ποτατο ρε γιανν.
Άμα έφτανα για σετ στο 200αρι,και δεν πήγαινα στη wera, τότε θα κοιταγα για Hazet.
Όσο πληρέστερο έβρισκα,να ψήνει καφέ,να παενει τα παιδιά σχολείο,κ.ο.κ.
Εσύ τώρα ότι σε φωτίσει η Παναγιά γιε μο![]()