Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειναι απλο γιαννη και μη κανεις το παγωνι.
το ροστερ του ολυμπιακου ειναι καλυτερο απο αυτο της αεκ και αυτο ειναι αδιαμφισβητητο.
στο μεταξυ μας κερδισαμε.
εχουμε 6 παιχνιδια παραπανω απο σας ηδη (μιλαω για την ευρωπη) στην οποια εχουμε κανει νομιζω μια συμπαθητικη εμφανιση μεχρι στιγμης και παρ ολα αυτα ειμαστε σε αποσταση αναπνοης απο σας.
ολα αυτα δειχνουν το κατι παραπανω του ολυμπιακου σε σχεση με την αεκ κατα τη γνωμη μου φυσικα.
α και που σαι....αν κανετε την κεντα, ελατε να μας τα πειτε απο το λιμανι μια βολτα να σας δωσουμε κανα ψιλο μπας και κανετε και καμια μεταγραφη.
:a029:
Πως φαίνεται ότι έχουν πέσει τα φτερά σας...
ξανά μανά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το έχετε κάνει σκοινί κορδόνι εδώ οι γαύροι να λέτε άλλα ντ άλλων.![]()
Ναι οκ το ρόστερ σας είναι καλύτερο. Ισχύει.
Και όντως μας κερδίσατε και στο μεταξύ μας.
Αλλά...
ΚΑΙ; Τι να λέει αυτό;;;;;;
Αγόρι μου κάνε μια απλή σύγκριση και άσε τα υπόλοιπα. Δες με τι βαθμό δυσκολίας καθαρίζατε τα παιχνίδια πέρσι και με τι αντίστοιχο βαθμό φέτος.
Δες τι έχεις κάνει εκτός έδρας και δες πόσο ιδρώνεις κάθε φορά για να καθαρίσεις τα εντός.
Και μην λες πολλά για το ρόστερ ξέρεις γιατί;
Διότι όταν θα το χάσεις το πρωτάθλημα γιατί ΘΑ το χάσεις
εγώ θα στο γυρίσω το και καλά επιχείρημά σου. Και θα σου πω το εξής απλό:
Λεντέσμα, Γκαλέτι Λούα Λούα Κοβάσεβιτς Στολτίδης στα πολύ καλά του και πήρες τους όρχεις μου! Και το κατέκτησε το... αεκάκι που δεν έχει τους μισούς από αυτούς πλην ενός "γέρου" Ρίμπο.
Τότε να δεις μπούκωμα δικέ μου και τότε να δω που θα κρυφτείς.![]()