Σελίδα 95 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 458590919293949596979899100105145195 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.411 έως 1.425 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ναι μωρέ είναι τόσο loosers που παίρνουν (ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) το euro 2004... τι να σου πω... πολύ loosers είναι... έχετε κανά δύο τέτοιους να μας δώσετε;

Όσον αφορά την Πορτογαλία, το οτι έχει δύο νίκες απέναντι στην Βραζιλία , μάλλον δεν μετράει ε;...

Α.. και να μην το ξεχάσω.. μετά το 2006 και το Mundial ο figo αποφάσισε να μην ξαναπαίξει με την Εθνική του , οπότε μόνο Ντέκο, Ρονάλντο και Νίμα, νομίζω έλειπαν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγώ... στην κοσμάρα μου.

Ο Κωστένογλου πάει να... εντυπωσιάσει!!! Διαβάστε τι σκαρφίστηκε ο προπονητάρας μας και φρίξτε.

Στο μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως θα πληρώσει ο Ισμαέλ Μπλάνκο το πειθαρχικό παράμπτωμα στο οποίο υπέπεσε στον αγώνα με την Καλαμαριά στην Θεσσαλονίκη και στάθηκε αφορμή για τον Ντέμη Νικολαϊδη να τα... χώσει σε όλους τους παίκτες. Η τιμωρία του αργεντινού επιθετικού, πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, θα είναι να δει το παιχνίδι από τον πάγκο (τουλάχιστον στην αρχή). Αυτή είναι η πρόθεση του Νίκου Κωστένογλου και φάνηκε και στην προπόνηση, όπου δοκίμασε σχήμα 4-5-1, με μοναδικό προωθημένο τον Μιχάλη Παυλή!

Βέβαια, ο 19χρονος δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Ενωσης, αλλά ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος -όμως- έλειπε στη Γερμανία με την Εθνική.

ΠΗΓΗ: Sport.gr

Μάλιστα! Πάλι θα καταπλήξουμε τα πλήθη.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το κάνει για να παραπλανήσει τον Σεγκούρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Το κάνει για να παραπλανήσει τον Σεγκούρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ή πόσο σου έχει ανοίξει εσένα

[/B][/QUOTE]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    εννοείται
    που κ που μας πιάνει και μια καφρίλα

α εμενα μονο καφριλα με πιανει και που και που ειμαι κιριλε
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

α εμενα μονο καφριλα με πιανει και που και που ειμαι κιριλε [/B][/QUOTE]

εεεετσι, ετσι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παιδες επειδη εχω μερες να μπω για πειτε πως ειναι η βαθμολογια ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ναι μωρέ είναι τόσο loosers που παίρνουν (ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) το euro 2004... τι να σου πω... πολύ loosers είναι... έχετε κανά δύο τέτοιους να μας δώσετε;

Όσον αφορά την Πορτογαλία, το οτι έχει δύο νίκες απέναντι στην Βραζιλία , μάλλον δεν μετράει ε;...

Α.. και να μην το ξεχάσω.. μετά το 2006 και το Mundial ο figo αποφάσισε να μην ξαναπαίξει με την Εθνική του , οπότε μόνο Ντέκο, Ρονάλντο και Νίμα, νομίζω έλειπαν.

Gandalf
    file Gandalf auto to epixeirima sou me tin kataktisi tou euro...poly dunato leme..:rotflmao: :rotflmao:
    to idio mou leei kai to anipsaki mou pou einai 10 xronwn

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    file Gandalf auto to epixeirima sou me tin kataktisi tou euro...poly dunato leme..:rotflmao: :rotflmao:
    ase pou enan ton exete parei idi, ton lumpe...
    einai prwi twra kai den thumamai an exete parei allon ,alla san loosers, e sto aekaki tha pane

απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια .. είναι γνωστό αυτό!

΄Χώρια που αν διάβαζες θα έβλεπες οτι είχα βάλει και την φράση σωστή καθοδήγηση.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να υπενθυμίζω σε φίλο του ΠΑΟ τι έγινε στην Ριζούπολη και πως αυτοί οι παίκτες ονομάστηκαν loosers, επειδή βγήκαν να παίξουν σε ενα χώρο που θύμιζε κάτι απο Βαγδάτη (εκείνη η φυσούνα προς τα αποδυτήρια , είχε γίνει κουρέλι) και φυσιολογικά έχασαν.

Όπως σου είπα και πριν... έχετε μερικούς ακόμα τέτοιους loosers;

Να σου υπενθυμίσω την τετράδα άμυνας της Εθνικής btw?.... Κυριάκος , Βύντρα, Γκούμας, Σειταρίδης κάποια στιγμή.

Αλλά αυτοί δεν λένε για το Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι;... μόνο για κάτι rangers, atletico madrid κτλ. είναι....

μαι'στα.... μάλλον θα συνταχθώ λοιπόν με το 10χρονο ανηψάκι σου και οχι με σένα...

Όσο για την δική μου ομάδα ... ακόμα και να νικήσει τον ΟΣΦΠ και να έρθουν τα πάνω κάτω και να πάρει κούπα....(είπαμε στην περίπτωση του "αν" ), ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ. Σε ενα πρωτάθλημα που ο ένας κάνει πάσα στον άλλον το πρωτάθλημα και γενικώς μοιάζει με αγώνες παλαιμάχων, θα προτιμήσω να δώ την Εθνική με τους "loosers" και το πάθος τους που τους έφερε πρώτους στον όμιλο τους 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Γούστα είναι αυτά!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια .. είναι γνωστό αυτό!

΄Χώρια που αν διάβαζες θα έβλεπες οτι είχα βάλει και την φράση σωστή καθοδήγηση.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να υπενθυμίζω σε φίλο του ΠΑΟ τι έγινε στην Ριζούπολη και πως αυτοί οι παίκτες ονομάστηκαν loosers, επειδή βγήκαν να παίξουν σε ενα χώρο που θύμιζε κάτι απο Βαγδάτη (εκείνη η φυσούνα προς τα αποδυτήρια , είχε γίνει κουρέλι) και φυσιολογικά έχασαν.

Όπως σου είπα και πριν... έχετε μερικούς ακόμα τέτοιους loosers;

Να σου υπενθυμίσω την τετράδα άμυνας της Εθνικής btw?.... Κυριάκος , Βύντρα, Γκούμας, Σειταρίδης κάποια στιγμή.

Αλλά αυτοί δεν λένε για το Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι;... μόνο για κάτι rangers, atletico madrid κτλ. είναι....

μαι'στα.... μάλλον θα συνταχθώ λοιπόν με το 10χρονο ανηψάκι σου και οχι με σένα...

Gandalf
    συνταξου τοτε με το ανηψακι μου
    μονο αυτο θα ονομαζε παιχτες τους ΒΥΝΤΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ.
    οσο για την ριζουπολη ξερω καλυτερα απο σενα το τι εγινε, πιστεψε με.
    οσο για την σωστη καθοδηγηση, ξαναλεω, δεν παιρνεις ενα πρωταθλημα παιρνοντας τους παιχτες απο το χερακι...στρατα στρατουλα να πανε να παρουν ενα παιχνιδι.
    η εχουν τα αρχ@@ και το παιρνουν ή οχι .
    αρα λοιπον οι...βενετιδης, λακης, γκουμας ειναι παιχταραδες επειδη πηραν το γιουρο, ετσι;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    συνταξου τοτε με το ανηψακι μου
    μονο αυτο θα ονομαζε παιχτες τους ΒΥΝΤΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ.
    οσο για την ριζουπολη ξερω καλυτερα απο σενα το τι εγινε, πιστεψε με.
    οσο για την σωστη καθοδηγηση, ξαναλεω, δεν παιρνεις ενα πρωταθλημα παιρνοντας τους παιχτες απο το χερακι...στρατα στρατουλα να πανε να παρουν ενα παιχνιδι.
    η εχουν τα αρχ@@ και το παιρνουν ή οχι .
    αρα λοιπον οι...βενετιδης, λακης, γκουμας ειναι παιχταραδες επειδη πηραν το γιουρο, ετσι;
    kal, θα σου πως τι επρεπε να γινει στην Ριζουπολη...

στην Ριζουπολη λοιπον θα επρεπε η διοικηση της ομαδος να παρει τους παικτες και να φυγει, αυτο επρεπε να γινει.

Τηλεοραση ειδαμε ολοι, πες μου εσυ ποσο λογικο ειναι να πεταγονται φωτοβολιδες μεσα στην φυσουνα και ποσο μαγκας θα ησουν εσυ αν εβγαινες να παιξεις σε ενα γηπεδο οπου γινοταν βομβαρδισμος απο αντικειμενα...μικλαμε για το γηπεδο του Απολλωνα...οχι το ΟΑΚΑ...

Θυμισου την υποδοχη του πουλμαν με την αποστολη του ΠΑΟ και αυτο η τηλεοραση το ειχε δειξει...

Και πολλα αλλα τα οποια εχοιυν κατα καιρους ειπωθει...οσο λοιπον ''ξερεις'' εσυ κλαι δεν θες να τα πεις, αλλα τοσα γνωριζω και εγω

Αυτο δεν ηταν γηπεδο ποδοσφαιρου, πεδιο μαχης ηταν!!

Αν καποιος ηταν looser εκεινη την ημερτα ηταν η διοικηση που δεχτηκε να παιχτει μπαλα(?) με αυτες τις συνθηκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    kal, θα σου πως τι επρεπε να γινει στην Ριζουπολη...

στην Ριζουπολη λοιπον θα επρεπε η διοικηση της ομαδος να παρει τους παικτες και να φυγει, αυτο επρεπε να γινει.

Τηλεοραση ειδαμε ολοι, πες μου εσυ ποσο λογικο ειναι να πεταγονται φωτοβολιδες μεσα στην φυσουνα και ποσο μαγκας θα ησουν εσυ αν εβγαινες να παιξεις σε ενα γηπεδο οπου γινοταν βομβαρδισμος απο αντικειμενα...μικλαμε για το γηπεδο του Απολλωνα...οχι το ΟΑΚΑ...

Θυμισου την υποδοχη του πουλμαν με την αποστολη του ΠΑΟ και αυτο η τηλεοραση το ειχε δειξει...

Και πολλα αλλα τα οποια εχοιυν κατα καιρους ειπωθει...οσο λοιπον ''ξερεις'' εσυ κλαι δεν θες να τα πεις, αλλα τοσα γνωριζω και εγω

Αυτο δεν ηταν γηπεδο ποδοσφαιρου, πεδιο μαχης ηταν!!

Αν καποιος ηταν looser εκεινη την ημερτα ηταν η διοικηση που δεχτηκε να παιχτει μπαλα(?) με αυτες τις συνθηκες...
    κωστα η διοικηση ΔΕΝ ΠΗΡΕ την ομαδα να φυγει!
    ΛΟΙΠΟΝ;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
    ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜ@@;
    χμ...μεγαλοι τσαμπουκαδες ειμασταν.
    εχω δει παιχνιδια του παναθηναικου που ετρωγαν πετρες στο κεφαλι και ελεγαν...ετσι ειστε;; τωρα θα σας γαμ@@@.

επεισοδια εχουν γινει σε πολλα γηπεδα φιλε μου, αλλα κανεις δεν εκατσε να χασει επειδη φοβηθηκε.
    Αν εσυ ψαχνεις δικαιολογια στο οτι εχασες ενα πρωταθλημα, ενω ηθελες 3 περιπου αποτελεσματα ( εκβασης του παιχνιδιου εννοω...) τοτε οκ, δεν θα σου χαλασω χατηρι.
    Για μενα απλα δεν ειχαν τα αρχ να παιξουν μπαλα .

κωστα η διοικηση ΔΕΝ ΠΗΡΕ την ομαδα να φυγει!
    ΛΟΙΠΟΝ;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
    ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜ@@;
    χμ...μεγαλοι τσαμπουκαδες ειμασταν.
    εχω δει παιχνιδια του παναθηναικου που ετρωγαν πετρες στο κεφαλι και ελεγαν...ετσι ειστε;; τωρα θα σας γαμ@@@.

επεισοδια εχουν γινει σε πολλα γηπεδα φιλε μου, αλλα κανεις δεν εκατσε να χασει επειδη φοβηθηκε.
    Αν εσυ ψαχνεις δικαιολογια στο οτι εχασες ενα πρωταθλημα, ενω ηθελες 3 περιπου αποτελεσματα ( εκβασης του παιχνιδιου εννοω...) τοτε οκ, δεν θα σου χαλασω χατηρι.
    Για μενα απλα δεν ειχαν τα αρχ να παιξουν μπαλα .
    +100000000

Kalgeorge...

Οτι θές μπορείς να πιστεύεις , όπως και ο καθένας απο εδώ άλλωστε... αλλά μερικές φορές τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.

Οι ίδιοι παίκτες ή έστω μερίδα απο αυτούς έφεραν Ευρωπαϊκό τροπάιο με ύψιστο βαθμό δυσκολίας στην Ελλάδα , ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα κάποιοι τους κόλλησαν το προσωνύμιο loosers.

Οι ίδιοι παίκτες , αμέσως μετά πήραν στο 90% μεταγραφές σε ξένες ομάδες.... αλλά τι ξέρουν αυτοί έτσι;... δεν έμαθαν απο τους "ημιμαθείς" Έλληνες οπαδούς οτι πρόκειται για χαμένους παίκτες χωρίς πυγμή και ικανότητα πρωταθλητισμού.

Όσο για το καθοδήγηση.. όταν ο Ρεχάγκελ έχει 50% νίκες και 20% ισοπαλίες με τους παίκτες που χαρακτηρίστικαν έτσι... απλή λογική είναι, εσένα τι σου λέει;

Μιλώ με δεδομένα και επιχειρήματα και το μόνο που λαμβάνω πίσω είναι μια απάντηση , οτι τους είπαμε loosers, γιατί έχασαν το πρωτάθλημα σε ενα πεδίο μάχης. Που σε όποια άλλη χώρα του κόσμου οι οπαδοί των κόκκινων θα είχαν επιφέρει αποκλεισμό και αυστηρές ποινές στην ομάδα τους. Εδώ λίγες κροτίδες πετάνε στο CH.L. και τους κλείνουν την έδρα για 1-2 αγωνιστικές ...(παλιότερα) ... φαντάσου δηλαδή με κάτι τέτοιο.

Α... και μην ξεχνιόμαστε... αυτή την στιγμή ο μόνος παίκτης απο την 11άδα του ΠΑΟ που δείχνει πίστη σε πρωτάθλημα και τσαγανό είναι ο Καραγκούνης ... ναι εκείνος ο "Looser".

Οτι πείς λοιπόν φίλε μου και όσοι συμμετέχουν και υποστηρίζουν κάτι τέτοιο... Οι παίκτες αυτοί ήταν Loosers , επειδή δεν έπαιξαν μπάλα σε ενα γήπεδο-μάχης ... αντίθετα σε ποδοσφαιρικά πολιτισμένες χώρες που δίνουν Κύπελα Ευρωπαϊκά στην χώρα τους και είναι και πρώτοι σκόρερ σε Γερμανικές λίγκες (έτσι δεν εκδιώχτηκε και ο Γκέκας;... σαν παίκτης που δεν "άξιζε"; )

Αχ, αυτά τα οπαδικά γυαλιά..,. τυφλώνουν κόσμο!

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20