Σελίδα 95 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 458590919293949596979899100105145195 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.411 έως 1.425 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Sferopetadhn
    Αδικία όπως είπες υπάρχει γενικά στην S.L. και λαμόγια και οτι θές... .αλλά δεν είναι ΠΟΚ εναντίων Θεσσαλονίκης... έλεος δηλαδή.

Είναι ΠΟΚ εναντίων όλων ακόμα και μέσα στο ΠΟΚ. Δεν πάει βάση κριτηρίου τοποθεσίας ομάδος αλλά βάση κριτηρίου συμφέροντος και ποιός είναι πιο ισχυρός εκείνη την περίοδο για να τον κατεβάσουμε όσο μπορούμε μπας και ανέβουμε εμείς/εσείς/αυτοί.

Τόσο απλό είναι..

Αυτό είναι αστείο να λέμε οτι για όλα φταίνει οι άλλοι που εμείς δεν πάμε μπροστά. Όπου εμείς = όλες οι ομάδες. Και ναι... ακόμα και εκείνες του ΠΟΚ που τους φταίνει οι Άλλοι , η διαιτησία, η Ευρώπη κοκ.

Είναι πραγματικά αστείο και επιχείρημα για πιτσιρικάρια.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ελεγχει λοιπον κανεις την κατασταση υγειας με εξετασεις των παιδιων πριν μπουν στις ακαδημιες?

εγω απο οσο ξερω οχι..

αθανατη ελλαδα με τους θνητους σου ελληνες..
    ψιτ?
    για άλλη μια φορά,αν δεν ξέρουμε,δεν αμολάμε κατηγορίες.

για να βγάλεις δελτίο αθλητή σε κάποια ομάδα,πρέπει να τους δώσεις βεβαιώσεις απο γιατρό (νομίζω παθολόγο.πάνε και χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς )

έτσι το θυμάμαι να έγινε όταν πιτσιρικια παίζαμε μπάσκετ για την τοπική ομάδα.

κρίμα φυσικά για το παιδί αλλά δυστυχώς καμιά φορά απλά η ζωή γαμιέται.μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ψιτ?

για να βγάλεις δελτίο αθλητή σε κάποια ομάδα,πρέπει να τους δώσεις βεβαιώσεις απο γιατρό (νομίζω παθολόγο.πάνε και χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς )

έτσι το θυμάμαι να έγινε όταν πιτσιρικια παίζαμε μπάσκετ για την τοπική ομάδα.

κρίμα φυσικά για το παιδί αλλά δυστυχώς καμιά φορά απλά η ζωή γαμιέται.μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.
    εγώ που δεν ξέρω ρε φίλε μου απλά ρωτάω αν πέρναγαν από όλους τους γιατρούς (δηλαδή και καρδιολόγο) πριν βγάλουν δελτίο δεν θα ήταν καλύτερα που θα γλιτώναμε λογικά μια τραγωδία.

κάποιες φορές όντως η ζωή γαμιέται ασύστολα

καλό ταξίδι στο μικρό Σπύρο

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ψιτ?

ρε μαν ενταξυ τα ξερεις και συ ολα μαζι με τον λα βιλλα..

παμε παρακατω τωρα,
    εχω καποια προσωπικη εμπειρια(και δελτιο αθλητη)..

η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα δωσει βεβαιωση απο παθολογο(νομιζω/σχεδον σιγουρα πως οχι, αναφερομαι σε επαρχια)

αλλα εσυ νομιζεις οτι φτανει η εξεταση του παθολογου για να διαγνωσει καρδιακο προβλημα:hypnotize
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εγώ που δεν ξέρω ρε φίλε μου απλά ρωτάω αν πέρναγαν από όλους τους γιατρούς (δηλαδή και καρδιολόγο) πριν βγάλουν δελτίο δεν θα ήταν καλύτερα που θα γλιτώναμε λογικά μια τραγωδία.

Για να παρεις το χαρτι του παθολογου πρεπει οπσδηποτε να περασεις καρδιολογο !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για να παρεις το χαρτι του παθολογου πρεπει οπσδηποτε να περασεις καρδιολογο !!!

αν ειναι οπως τα λες, εγω ΣΙΓΟΥΡΑ επαιζα χωρις χαρτι καρδιολογου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Καθε χρονο λογο ΑΜΟΤΟΕ υποχρεουμε σε εξετασεις....

Χαρτι οφθαλμιατρου- παθολογου + τεστ κοποσεως μετα τα 40...!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Τί έχασα ρε παιδιά;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αδικία όπως είπες υπάρχει γενικά στην S.L. και λαμόγια και οτι θές... .αλλά δεν είναι ΠΟΚ εναντίων Θεσσαλονίκης... έλεος δηλαδή.

Είναι ΠΟΚ εναντίων όλων ακόμα και μέσα στο ΠΟΚ. Δεν πάει βάση κριτηρίου τοποθεσίας ομάδος αλλά βάση κριτηρίου συμφέροντος και ποιός είναι πιο ισχυρός εκείνη την περίοδο για να τον κατεβάσουμε όσο μπορούμε μπας και ανέβουμε εμείς/εσείς/αυτοί.

Τόσο απλό είναι..

Αυτό είναι αστείο να λέμε οτι για όλα φταίνει οι άλλοι που εμείς δεν πάμε μπροστά. Όπου εμείς = όλες οι ομάδες. Και ναι... ακόμα και εκείνες του ΠΟΚ που τους φταίνει οι Άλλοι , η διαιτησία, η Ευρώπη κοκ.

Είναι πραγματικά αστείο και επιχείρημα για πιτσιρικάρια.

Gandalf
    Συγγνώμη αλλά αφού όλοι παραδέχεστε ότι μας αδικείτε, γιατί θα πρέπει εμείς να μη μιλάμε; Να το παίζουμε ανώτεροι ή μαλάκες; Αν είναι έτσι ρε boys και σας ενοχλεί η γκρίνια τότε μη μας αδικείτε για να το βουλώσουμε επιτέλους.

Αν και τότε πάρουμε τον πούλο θα έχετε όλα τα δίκια να μας λέτε για τα χάλια μας, αλλά μέχρι να παίξουν όλοι επί ίσοις όροις ο γαμών δε δικαιούται να τη λέει στον γαμώμενο!

Ούτως ή άλλως μετά το ΠΟΚ οι δυνατότερες ομάδες είναι αυτές της Θεσσαλονίκης, συνεπώς είναι φυσικό η κόντρα να παίρνει και γεωγραφική διάσταση. Φαντάζομαι ότι αν όλες οι ομάδες ήταν από ένα μέρος θα έπρεπε να βρεθεί κάποια αντίπαλη πόλη για κόντρα.

Εδώ χωρίζεται ο κόσμος σε γειτονιές σε χωριά των 50 κατοίκων, δε θα κοντράρονται οι πόλεις;

Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Βόλος-Λάρισα
    Ηράκλειο-Χανιά
    Πάτρα-Αίγιο
    Νίκαια-Κορυδαλλός
    Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα
    Πέρα Παναγιά-Δώθε Παναγιά κλπ

Γνωστό το ποίημα... Διαίρει και βασίλευε το λένε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αν ειναι οπως τα λες, εγω ΣΙΓΟΥΡΑ επαιζα χωρις χαρτι καρδιολογου
    Πρεπει να δωσεις καρδιογραφημα που το εχει εξετασει καρδιολογος ( για να δωσει το οκ ο παθολογος ) Περετερω εξετασεις ομως εκτος καρδιογραφηματος δεν υποχρεουσε....

Αυτα οσο αφορα τα νομιμα....

Οτι εχει ακουστει για καποιες ομαδες οτι αρχη της σαιζον παιρνουν τις εξετασεις ολων με κουριερ χωρις να πατησει αθλητης τους σε ιατρειο ......

Απλα εχει ακουστει....

τι δαχτυλίδια και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάς ρε φίλε.
    εγώ μια τυρόπιτα και ένα μιλκο το πολυ να κρατάω, κυλικείο λέμε!
    και αν σας βαστάει ελάτε

φτάνει όμως γιατί έχει αρχίσει να με πονάει το αριστερό μου νεφρό απο τα γέλια

κολοπαιδο...

ξερω γιατι τα κανεις.....

ξερεις τι λούκι ειναι να βγαλεις το μιλκο και τα τυρια απο την μπλουζα αν του τα πεταξεις..

μιλαμε για τρελο τριψιμο και πλυσιμο.....

αυτοι οι νεοι ανακαλυπτουν ολο νεους τροπους τσαμπουκα....

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn

Ρε παιδιά μπορεί να υπάρχουν θέματα που δεν φαίνονται με απλές εξετάσεις γιατρού και να χρειάζεται εξειδικευμένες εξετάσεις που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται. Μιλάμε για κακή τύχη, αλλά όχι και για το σύστημα.

Μήπως τελικά έπαιζε κάτι τέτοιο και δεν το ήξερε κανείς;

Πολύ κρίμα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Καθε χρονο λογο ΑΜΟΤΟΕ υποχρεουμε σε εξετασεις....

Χαρτι οφθαλμιατρου- παθολογου + τεστ κοποσεως μετα τα 40...!!!

δίκιο έχεις γιατί και εγώ για να πάρω χαρτί παθολόγου πέρασα πρώτα από τον καρδιολόγο και του πήγα το καρδιογράφημα με την γνωμάτευση του καρδιολόγου όπως και ακτινογραφία θώρακος.

Απλά το θέμα είναι το εξής ρε γαμώτο, στο συγκεκριμένο παιδί έγινε το παραπάνω και αν έγινε δεν φάνηκε τίποτα σε αυτό το μαμημένο το καρδιογράφημα??? τι σκατά το κάνουν τότε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    ;

Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Βόλος-Λάρισα
    Ηράκλειο-Χανιά
    Πάτρα-Αίγιο
    Νίκαια-Κορυδαλλός
    Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα

που να δεις ξυλο στο κορινθος - αργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Αθήνα-Θεσσαλονίκη
    Βόλος-Λάρισα
    Ηράκλειο-Χανιά
    Πάτρα-Αίγιο
    Νίκαια-Κορυδαλλός
    Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα

Γνωστό το ποίημα... Διαίρει και βασίλευε το λένε!
    Παγκράτι-Δάφνη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498