Blast from the past από έναν ξεχασμένο folder σε ένα γρατζουνισμένο CD - 07/04/2007 στην αξέχαστη, παλιά πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο
Εξάσκηση και φωτογράφηση με το Erάκι που μόλις έχω αγοράσει παρέα με έναν φίλο και το επίσης νέο του Pegaso Strada…
Τότε νόμιζα ότι θα κρατήσω το Er δυο-τρία χρόνια και δεν μπορούσα καν να διανοηθώ πόσο θα ταίριαζε στις απαιτήσεις μου και πώς θα έκανε ό,τι τρέλα θα του ζητούσα χωρίς δισταγμό και χωρίς να κάνει τσικ!
Το χρώμα είναι του ’06, ήθελα μόνο αυτό και κάθε φορά που περνούσα από τη βιτρίνα έλεγα στον τύπο μέσα «μην τυχόν το δώσεις αυτό, είναι δικό μου!»
Πολλές ιστορίες και άπειρα χαρτζιλίκια φυλαγμένα ευλαβικά για μερικά λεπτά απόλαυσης με τα ενοικιαζόμενα καρτ, από εμένα και τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες της παρέας στα μικράτα μας…
Στον μήνα πάνω μπήκα για πρώτη φορά και στην κανονική πίστα στις Σέρρες με τα θεόσκληρα Dunlop πρώτης τοποθέτησης, άλλη ανάμνηση και ιστορία από εκεί
ΥΓ: Να με συγχωρείτε για το ακράνωτο του ενσταντανέ, φορούσα από τότε φουλ εξοπλισμό, έγινε για φωτογραφικούς λόγους και με ταχύτητες…βάδισης