Εσείς οι δυο οι αποπάνω. Δειτε τί έχω κανει quote και προσπαθηστε (χωρις να βιαζεστε) να καταλάβετε γιατι γελάω
![]()
Εσείς οι δυο οι αποπάνω. Δειτε τί έχω κανει quote και προσπαθηστε (χωρις να βιαζεστε) να καταλάβετε γιατι γελάω
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν διαφωνώ, έχεις εν μέρει δίκαιο αλλά ...καπνός...φωτιά...κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Το ΥΠΕΚΑ σε πειραξε η το defencenet?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Οπως και να χει, τα γεγονοτα πλεον μας εχουν διαψευσει ολους και ειναι πιο μπροστα απο την πιο συνομοσιολογικη φαντασια... οποτε θα σου ελεγα και εγω, να μη βιαζεσαι να γελας...
![]()
Κοίτα, παραδέχομαι πως δεν το γράφει το Scientific Ameriklan (όιμε) αλλά, ξέρεις, από τρελό και από μικρό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=444197&cid=4 και εμπρός ολοταχώς στο 1981!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αυτό έχει ενδιαφέρον.
"Οι εργοδότες δεσμεύονται να μην έχουν προχωρήσει σε απολύσεις 3 μήνες πριν την υπογραφή της σύμβασης αλλά και κατά την διάρκεια της ισχύος της, ενώ σε περίπτωση απολύσεων οι θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν εκ νέου για να διατηρηθεί ο αριθμός των εργαζομένων. "
Τα παράθυρα ορθάνοιχτα ...
Μπορείς να απολύσεις κάποιον που παίρνει 1000€ αρκεί να
προσλάβεις κάποιον με 600. Σωστές δουλειές και με το νόμο
Μπας και είναι μούφα επειδή το λέει ο Μάκης ;
ΟΧΙ αυτό το λένε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ
![]()
![]()
![]()
(να ξέρουμε και τι λέμε)
και όταν θα έρθουν και οι ΕΦΕΔΡΟΙ ....
![]()
το γαμησι με αισθημαΑρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Ποιο λένε ελεύθερη αγορά ;![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το γαμησι με αισθημα![]()
έτσι έτσι....
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το γαμησι με αισθημα![]()
![]()
![]()
να μπορώ να διαλέξω τον νταβατζή μουΑρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Ποιο λένε ελεύθερη αγορά ;
"Θέλουμε να γίνουμε Έλληνες"
http://news247.gr/ellada/eidiseis/th...s.1558904.html
Θα το μετανιώσουν όταν τους έρθει η εκτακτη εισφορά![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais