NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μάλλον μόνο στην Ελλάδα είναι κι αυτό. Στην Αγγλία πχ πας στο εκεί Praktiker και παίρνεις πινακίδα.
Βάλανε και σφραγίδα λέμε.
Αλλο που εγω είχα χαρτί απ το υπουργείο, κι αυτό με στρογγυλή σφραγίδα, που έλεγε οτι μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα γιατί δεν είχαν αλουμίνιο για να βγάλουν!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Οχι αν δεν έχει αλλάξει κάτι απο αυτά που ξέρω.
Οταν ημουν εκει, το μόνο που έπρεπε να έχεις στο μηχανακι/αυτοκινητο ήταν το σήμα τελών κυκλοφορίας.
Για να το πάρεις όμως έπρεπε να δείξεις άδεια, ασφάλεια και ΚΤΕΟ, τόσο απλό.
Αν δεν το κυκλοφορούσες και δεν ηταν στον δρόμο αλλα στο γκαραζ, απλά δεν έκανες τίποτα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Το 2010 σε ΚΕΠ τις κατέθεσα, αύριο θα βάλω και φώτο το χαρτί που μου έδωσαν γιατί τώρα βαριέμαι να ψάχνω.
Καλα ντε δεν σε ειπαμε και ψεματουρη!![]()
pew pew pew pew pew pew !!!
Δίκιο έχεις και με ένα απλό γουγλάρισμα το βρίσκεις.
Πάντως αν θεωρούμε 1000 νόμους του κράτους άδικους, διυλίζουμε τον κώνωπα για τον 1001
Προσωπικά χαίρομαι που μια φορά πραγματοποίησαν την απειλή τους
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για πρώτη φορά δεν πιαστήκανε μαλάκες αυτοί που πήγαν είτε να ασφαλίσουν είτε να καταθέσουν πινακιδές όταν βγήκε ο νόμος...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κι όμως ,πιαστήκανε ΠΟΛΥ μλκες ...γιατί από το '14 που χει "βγεί" ο νόμος ,όλοι οι νόμιμοι-τυπικοί ,είχανε πήξει στα σούρτα-φερτα για καταθεση-ανάληψη πινακίδας ,ή πλήρωναν(με) ασφάλεια για το όχημα που δεν κινούσαν(με) για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
3 χρόνια μετά ,κάποιοι απο αυτούς ,κι αφού αποδείχτηκε ότι είναι μλκες που τρέχουν κ πληρώνουν ενώ δεν εφαρμόζεται τελικά το μέτρο ,είπαν να αφήσουν κάποιο από τα μηχανάκια τους ανασφάλιστο ,για μερικούς μήνες (αυτούς που δεν το κινούν)...
...και "Ω" του θαύματος ,εφαρμόστηκε αίφνης το γράμμα του νόμου ,κ θα ξαναματαπλερώσουν...κ μάλλιστα χοντρά.
Μλκiες & του kwlou ta 9mera....
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
+1000
Άνοιξα το thread 5 χρόνια πριν !!!
Από τότε ανελλιπώς κάθε χρόνο καταθέτω πινακίδες γύρω στον Νοέμβριο και τις ξαναπαίρνω γύρω στον Μάιο κάνοντας μια 6μηνη ασφάλεια (πολλές φορές μάλιστα ενημέρωνα για τα τις και πως της όλης διαδικασίας στα σχετικά theads που ανοίγονταν εδώ κατά καιρούς…).
Φέτος λόγω δουλειάς αμέλησα να πάω για κατάθεση νωρίς τον Οκτώβριο-Νοέμβριο και το θυμήθηκα προς το τέλος του χρόνου.
Πάω λοιπόν στην εφορία για κατάθεση με τα χαρτιά στα χέρια και βλέπω μια τεράστια ουρά – τελευταίες μέρες του χρόνου γαρ.
Επειδή δεν ήμουνα διατεθειμένος να χάσω όλη την ημέρα, έφυγα τσαντισμένος και είπα δεν γαμιέται ας το αφήσω έτσι.
Πλήρωσα κανονικά τα τέλη της χρονιάς αλλά δεν έκανα ασφάλεια (εννοείται ότι η μηχανή είναι στο γκαράζ και έχει να πάρει μπρος από τον Οκτώβριο…).
Και να που την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ φορά που έμεινε για κάποιο διάστημα ανασφάλιστο με πινακίδες, αυτοί αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν αυτό που έγραψα 5 χρόνια πριν….
Έχοντας ήδη ασφαλίσει την μηχανή από τον Απρίλιο τώρα τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως γίνει κάποια αναδρομική διασταύρωση για το διάστημα από Οκτώβριο 2016 έως Απρίλιο 2017 που ήταν ανασφάλιστη…(πάντως μέχρι και χθες που κοίταξα στο ΤΑΧΙΣ δεν μου έχει έρθει κάτι). Λέτε να την γλυτώσω ???
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 17/06/2017 στις 12:00.