Να σου πω την αλήθεια, δεν είναι ασταθές, τουλάχιστον όχι όσο φαντάζεσαι.
Όταν είμαι μόνος μου και για μικρές διαδρομές δεν το χρησιμοποιώ...σε ταξίδια με την κυρά και φορτωμένος είναι βάλσαμο.
Όσο για το gel, το έψαξα κι εκτός απ'το ότι ήθελε πολλά €, ο αέρας δε θέλει χρόνο διαμόρφωσης & η αίσθηση ανώτερη.
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Τα χλμ έγιναν σε διαφορετικές ημέρες, τα περισσότερα σε μία ημέρα ήταν περίπου 400χλμ, σε διάρκεια 3,5 ωρών, με αρκετές
στάσεις για νερό, φωτό, κατούρημα κλπ........
Αλλά ξαναλέω πώς είχα να καβαλήσω ένα δεκαπεντάμηνο........Στην πρώτη μία-μιάμιση ώρα άρχισε
να πιάνεται ο πωπός μου.......
Και πάμε τώρα, στην περίπτωση της ''ζέστης'' του κινητήρα....... Εχω να πώ, ''παπάρια μάντολες''.........
Οδήγησα περίπου 50χλμ με αρκετή ζέστη, φορώντας βερμούδα. Σε καμμιά περίπτωση, δεν ένιωσα περισσότερη
ζέστη, από άλλες μοτοσυκλέττες που έχω οδηγήσει.......Και το σούρουπο στην επιστροφή, ήταν ''επιθυμητή'' σε μερικές
''δροσερές'' μεριές, η ζέστη του κινητήρα...... Πιθανόν, σε κυκλοφοριακή ''συμφόρεση'' σε κέντρο πόλης
και καλοκαίρι, τα πράγματα να είναι δύσκολα......Στο κάτω κάτω της γραφής, έχεις κάτω από τα σκέλια σου
μηχανή παραγωγής τόσων αλόγων........
Δεν νομίζω, πως χρειάζονται σχόλια για την απόδοση του κινητήρα......Και μόνο η
γνώση πως οδηγάς σαν παπί, ένα όχημα, που πιθανόν είναι ότι πιο γρήγορο στην γύρα,
είναι νομίζω αρκετή.
Δεν ξέρω την κατανάλωση, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να μετράω λίτρα, χλμ. Αν
ήθελα οικονομία θα 'παιρνα ένα βεστρώμ..........
Να σημειώσω ακόμα, πώς στην μοτοσυκλέτα μου το μόνο έξτρα, είναι τ' αυτοκόληττα
στο μπροστινό σύστημα.........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!![]()
Αδερφέ εάν σε διακατέχει το πάθος, θεωρώ ότι τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες. Θέλω να πω πως δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα η ζέστη που εκπέμπει ο κινητήρας, ή αν η σέλα δεν είναι σέλα σαν του V-Strom. Μιλάω πάντα για μένα, έχοντας δουλέψει σαν μηχανή πόλης ένα cb1000r όλο το καλοκαίρι μέσα στην Αθήνα.
Η φωτό με τους πύργους είναι στην πανέμορφη Βάθεια??
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
πωπωωωωωωω....
γέμισε πράσινο η Μάνη.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@