Σελίδα 96 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ότι την έβρισκε με αγοράκια... τι άλλο να εξηγήσω...?
    Ομοφοβικός?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    "αγωνιζεται"
    Όχι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Δεν έχεις διαβάσει το θρεντ μάλλον.

Η ξεφτίλα παραμένει.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    παιδεραστης ο Χατζηδακις λοιπον .... οχι , δεν χρειαζεται να εξηγησεις τιποτε αλλο..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσφορά σου στο νήμα...
    και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το συντονιστικό σου έργο το οποίο μάλλον εστιάζει στην καταστολή και στο προβοκάρισμα όπως ανέφερε και μια άλλη ψυχή πριν της φιμώσεις το λόγο...
    ΚΡΙΜΑ γιατί γενικά μου έχεις δώσει την εικόνα ενός συντονιστή που κρατάει αξιοπρεπώς αποστάσεις και δεν πράττει εν θερμώ...
    ΣΥΓΝΩΜΗ αν θίγω κάτι το οποίο ενδεχομένως σε ενοχλεί, αλλά είναι η αλήθεια. ΔΕΝ μειώνω τον Χατζηδάκη ως καλλιτέχνη, κάθε άλλο, έχει μία σεβαστή θέση στη δισκοθήκη μου. Όμως όσο άτοπη είναι η παρατήρησή μου, που το παραδέχομαι, άλλο τόσο άτοπη είναι η χρήσιμοποίηση του λόγου του, και του ειδικού καλλιτεχνικού του βάρους για να λειτουργήσει ως υποστήλωμα σαθρών επιχειρημάτων από αυτόν που το ανέφερε αρχικά...
    Γιατί έχει μεγαλύτερη σημασία αυτό που ανέφερε ο Χατζηδάκης με επικριτικό μάλλιστα ύφος, σε σχέση με την παρέα του Χόρν...?
    Και ως επέκταση αυτών συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πως είναι κολλάσιμη η χρήση του όπλου που δίνεται από την πολιτεία στον Αστυνομικό, για να προστατευθεί και να μας προστατευσει, απέναντι σε οπλισμένους κακοποιούς???

Όσο για τον κύριο που με προσβάλλει και του οποίου δεν διέγραψες το λόγο, δυσκολεύομαι να απαντήσω γιατί θα πρέπει να εξηγήσω πρώτα πόσο αδόκιμος είναι ο όρος ομοφοβικός. Μετά θα πρέπει να αποδείξω πως τελικά δεν είναι υβριστικός, όμως καταχρηστικά χρησιμοποιείται ως κατακριταίος χαρακτηρισμός άρα έχει υβριστική/προκλητική λειτουργία άρα επιδέχεται ποινής, και τέλος να πάω στην απέναντι πλευρά της οποίας τον λόγο διέγραψες, με την ερώτηση "κουνιστός", και να αποδείξω ότι το κουνιστός είναι / ή δεν είναι υβριστική λέξη διότι αν εσύ την εκλαμβάνεις ως υβριστική, σημαίνει ότι δέχεσαι ότι το να είσαι κουνιστός είναι κάτι κακό, άρα είσαι ρατσιστής διότι θεωρείς τους ομοφυλόφιλους ως κάτι κακό και κατακριταίο. Αν πάλι δεν είσαι κουνιστός τότε δεν σε απασχολεί η ερώτηση και δεν σε αφορά ο χαρακτηρισμός.

Τέλος, επί του θέματος, ο Ρωμανός ΕΙΝΑΙ κοινός εγκληματίας, με καμμία μεταμέλεια των πράξεών του και με την συμπεριφορά του αλλά και τον λόγο του, δεν επιτρέπει σε κανένα συμβούλιο να του αφήσει έστω μία πιθανότητα να βγεί για να "σπουδάσει", αντιθέτως προσπαθεί εκβιαστικά με μοχλό την κοινή γνώμη να κάνει κάτι πρωτοφανές, να κάμψει εμφανώς και σε κοινή θέα την ισχύ του Νόμου, κάτι το οποίο είναι τρομακτικό.
    Τρομακτικό πρωτίστως διότι ΔΕΝ έχει αγνά κίνητρα ο ίδιος, όντας απλός κοινός εγκληματίας, συνεπώς έιναι τρομακτικό να βλέπεις εγκληματίες να κάμπτουν το Νόμο, δευτερευόντως διότι όταν κάμπτεται στο παρασκήνιο ο Νόμος είναι μεν κατακριτέο και ελπίζουμε όλοι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξει, όμως το να γίνει εμφανώς κάτι τέτοιο θα λειτουγήσει ως θέσφατο, ως νομικό προηγούμενο για το οπλοστάσιο των συνηγόρων και άλλων κοινών κακοποιών όπως είναι και ο Ρωμανός...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    Δεκτά τα συγχαρητήρια . με βοηθούν να συνεχίσω το εργο μου με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα .
    Παρακαλώ συνεχίστε…

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    .....
    Πραγματικά, και χωρίς ίχνος ειρωνίας ή αστεϊσμού, πολύ πιο τρομακτικός είσαι εσύ και οι δικές σου θέσεις και απόψεις, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο κλιμακώνονται, παρά του οποιουδήποτε Ρωμανού.
    Κι ας μην έχεις πιάσει ποτέ καλάσνικοφ κι ας μην πρόκειται να πιάσεις.

Παλαιό μέλος
    Αγόρια μιά μικρή λεπτομέρεια.... 30 μέρες δε μπορείς να κάνεις απεργία πείνας... πεθαίνεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Άμα μου βγάζεις δουλειά, ποιός γ..εί ιδεολογίες και θρησκείες!

Όσο για τον "πιτσιρικά" μη ξεχνάμε ότι δεν κρατούσε απλώς ένα Καλάσνικοφ, δεν υπέβαλε σε ομηρεία έναν πολίτη με προφανή κίνδυνο για τη ζωή αυτού του πολίτη, αλλά αντάλλαξε και ντουφεκιές με τους διώκτες βάζοντας σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων.

Δηλαδή αν εκεί στο αμφιθέατρο θυμηθεί τις παλιές δόξες για τις οποίες ανταμοίφθηκε με ασυλία ξαναπάρει το καλάσνικοφ στα χέρια και ξαναρχίσει τα μπουμπουνητά εναντίον όποιου αυτός νομίζει ότι εκπροσωπεί το κατεστημένο δεν θα κράζουμε όσους τον απήλλαξαν και τις αδυναμίες του σωφρονιστικού συστήματος;

Να γιατί είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση

Υ.Γ. Πολλοί θάθελα να δω αυτούς που υποστηρίζουν τον απεγκλεισμό του αν είχαν την ευθύνη τις απόφασης και το βάρος των συνεπειών τι θάκαναν...
    Μα ναι, το να βγει έξω και να σκοτώσει κάποιον δε μας απασχολεί ως ενδεχόμενο γιατί είναι απλώς ένα παιδί που θέλει να σπουδάσει και το άδικο σύστημα δε τον αφήνει.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Αγόρια μιά μικρή λεπτομέρεια.... 30 μέρες δε μπορείς να κάνεις απεργία πείνας... πεθαίνεις.
    Ποιος το λεει αυτο γιατρε μου;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όλοι επικεντρώνεστε όμως στην ώρα της κρίσης, το περιορισμένο χρόνο δηλαδή που έγινε το μπαμ.
    Δεν κοιτάτε ούτε το πριν (τι έγινε που μας οδήγησε στο μπαμ)
    ούτε το μετά (τι ακολούθησε ώστε να περιοριστούν οι ζημιές και τι μέτρα θα παρθούν ώστε να μην ξαναγίνει)
    Με λίγα λόγια όσο η κριτική επικεντρώνεται στην αστυνομική βία ή στον κάθε βλάκα που έκανε μια μαλακία
    το πρόβλημα θα διαιωνίζεται.
    Η επιμονή στο πρόβλημα αυτό δείχνει ότι εν τέλει κανείς δεν θέλει λύση.
    Το μπάχαλο τελικά συμφέρει.
    Όχι όμως αυτόν που την τρώει στο γκώλο.
    Έχετε αναλογιστεί πόσες ζωές έχει κοστίσει ως τώρα η υπόθεση Γρηγορόπουλου?
    Έχετε υπολογίσει πόση είναι η υλική ζημιά και τι θα μπορούσαν να είχαν γίνει αυτά τα χρήματα?
    Η ερώτηση που έπρεπε να γίνει λοιπόν είναι (το ξαναλέω)
    -Πως θα σωθεί η ζωή του ανθρώπου ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ και τι μέτρα θα πρέπει να παρθούν για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο.
    Όλα αυτά που γράφεις και υποστηρίζεις είναι η ουσία του θέματος και εμάς δε μας ενδιαφέρει η ουσία.... λοιπόν λέγε, είναι οι μπάτσοι καλοί η κακοί??? Για να ξέρουμε με ποιούς είσαι....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Ποιος το λεει αυτο γιατρε μου;
    Η Επιστήμη γιατρέ μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά, και χωρίς ίχνος ειρωνίας ή αστεϊσμού, πολύ πιο τρομακτικός είσαι εσύ και οι δικές σου θέσεις και απόψεις, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο κλιμακώνονται, παρά του οποιουδήποτε Ρωμανού.
    Κι ας μην έχεις πιάσει ποτέ καλάσνικοφ κι ας μην πρόκειται να πιάσεις.
    πες μου, τι είναι τρομακτικό σε αυτά που λέω...? ειλικρινά θέλω να μάθω.
    και πες μου αν έχω και ποιον έχω προσβάλλει εδώ μέσα. Ή αν προκάλεσα κάποιον εσκεμμένα...
    Δεν έχω κάτι να χωρίσω ούτε μαζί σου ούτε με τον ggs ούτε με τον οποιονδήποτε, ενδεχομένως μπορεί να είμασταν φιλαράκια και να διαφωνούσαμε με 2 φρεντάκια κι ένα κλαμπ σάντουιτς μπροστά μας. Αλλά δυστυχώς κάποιοι θολώνουν, σκληραίνουν το λόγο τους και όποιον πάρει η μπάλα... Δεν είναι έτσι.
    Πρέπει να σεβόμαστε τους ένστολους, δεν είναι όλοι χοιρινά, ούτε όλοι υπηρετούν διότι δεν βρήκαν κάτι άλλο να κάνουν... κάποιοι το κάνουν από επιλογή και ελπίζουν και πιστεύουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Τώρα για τους ΜΑΤατζηδες, ΔΕΛΤΑδες κλπ... εκεί ελαχιστοποιούνται οι πληθυσμοί των νοήμονων όντων, και όντως είναι δυσμενής μετάθεση για κάποιους...
    Επίσης, ο Ρωμανός ΕΙΝΑΙ κοινός εγκληματίας.
    Το δηλώνω ειλικρινά ότι θα ήθελα να είναι κάτι παραπάνω, γιατί θα ήθελα να επενδύσω επάνω του και κάποιες ελπίδες ή κάποια πιστεύω και να συστρατευτώ έστω και νοητά στον αγώνα του. Όμως δεν επεδίωξε να παλέψει ενάντια στο σύστημα. Δεν επιτέθηκε ενάντια στον Αλφα, Βητα πρεσβευτή του συστήματος, μαριονέτα, όργανο λήψης ή επιβολής έξωθεν ειλημμένων αποφάσεων...
    Μάζεψε το ασκέρι του, και μπουκάρανε σε τράπεζες σαν τον Μπίλυ δε Κιντ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Γκούλαγκ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Σαφώς.... είναι γνωστό ότι τον Χατζηδακίς τον ενδιέφεραν πρωτίστως τα παιδάκια....έπαιζε πολύ μαζί τους, if you know what I mean....
    Απλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει πιο ξεφτιλισμενος τροπος να κανεις διαλογο, το τερματισες.
    Ψυχολογια κινητρων και δε μπα να λεει και να κανει ο αλλος...αφου ειναι τετοιος.
    Μιζερια μαλακα μου....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    μιλάει η εμπειρία ή οι ιατρικές σου γνώσεις?

νομίζω η μεγαλύτερη διάρκεια είναι 47 μέρες.
    αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρωμανός θα φτάσεις τόσο. ίσως φύγει σήμερα ίσως αύριο ίσως σταματήσει.
    όπως και να γίνουν τα πράγματα, έρχονται Χριστούγεννα. Οπότε θα τρέξουμε όλοι μας για ψώνια και γαλοπούλες (και κάποιοι στα σισσίτια) και όλα θα κυλήσουν όπως πάντα.

Αγαπητοί δεχτείτε ως δεδομένο ότι η υπερβολική βεβαιότητα για θέματα που δε γνωρίζουμε είναι δείγμα ημιμάθειας και ηλιθιότητας.

Και το λέω για τον ένα που είναι βέβαιος για νομικά ζητήματα για το οποία φαίνεται ότι είναι άσχετος.

...δηλαδή το ότι κρατούσε καλάσνικοφ με το οποίο απείλησε ανθρώπους (κατοχή και οπλοχρησία)...

Η οπλοχρησία είναι κάτι άλλο αγαπητέ από τα λίγα νομικά που ξέρω...

Και για τον άλλο που είναι βέβαιος για ιατρικά ζητήματα, ενώ κάνει μπαμ ότι ούτε καν ξέρει που πέφτει η Ιατρική στο χάρτη.

Εγώ γενικά προτιμώ να είμαι για πολύ λίγα πράγματα βέβαιος στη ζωή μου...

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF