LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μάλλον Μητς όσον αφορά το γεγονός της περιοδικής εξέτασης και τους λόγους για τους οποίους γινόταν θα πρέπει να επικρατούσε κάποιος μύθος μεταξύ των εργαζομένων και ειδικότερα μεταξύ των Ελλήνων μεταναστών, να φανταστώ;
Σε όλη τη βιομηχανία παραγώγων κρέατος, τυριών κλπ εκτελούνται αυτοί οι έλεγχοι για την πιθανή ύπαρξη βακτηρίων όπως αυτό της λιστέριας, της σαλμονέλας, e.coli κλπ προκειμένου να μη μεταφερθούν στα τρόφιμα.
Ασε ρε Ντιμι, απλα μισουν τους ελληνες και ειδικα τους ποντιους να ουμ και τους ψαχουλευουν απο βιτσιο γιατι κουβαλανε ασθενειες και τετοια. Αλητες οι γερμανοι απο τότε...
Και οχι Μητσε, δεν αντιλαμβανομαι το μεμπτο του να σε φροντιζει ο εργοδοτης σου να μην αρρωστησεις "με το ζορι" αφου πληρωνει τα ιατρικα εξοδα και πληρωνει και το μισθο σου.
Κάποτε εκεί πίσω στα 90ς είχαμε την τρομερή ιδέα να πάμε σε γνωστή φολκλορική εκδήλωση των γερμανών ιθαγενών. Πεινάμε την μπυρίτσα μας χωρίς να ενοχλούμε κανέναν ή έτσι νομίζαμε όταν ξαφνικά βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από ένα τσούρμο Γερμανών οι οποίοι μας έβριζαν και μας κουνούσαν τις γροθιές τους. Οι πιο πολλοί ήταν καραφλοί αν αυτό λέει κάτι.
Ακόμα δεν κατάλαβα ποιό ήταν το πρόβλημα τους εκτός ίσως από το ότι εγώ έχω μαλλιά.
Το σημαντικό είναι ότι ένας σεκιουριτάς με μαλλιά ως το γκώλο μπήκε στη μέση και βρίζοντας μας έβγαλε έξω...
Γύριζα χρόνια ΕΛβετία Γερμανία Αυστρία Ιταλία και μποροώ να σου πω χαλάρα πως κάποιοι εκεί δεν μας γουστάρουν ΚΑΘΟΛΟΥ.
Πρόσεξε δεν λέω... Όλοι.
Όπως και να εχει εγώ εδώ και κάτι χρόνια δεν έχω καμία διάθεση να βολτάρω εκεί πάνω.
Αισθάνομαι πιο καλά με τους γύφτους σαν κι εμένα.
ΑΛβανούς Βούλγαρους ΡΟυμάνους ΤΟύρκους Άραβες κλπ
ΤΙ να κάνουμε ρε παιδί μου....
Η γυφτιά είναι στο αίμα μου.
![]()
ανανήψαντας
Δεκτα ολα.
Το "μου φροντιζαν την υγεια μου επιτηδες για να μην αρρωστησω και λειψω" δεν κατανοω. Αλλο αυτο, αλλο αυτο που ειπες. Ο ρατσιστης θα σε αφηνε να ψοφησεις... εμ, γκουχ, μανωλαδα, γκουχ και οχι μονο....
Ναι ρε φαρμακοτριφτη και τοτε εδω ακουγαμε για τους νεοναζι με τα ξυρισμενα κεφαλια εξω και κουναγαμε την κουτρα μας και λεγαμε "τς τς τς" και "κοιτα να δεις λαος που δε βαζει μυαλο" και "ευτυχως εμεις εδω δεν εχουμε τετοια" κλπ κλπ
Μετα ηρθαν οι εκλογες του 2012...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχι οτι εχει σημασια πλέον αλλα το βαζω για να παρουμε μια ιδεα της νοοτροπιας αυτης της χωρας. Τελειωνουν τα λεφτα, δεν υπαρχει διεξοδος κι εμεις απανταμε με συναισθημα και μελό...
http://diulistirio.blogspot.fr/2015/03/video-bild.html
Η παράδοση του Καΐλα συνεχιζεται....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά, στα λιπαρά κολλήσατε; Αυτό το "σταδιακό φρένο" στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις πως σας ακούγεται; Δηλαδή αντί για τα 50, θα το κάνουνε στα 55, σε βάθος 20ετίας; Γιατί το σταδιακό φρένο ενώ θα έπρεπε να πέσει μαχαίρι κόψιμο, κάπως έτσι μου ακούγεται.
Πίσω στα λιπαρά, γιατί έχω την εντύπωση πως σε κάποια χώρα ευρωπαϊκή ή θέλανε να το κάνουνε ή το κάνανε ήδη; για να το googλάρω...
Αχά, εδώ είμαστε:
In October 2011, Denmark introduced a fat tax on butter, milk, cheese, pizza, meat, oil and processed food if the item contains more than 2.3% saturated fat.[26] However, in November 2012, the Danish Tax Ministry announced it would abolish the fat tax,[27] stating that it failed to change Danes' eating habits, had encouraged cross border trading, put Danish jobs at risk and had been a bureaucratic nightmare for producers and outlets.[27][28] The proposed sugar tax plans were also scrapped.[29]
Καλα, ειδικα για τη ζαχαρη το θεμα ειναι τραγικο. Καποτε η Ελλαδα ειχε 3 εργοστασια ζαχαρης (ΕΒΖ), κατεβαιναν τα τευτλα απο Μακεδονια με συρμους του ΟΣΕ καθε Νοεμβριο, ειδικα στη Λαρισσα που ήταν και το μεγαλυτερο.
Τωρα εχει μεινει ενα στην Ορεστιαδα και κανουμε εισαγωγες απο Γιουγκολαβια (ζαχαρη που φτιαχνουν απο τα τευτλα που εξαγουμε).
Αν βαλουμε και εξτρα φορο, βλεπω να κλεινει και το τριτο εργοστασιο.
Απο την αλλη, χωρις ευρω θα ειναι φτηνοτερες οι εξαγωγες μας σε τευτλα...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί, θα πέσει η κατανάλωση; Ο φόρος θα αφορά προφανώς και τα εισαγόμενα, οπότε δε θα χάσει ανταγωνιστικότητα.
Για άλλους λόγους πρέπει να κλείσει η ΕΒΖ, αλλά μάλλον το αντίθετο γίνεται, θα κλείσουμε τα πάντα για να μείνει ζωντανό το ζόμπι, με κόστος παραγωγής διπλάσιο της τιμής πώλησης...
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2266253
Δίκιο έχεις.
Είναι γεγονός αυτό.
Απλά πρέπει λίγο να καταλάβουμε ότι δεν είναι μόνο νοοτροπία.
Δεν είναι ο νους στη μέση.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω καταστάσεις, απλά ερμηνεύω. Μην παρεξηγηθώ κιόλας ότι χαϊδεύω συμπεριφορές τύπου Καΐλα ή οτιδήποτε άλλο.
Η κάθε χώρα, κι ο κάθε λαός έχει μια ας το πούμε έτσι προσωπικότητα.
Δεν έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται.
Αναντάμ παπαντάμ οι Μεσογειακοί λαοί είχαν κάποιους τρόπους συμπεριφοράς, κάποιες νοοτροπίες, κάποιες δράσεις κι αντιδράσεις που έμοιαζαν μεταξύ τους.
Αντιστοίχως και οι Βόρειοι, αντιστοίχως και οι προς Ανατολή μεριά κλπ.
Δε χρειάζεται να έχει διαβάσει κανείς τέσσερις βιβλιοθήκες ιστορίας για να το καταλάβει.
Και (για να μην έχουμε τίποτα βρουμ από ανθυγιεινούς τύπους) δε μιλάω για γαλανόλευκα DNA ούτε τίποτα τέτοια κουραφέξαλα.
Άλλοι λαοί το βράδυ πριν τον πόλεμο κάνανε διαλογισμό, άλλοι βγάζανε λόγο μέσα στο παλάτι του Βασιλιά, εμείς ψήναμε αρνιά και χορεύαμε και πάει λέγοντας.
Το θέμα είναι οτι επειδή επικράτησε ο Βορράς, όλοι οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια και στις συνήθειες τις ανάλογες, φαίνονται παράταιροι.
Το αντίστοιχο θα συνέβαινε κι αν είχε επικρατήσει ο Νότος κι έπρεπε να φέρεις ένα ψυχαναγκαστικό Γερμανό/Δανό/Σουηδό να ζήσει σε μια χώρα σαν την Ιταλία ή την Ελλάδα με τις συνήθειες της, έναν Έλληνα/Ιταλό/Ισπανό να τον πας στην Ιαπωνία και πάει λέγοντας.
Εμείς όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, κατ'αυτόν τον τρόπο αντιδρούμε.
Άλλοι αντιδρούν αλλιώς.
Ο πιο αποδοτικός τρόπος αντίδρασης, θα ήταν αυτός ο οποίος θα ήταν συμβατός με τα ήθη, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία του λαού που έχει την κυριαρχία.
Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.