Πάντως εκεί στην Αστυνομία κάνουν φοβερή δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα - και δεν κάνω πλάκα, απόδειξη ότι τώρα που πήγα να μπω η φωτό έχει ρετουσαριστεί και λείπει το post it!!!
Mονο και μόνο απο το site της εταιρείας μπορει να καταλάβει κανεις γιατί δεν έγιναν οι εκλογές..
Ο Παπαμιμίκος για να φαει καμια μίζα απο Μπάνσκο και Μυκονο ειναι καλός, τωρα επεκτάθηκε και σε πιο μεγαλες μπιζνες..
Με τι ασχολείστε ρε 'σεις...
Διαβάστε την συγκλονιστική επικαιρότητα. Αυτά είναι τα νέα.![]()
Να εύχεσαι να είναι e-mail, μη σκάσουν τπτ ΕΚΑΜ στα μαύρα μεσάνυχτα φοβάμαι... η πλάκα είναι πως μόλις μπήκα στη σελίδα του υπουργείου και μετά μπήκα πάλι εδώ ξαφνικά κολλάνε τα πάντα, ωχ σκέφτηκα, έχουν μπει στον υπολογιστή μου να δουν τι κουμάσι είμαι!!! Για να γυρίσουμε στον Τόσκα, είναι και πρώην στρατιωτικός κι έχει υπηρετήσει και Έβρο στα ΤΘ. Στην επιλαρχία που ήμουν στα γραφεία θυμάμαι είχαν μεγάλες αφίσες "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ", "ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ" και τέτοια, φαίνεται ο Τόσκας δεν τις διάβασε...
Και τότε θυμήθηκα πως ήμουν σε μια περιοχή Κούρδων, που οι Κούρδοι αγαπάνε πολύ τους Έλληνες και είπα τη λέξη Γιουνάν. Και κατάλαβαν ότι είμαι Έλληνας. Η λέξη Έλληνας λειτούργησε καταλυτικά σε αυτούς τους ανθρώπους".
Μάλιστα. Ακόμα μια φορά που η ελληνική τηλεόραση έπιασε πάτο.
ΛΟΛ με το μλκ...
Πάντως τελικά εκεί στη ΝΔ οι τύποι είναι απίστευτα troll με την εταιρεία που διάλεξαν...
http://www.infosolutions.gr/