To Tribeca εχω δει που παλευουν αλλά όλα αυτά,πάντα στο περίπου είναι.To longhorn πάντως δε θα με χάλαγε.
Ψάξου εδώ e-liquid-recipes.com και όλο και κάτι καλό θα πετύχεις.
To Tribeca εχω δει που παλευουν αλλά όλα αυτά,πάντα στο περίπου είναι.To longhorn πάντως δε θα με χάλαγε.
Ψάξου εδώ e-liquid-recipes.com και όλο και κάτι καλό θα πετύχεις.
Φίου φίου φι φι φίου
καλημερες. εκανα και μια αναβαθμιση στο pico στην 1.03. να κανω μια ερωτηση; που σας εχω τρελάνει αλλα για να μαθαίνω το pico βλεπω εχει πολλες λειτουργίες οπως και το preheat μαλλον για την αντίσταση καταλαβαίνω να ασχοληθώ με αυτο; η αστο καλύτερα να παιζω τα watt μονο αναλόγως την αντίσταση.
κατι αλλο τωρα φοραω την eleaf 0.75 την εβγαλα την triton πολυ σφιχτες τζουρες βρε παιδιά και ειχα ανοίξει και τερμα τον αέρα. λοιπον όπως είπα φοραω την 0.75 γιατι το pico την διαβάζει 0.84;
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Ανάλογα την αντίσταση ισως να σου είναι βολικότερο να κοιτάς τα volt.Πχ,μια 0.9 αντίσταση έχει περίπου 4.2 volts στα 19.3 watts πάνω κάτω.Πες εσυ μετά αλλάζεις και πας σε μια 0.5 η οποία δε ξέρεις στα πόσα watt πρέπει να παίξει.Εκεί έρχονται τα volt και λύνουν την απορία σου.Θέτεις και στην 0.5 στα 4.2 volts και βουαλά,έχεις τα σωστά watt σε σχέση με την όποια αντίσταση φοράς.Τo preheat δεν έχω ασχοληθεί αλλά νομίζω είναι για TC μόνο.
Στο ερώτημά σου για την αλλαγή της τιμής της αντίστασης,όταν δουλευτεί η αντίσταση (ζέστη κρυο ζέστη κρύο) η τιμή της μεταβάλεται ελαφρώς γιαυτό και έχεις αυτές τις αποκλισεις.Οταν και άμα μπεις κάποια στιγμή στους επισκευάσιμους ατμοποιητές θα πάρεις καλύτερα πρέφα του τι και πως.
Μην σε απασχολεί η τιμή της αντίστασης λοιπόν.Ειναι κάτι φυσιολογικό και οι αποκλίσεις στις εργοστασιακές κεφαλές πάντα θα υπάρχουν.Επίσης παίζει ρόλο και το mod.Ενα άλλο mod ίσως να τη διαβάζει διαφορετικά την αντίσταση.Μη σε αγχώνει αυτό.
Φίου φίου φι φι φίου
δασκαλος μεγαλος μιλαμε σε ευχαριστώ παρα πολύ μου έλυσες απορίες. μπα δεν νομιζω να ασχοληθώ με επισκευασιμους χιχι ασε αυτα που διαβάζω εδώ θελει χρόνο και μεράκι
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Σχετικά με το οικονομικό μέρος, αν λέμε γι' αυτό, εμένα το όλο θέμα μου κοστίζει βαριά 1,00€ ημερησίως
Περιλαμβάνονται όλα μέσα, έξοδα για mod, ατμοποιητές, diy υγρά και όλα τα παρελκόμενα.
Και φουμάρω και πολύ υγρό, γύρω στα 8 με 10ml.
Τελευταία δεν δοκιμάζω καινούργια πράγματα, απλά αντικαθιστώ τυχόν βλάβες,
πχ πρέπει να πάρω άλλο μοντάκι, γιατί το display του Clouporακίου που έχω, τάπαιξε.![]()
PFC
Λοιποοοον
Ήρθε ο Kayfun l+.
Τον έστησα σε πέντε λεπτά. Ομολογώ πως είναι πολύ εύκολος στο στήσιμο.
Γεύση τρομερή! Τζούρα σφιχτή και το ντουμάνι όπως μου αρέσει. Ούτε πολύ να χάνεσαι στο σύννεφο, ούτε λίγο να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις.
Στα μείον σίγουρα ο τρόπος ρύθμισης του αέρα, που δουλεύει πολύ καλά παρόλα αυτά, και φυσικά ο τρόπος γεμίσματος.
Επίσης το βάρος είναι μείον. Νομίζω είναι πιο βαρύς από το mod μαζί με την μπαταρία. Πρέπει να αλλάξω μπουκαλάκι στο halo που πήρα μαζί, αν θέλω να το δοκιμάσω. Η βίδα είναι πολύ μικρή να χωρέσει αυτό το ματσούκι που τραβάει το υγρό από το μπουκάλι.
Πέναλτυ!!!
Τι, δεν σφύριξα; Α, συγγνώμη τζούρα έκανα
Δουλεύει καλύτερα χωρίς το βιδάκι του αέρα bytheway
το βάρος συνηθίζεται
PFC
Έτσι και αλλιώς τον αέρα μια φορά θα τον ρυθμίσεις και μετά τέλος.
@chillipf για ποιό cloupor θες οθόνη; Πλάκα πλάκα κάνε ένα search στο κινεζομάγαζο το ipv D2. Είναι on sale σε τιμή λουκουμι. Σε σχέση με τα 80 που έκανε εδώ.
καλα... once you go kfl you never go back. Η βιδα για μένα ειναι η πιο καθαρη λύση. Απλα πρεπει να εχεις συγκεκριμενα μπουκαλια και ενα κατσαβιδι. Οχι ομως 40 πακετα χαρτοπετσετες οπως οι αλλοι με τους τοπ φιλ που δακρυζουν ολη μερα η λερωνουν το τανκ στα χειλωματα. Βαρος δεν ξερω εχω νανο κιτ και μαμαει. Ο κφλ ειναι daily driver. αμα γινει πολεμος και φυγεις απο το σπιτι τρεχοντας αυτον θα παρεις.
Σε χρηστικότητα δε παίζεται. Σε γεύση πλέον υπάρχουν καλύτεροι. Όμως, όπως το είπες. In case of τρεχάτε, αυτόν παίρνεις μαζί. Ο μοναδικός που θα εμπιστευόμουν μαζί με έγγραφα σε τσάντα πχ. Nano kit το μεταλλικό έχω εγώ και το Diamond τανκ.
Η αλήθεια είναι ότι τον ερωτεύτηκα.
Ο GG θα φύγει.
Θα κρατήσω και τον melo 3 για κανένα γλυφιτζούρι που και που.
Δοκίμασα και το halo tribeca 12mg.
Το γέμισα κανονικά από την βίδα μάλιστα!
Μου φέρνει γεύση από μέλι και ιδρώτα μετά από track day Αύγουστο στις Σέρρες.
Η κάλτσα αιχμαλώτου με επίγευση από ιατρικά εργαλεία οδοντιάτρου μετά την αποστείρωση που έκανα μέχρι τώρα, μου έγινε συνήθεια.
Κάποιο άλλο θα δοκίμασα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Αν το είχα δοκιμάσει σε μαγαζί, δεν νομίζω να το αγόραζα.
Ίσως πάλι είμαι περίεργος. Δεν είναι και η πρώτη φορά.
Πάντως, όταν αγόρασα δεύτερη φορά το πρώτο υγρό που άτμισα, ένα καπνικό hexocell, το πέταξα στον νεροχύτη.
Το υγρό που φτιάχνω και έχω τώρα, μου αρέσει περισσότερο με τον Kayfun.