Σελίδα 96 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

φιλε project breeze λαρισαιε!!και εγω απο λαρισα ειμαι!!αθηνα μενω μονιμα βασικα..να σου πω το ζελατινακι που εχεις βαλει μπροστα απο τα οργανα απο που το εχεις παρει???

akyro lathos

Αρχικά δημιουργήθηκε από ikaros892003
    φιλε project breeze λαρισαιε!!και εγω απο λαρισα ειμαι!!αθηνα μενω μονιμα βασικα..να σου πω το ζελατινακι που εχεις βαλει μπροστα απο τα οργανα απο που το εχεις παρει???

akyro lathos

Λοιπόν φίλε Ίκαρε τώρα είδα ότι ψάχνεις για GSR.Εγώ είχα την τύχη να έχει πάρει 2 μήνες πριν από μένα και ο αδερφός μου GSR,οπότε είχα μία πολύ καλή άποψη και έτσι το αγόρασα.Αν βρεθείς στην Λάρισα μπορούμε να κανονίσουμε με τον πατέρα σου να βρεθούμε να το ρίξει μια ματιά και να το κάνει και μία μικρή βόλτα αν και πίστεψέ με δεν θα προσφέρει κάτι.Σε σχέση με το V-Strom είναι μέρα με την νύχτα,πιο ελαφρύ,πιο ευέλικτο και πιο φιλικό στον αρχάριο καθώς δεν έχει τα αρπάγματα του V-Strom χαμηλά (4κύλινδρο γαρ).Ψηλά όμως ξυρίζει και σίγουρα θα τρομάξει τον αρχάριο.Θεωρώ πάντως πως με την τρέχουσα τιμή του η οποία συμπεριλαμβάνει και ABS δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του και είμαι σίγουρος πως θα σου δημιουργεί μόνο χαμόγελα κάθε φορά που θα το οδηγάς
    Fortis Fortuna Adiuvat

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, και το ενδιαφερον σου να σαι καλα,τελικα μου το εδωσε ενα παιδι και το εκανα βολτα και εγω και ο πατερας μου,και θα την παρω την μηχανη τον επομενο μηνα,οποτε δεν χρειαζεται να σε ταλαιπωρουμε και σενα!λαρισα ημουν δευτερα και τριτη τωρα τα χριστουγεννα λογικα θα ανεβω!,θελω να μου πεις αν μπορεις μονο που βρηκες το αυτοκολλητο που εχεις βαλει μπροστα στο ζελατινακι,δενει ομορφα και δειχνει πολυ καλο!!αν θες στειλε μου πμ,η εδω θα το δω,πες μου επισης αν υπαρχει κανενα παρομοιο σχεδιο,ευχαριστω!!!

Δεν το βρήκα πουθενά,το έφτιαξα.Πήρα σε φλασάκι την εικόνα του γιαπωνέζικου αυτού ιδεογράμματος,το πήγα απέναντι απο το μηχανολογικό στην Λάρισα σε ένα μαγαζί που φτιάχνει αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα,φορτηγά κτλ και του το έδωσα και το έφτιαξε.Τόσο απλά! Άντε και όταν πάρεις και το GSR να κανονίσουμε καμμιά βολτίτσα ε!
    Fortis Fortuna Adiuvat

ωραιος φιλε,πολυ καλο αυτο με το αυτοκολλητο,τωρα για να ερθω με το γσρ λαρισα μαλλον για πασχα με κοβω φιλε μου,οπως και να εχει να σαι καλα και παντα ορθιος,ελπιζω να βρεθουμε να παμε καμια βολτα καποια στιγμη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Νέος οδηγός GSR600

Γεια σας,

Νέος εδώ και 1μέρα (!) οδηγός GSR600. Πήγα γρήγορα να ασφαλίσω την μηχανή με την
    Υδρόγειο Ασφαλιστική μέσω asfalistra.gr

Πρόκειται για μοντέλο 09/06 με ψεκασμό καυσίμου χωρίς ABS όμως με ζελατίνα,συναγερμό,
    immobilizer,μανιτάρια.

Ανυπομονώ να οδηγήσω στην εθνική για να μάθω να το κουμαντάρω..

Άρης

Καλη επιλογη
    Καλοταξιδος και παντα ορθιος

Παντα ορθιος φιλε! Θα γουσταρεις πολυ στην εθνικη γιατι οπως λεει και ενας φιλος η διασκεδαση με το Gisser αρχιζει μετα τις 9.000 rpm !

Οποιος κανει κεφι ας μας επισκευθει στο www.gsr600.gr
    Φιλιά!

Νέο μέλος
    Παιδιά πριν μια εβδομάδα το αγόρασα κι εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος!
    Αν και κατατάσσομαι στους easy driver οδηγους καθώς η προηγούμενη μοτοσυκλέτα που είχα πήγε άκλαφτη μετά απο ατύχημα.... έχω να πω οτι το GSR απλά ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παιδιά γεια σας. Μπορει καποιος να βγαλει μια φωτογραφια (και δυο αμα θελει ) το ντουλαπακι κάτω από τη σελα του gsr?
    Θελω να δω τι παιζει σε διαστασεις και τί χωραει..
    Επισης ας πει αν θελει και τι βαζει εκει μεσα.

Ας πουμε χωραει αδιαβροχα + λουκετο δισκοφρενου + κανα πολυεργαλειο (για ωρα αναγκης) + καμια πατσαβουρα για να σκουπιζουμε την σελα απο σκονες νερα και ιστοριες;;; Ή μηπως ζηταω πολλα;

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Παιδιά γεια σας. Μπορει καποιος να βγαλει μια φωτογραφια (και δυο αμα θελει ) το ντουλαπακι κάτω από τη σελα του gsr?
    Θελω να δω τι παιζει σε διαστασεις και τί χωραει..
    Επισης ας πει αν θελει και τι βαζει εκει μεσα.

Ας πουμε χωραει αδιαβροχα + λουκετο δισκοφρενου + κανα πολυεργαλειο (για ωρα αναγκης) + καμια πατσαβουρα για να σκουπιζουμε την σελα απο σκονες νερα και ιστοριες;;; Ή μηπως ζηταω πολλα;

Πολλά ζητας...... Εγω προσωπικά έχω ένα πανάκι
    και μια φιλική δήλωση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    εσυ εχεις gsr? Σε πειραζει να βγαλεις μια φωτογραφια να δω τι παιζει?

Νέο μέλος
    Ναι φίλε μου πριν 15 μερες το πηρα.Αν το θυμηθω στις επόμενες μέρες θα σου ανεβάσω μια, γιατι είμαι πολυ πνιγμένος απο δουλειες κτλ και δεν έχω κάποια εύκαιρη τωρα....

βολτάδικο μέλος
    με βάθος μόλις 2 εκατοστά δεν χωράει κ πολλά πράγματα
    εγώ βάζω μόνο τα χαρτιά της μηχανής (άδεια, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας).
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Και αν εχεις βαλει συναγερμο τοτε δε χωραει ουτε φακελος αλληλογραφιας.

Επισης ΑΝ βαλεις χαρτια βαλτα σε αδιαβροχη σακουλα γιατι θα παπαριασουν αν φας βροχη.

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα