To οτι την φτιάχνεις μόνος σου δεν μου λέει τίποτα... δε βαριέσαι κάθε μέρα τα λάδια και να το παίζεις μάστορας?Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Η δικιά μου έχει να μπει σε συνεργείο , πρόσεξε , απο το 2003 τον Σεπτέμβρη.... Τη φτιάχνω μόνος μου...
Τελικά θα σε αφήσεις να την κάνεις βόλτα για μπάνιο ή θα το παίξεις μάστορας και θα την φτιάχνεις όλο το ΣΚ μπάς και πάς για δουλειά τη Δευτέρα?
Άνθρωπας ενοείς ή Δηθενιάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Το ΣΚ λέω να πεταχτώ για μια ψιλή.... Θές να σε πάρω να νιώσεις Ανθρωπας... :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί οι Ντιουξατίστι παίρνετε το μηχανάκι για το δήθεν γιατί για άλλο λόγο δε μπορώ να σκεφτώ και χαζοί που είστε...
Αλλά με τις παπαριές δε μου απαντησες σε πολλά ερωτήματά μου...
πχ
ή και....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Kαι ο άλλος δε μπορώ να απομακρυνθώ απο το μάστορα γιατί αν χαλάσει πώς θα το γυρίσω πίσω...
Αλήθεια οπι Ντουκατίστι δεν πρέπει να πληρώνετε και πάρκινγκ αφού κάθε βράδει είναι ασφαλής στο συνεργείο ε?
Και κάτι άλλο αν πάτε καμία μεγάλη βόλτα είναι αλήεια οτι μισθώνετε μάστορα να έρχεται μαζί σας? Αλλά με Ιαπωνικό μηχανάκι...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Άντε και με ιαπωνικό μηχανάκι...
Η καλύτερη ευχή...
Α! και μία απο μένα προς εσάς
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΑ τα ΝΤΙΟΥΚΑΤΙ... αν τα πουλήσετε ποτέ ....
Αν και τα Ντουκάτι δε τα πουλάνε ... Διαζύγιο παίρνουν! Αφού τα παντρέυονται μόλις τα αγοράσουν!
....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Πέστο ρε παιδάκι μου οτι το μηχανάκι σου φοράει κινητήρα που κατασκευάστηκε πρίν 50 χρόνια και σε κακολογούσαμε οτι δε πάει βήμα....
Μπράβο εξέλιξη τα Ντουκάτι
Γι'αυτό σε περνάνε τα παπάκια απο την εξωτερική!