ηλια τα διχρονα (τα μικρα..γιατι κατα 500αρια εχουν αυξημενη συμπιεση που σε κλεισιμο γκαζιου μπορει και να σβησει) δεν εχουν φρενο κινητηρα..δηλαδη μην περιμενεις με κατεβασμα ουτε να φρεναρει κ ποσο μαλλον και να μπαντηλικωσει
ηλια τα διχρονα (τα μικρα..γιατι κατα 500αρια εχουν αυξημενη συμπιεση που σε κλεισιμο γκαζιου μπορει και να σβησει) δεν εχουν φρενο κινητηρα..δηλαδη μην περιμενεις με κατεβασμα ουτε να φρεναρει κ ποσο μαλλον και να μπαντηλικωσει
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
!
τι αμα καταληξουμε στα φρενα? ισα ισα που στα διχρονα δν κανει καλο στο μοτερ να κατεβαζεις οταν εχεις ψηλες στροφες.πρεπει να πεσουν καπως. δν ειναι οπως στα 4τ που φρεναρεις κ κατεβαζεις ατ δε σειμ ταιμ θελει πρωτα φρενο μετα κατεβασμα!
αν τυχει αυτο που λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τα διχρονα εχουν 0 μηχανοφρενο γι αυτο δν κανουν κ για σουπερμοτο..
αλλα θα πεσουν κ οι στροφες δν γινεται να το κρατας μονιμως τερμα ψηλα...δε λεω να παμε στο ρελαντιαλλα δν μπορεις να πηγαινεις στους κοφτες μονιμως!
ξερεις τσιμπας λιιιγο τον συμπλεκτη...
![]()
ναι παιζει κ αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αν τυχει αυτο που λες...ξερεις τσιμπας λιιιγο τον συμπλεκτη...
![]()
ολα αυτα που λεμε λογικα θα υπαρχουν και στα tips and tricks..ας πουμε κατι ρεαλιστικο μιας κ ολοι ειμαστε πολυυυ μακρια απο το περιβαλλον πιστας![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα λες αναποδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
!
τι αμα καταληξουμε στα φρενα? ισα ισα που στα διχρονα δν κανει καλο στο μοτερ να κατεβαζεις οταν εχεις ψηλες στροφες.πρεπει να πεσουν καπως. δν ειναι οπως στα 4τ που φρεναρεις κ κατεβαζεις ατ δε σειμ ταιμ θελει πρωτα φρενο μετα κατεβασμα!![]()
:hypnotize ωπα λαθος διαβασα...:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα λες αναποδα...![]()
μου το χει πει παιδι με εχψ κτμ 125 αυτο για τις στροφες κ το κατεβασμαΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
γιατι εχω την εντυπωση οτι τα λες αναποδα...![]()
it's ok mob![]()
ηλια οπως ειδες η συγχηση κ ο τσαμπουκας εγινε γιατι δεν ειχες....πως να το πω...δεν ειχες ξεκαθαρισει τη χρηση που προοριζεις για το rs..να προσεχεις μονο γιατι η πολη δεν ειναι το περιβαλλον του..εκει αντιμετωπιζει πολλαααα προβληματα![]()
παραθεσα τον εαυτο μου και ειπα λαθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μου το χει πει παιδι με εχψ κτμ 125 αυτο για τις στροφες κ το κατεβασμα![]()
αλλα για το οτι δεν πρεπει να κανουν τα διχρονα κατεβασμα στις ψιλες,αυτο δεν πολυκαθεται καλα...
πχ ενα 250διχρονο βγαζει 12000στρ.και την ροπη την πιανει στις 7000,σε περιβαλον πιστας πρεπει να κανεις κατεβασμα στις 8000 τουλαχιστον για να πετυχεις την καλη περιοχη...![]()
![]()
ΑΡΠΜ αντε να παρουμε τ0λαχιστον κανα μοτορι....να μην τα ξυνουμε ομαδικως στο ιντερνετ!![]()
ηλια σε εχω λεμε, παρε ρς να μην ειμαι μονος μου!
να σΕ πω μοβ ,τετοια μηχανολογικα δν ξερω κ πολλα, εμενα μ αρεσει να οδηγαωαλλα μην μπλεξουμε με στροφες θα χασουμε το μπουσουλα ειδικα αφου δν εχει κανεις αντιστοιχο μηχανακι!
παρτε κανα cr 500 που βγαζει ροπες παντου να τελειωνετε (μια για παντα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NSR500Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
παρτε κανα cr 500 που βγαζει ροπες παντου να τελειωνετε (μια για παντα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια νυχτα...![]()
χαιρω πολυ αλλα που θα το βρεις το nsr500?![]()
![]()
ενω το cr ειναι κατι σαν το χτ ε?![]()
νυχτα κ απ Εδω.....αυριο διαβασμα..θα ξαναμπω εεεεεεε δν ξερω μπορει μετα τις εξετασεις! καλη επιτυχια παιδια!