Σελίδα 96 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Και πού να ήταν το EVO 6 το Tommy Makkinen εκεί να έβλεπες ψώλιασμα!

αυτο φαντασου το οδηγαει ενα απειρος..

και ο αλλος ειναι παλιος πρωταθλητης

μετα λενε ρε ευρωπαικα στριβουν τα @@ μου στριβουν σπορ αμαξι απο οικογενοιακο χανει :rotflmao:

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Ρε φιλέ τώρα σοβαρά πιστευεις αυτά που λες ???
    Τι σχέσει έχει το evo με τη lambo
    Υπόψην οτι το evo είναι στα όρια του ...ο κινητήρας είναι έτοιμος να την κάνει για αλλούς γαλαξίες. Εδω στα απλά evo την ακούει, άσε ξερουμε απο δαύτα...
    Οτι και να κανουν τα γιαπώνια ιταλοί δεν θα γίνουν ποτέ ,ούτε στο κύρος ,ούτε στην ομορφιά ,ούτε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Υπόψην οτι το evo είναι στα όρια του ...ο κινητήρας είναι έτοιμος να την κάνει για αλλούς γαλαξίες. Εδω στα απλά evo την ακούει, άσε ξερουμε απο δαύτα...
    Οτι και να κανουν τα γιαπώνια ιταλοί δεν θα γίνουν ποτέ ,ούτε στο κύρος ,ούτε στην ομορφιά ,ούτε ...

ρε φιλε εσυ καταλαβενεις τι λεμε εμεις τοση ωρα???? o japan σου δινει κατι γαματο πολυ φτηνα... σου δινει ενα εβο 400 με 80.000 ευρω το οποιο ανταγωνιζετε το λαμβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σου δινει ενα Κ7 που με μια ολοσομη και προγραμα παταει απο πανω το δεσμο ρε...

ειπαμε καλα ειναι μερικα ευρωπαικα γαμανε... αλλα πληρωνεις ονομα μονο και το πληρωνεις πολυ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Ποιανού ο κινητήρας είναι έτοιμος να την κάνει?????????????????
    Ακου να δείς πως έχει η κατάσταση μεγάλε το EVO ή οποιοδήπωτε γρήγορο japan μπορείς
    να το σκίσεις στα ταξίδια και να του κάνεις service καθε 15000km τα lambo που λες κι' όλα αυτά απλά δεν κάνουν για τέτοια χρήση είναι κυρίως για πίστα αλλά κι εκεί τα τζαπανάκια τα ψωλιάζουν!

'''Εμείς alfa,lancia,ferrari,lambo,maserati,bugatti,pagani,
    mercendes,lotus... κλπ και εσείς'''

όλα τα φθηνά ευρωπαικά ρε ανέφερες πλήν Alfa Lancia τα οποία ναί μεν φτηνά αλλά για τον ψώλο
    εντελώς! Ειναι ΛΑΔΙΕΡΕΣ ή θα χάνουν ή θα καίνε λάδια πάντως ενα είναι σίγουρο με τον ένα ή τον
    άλλο τρόπο θέλουν όλο συμπλύρωμα λαδιού!

Και πού 'σαι μ'η μου πείς πως ότι πάει χαλάει αστο να το πούν αυτοί που ξέρουν!

P.S. ferrari,lambo,maserati,bugatti,pagani,lotus αν ήξερες κάθες πότε θέλουν servizio αυτά
    και πόσο κοστίζει θα έκανες την πάπια!

δηξτε μου ενα ευρωπαικο να πηγαινει τοσο γρηγορα... και μετα θα παραδεχτω οτι εχετε δικιο

http://www.youtube.com/watch?v=qInurh9z1k0

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ρε φιλε εσυ καταλαβενεις τι λεμε εμεις τοση ωρα???? o japan σου δινει κατι γαματο πολυ φτηνα... σου δινει ενα εβο 400 με 80.000 ευρω το οποιο ανταγωνιζετε το λαμβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειπαμε καλα ειναι μερικα ευρωπαικα γαμανε... αλλα πληρωνεις ονομα μονο και το πληρωνεις πολυ...

80000 ? με φουλ εξοπλισμό στα πάντα και όχι βασική έκδοση έτσι!

Πόσο κάνει μια ferrari f40 400000 ? ???????????

τζάμπα είναι βάλτε μου δύο σε συσκευασία δώρου παρακαλώ μια κόκκινη και μία κίτρινη!

Ρε Α Παρτε τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια!

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Εμείς alfa,lancia,ferrari,lambo,maserati,bugatti,pagani,mercendes,lotus... κλπ και εσείς
    honda toyota:ZZZ: nissan(datsun) mitsu

δωσε και σε μας θειο!!!!!(α ρε κοινωνια αδικη εμας μας εκανες και γεννηθηκαμε απο....
    φτωχα αρχιδι@)

--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    80000 ? με φουλ εξοπλισμό στα πάντα και όχι βασική έκδοση έτσι!

Πόσο κάνει μια ferrari f40 400000 ? ???????????

τζάμπα είναι βάλτε μου δύο σε συσκευασία δώρου παρακαλώ μια κόκκινη και μία κίτρινη!

Ρε Α Παρτε τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια!

80.000 κανει το μρ400 2.000 κιβικα 400 αλογα... 4κιλινδρο την καλυτερη 4κινηση στο κοσμο μετα λετε για τεχνολογιες και παπαριες... το αμαξι δε φευγει απο το δρομο με τι καμια... πρεπει να εισαι πολλα κιλα μλκς για το τουμπαρεις

ο ευρωαπαιος βαζει 32423423 κιλινδρους 43534534 κιβυκα και βγαζει 550 αλογα μπραβο!!!!

ασε που το εβο το κανεις πουτανα το αμαξι ΘΕΣ ΠΙΣΤΑ? ΘΕΣ ΧΩΜΑ? ΘΕΣ ΧΙΟΝΙΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 4 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ? οτι γουσταρεις το κανεις ρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Εμείς alfa,lancia,ferrari,lambo,maserati,bugatti,pagani,mercendes,lotus... κλπ και εσείς
    honda toyota:ZZZ: nissan(datsun) mitsu

δωσε και σε μας θειο!!!!!(α ρε κοινωνια αδικη εμας μας εκανες και γεννηθηκαμε απο....
    φτωχα αρχιδι@)

χαχαχαχα ναι γαμησετα τα λεει κιολας εμεις... λες και εχει τπτ απο αυτα...

δηξτε μου ενα ευρωπαικο να πηγαινει τοσο γρηγορα... και μετα θα παραδεχτω οτι εχετε δικιο

http://www.youtube.com/watch?v=qInurh9z1k0

Alfa Romeo Brera έχω το DVD που το τεστάρανε στην Αθήνα (νομίζω)
    και θυμάμαι το σχόλιο του έλληνα δοκιμαστή να λέει :

ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ 3200 ΚΥΒΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΛΙΤΡΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ !!!

Και μη το αρνηθείτε εσείς οι ιταλόφιλοι γιατί θαα ψάξω να βρώ το DVD και θα το δείτε στο
    YouTube και σήμερα αντε!
    Ομορφο είναι το Brera αλλά ώς εκεί ! Α που να δείτε και την τιμή του άκουσον η
    φθηνότερη έκδοση η απλότερη όλων κοστίζει μόλις 41110 ?

Έλεος ΡΕ φτάνει να πάτε να ζήσετε στην Ιταλία μας τα πρήξατε!

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth

Είπαμε να σας αφήσουμε να το τραβήξετε λίγο οχι να το παραξηλώστε

Έλεος

Ναι τα Γιαπωνέζικα ΕΙΝΑΙ φτηνά γιατί το μεροκάματο εκεί είναι της πείνας

Μην τρελαθούμε τώρα με το EVO που ανταγωνίζεται την Labo (ας σκεφτούμε λίγο πριν γράψουμε)

Το καλύτερο το άφησες για το τέλος ε?

Αν πιστεύεις μάλλον αν έχεις την παραμικρή υποψία ότι το Κ7 πατάει την Desmosedici το μόνο που έχω να σου πω είναι ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ

Όχι γιατί έχω Ducati αλλά έτσι είναι διάβασε πρώτα κανα συγκριτικό τεστ (χμμ συγκριτικό) και μετά να μίλα

Φιλικά Αντρέας
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Ελα ρε μαλακιες... να ευχαριστουμε τους ιαπωνες που βγαζουν τετοια εργαλεια και μπορουμε τα αγοραζουμε να βγαζουμε τα γουστα μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Έλεος

Μην τρελαθούμε τώρα με το EVO που ανταγωνίζεται την Labo (ας σκεφτούμε λίγο πριν γράψουμε)

Αν πιστεύεις μάλλον αν έχεις την παραμικρή υποψία ότι το Κ7 πατάει την Desmosedici το μόνο που έχω να σου πω είναι ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ

Όχι γιατί έχω Ducati αλλά έτσι είναι διάβασε πρώτα κανα συγκριτικό τεστ (χμμ συγκριτικό) και μετά να μίλα

Φιλικά Αντρέας

ρε τι με νοιαζει εμενα τι κανει το δεσμο στι πιστα.. μηχανακι για το δρομο δε θα το βγαλαν?... ε εγω σου λεω οτι του ενα κ7 με εξατμισεις το παταει απο πανω το δεσμο ρε

μπορει να φοραει αναρτησεις φρενα κτλ κτλ κτλ κτλ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΕ.....τουλαχιστον εδω συμφωνεις ι θα μου πεις οτι πληρωνεις τιν αξια του?

αμα ριξεις 45.000 ευρω σε ενα japan ss 1000 ξες τι θα το κανεις ρεεεεεεεεεεε 500 αλογα θα το κανεις.. με τα καλυτερα πραγματα να φοραει και σου μενουν και αλλα ποσα στην ακρη

εσυ δλδ τα συγκριτικα τεστ βλεπεις και περνεις μηχανακι ?

Banned
    Ναι πείτε και ευχαριστώ...

Πότε σπάει είπαμε;;;

Γιασπαν tech...

Καλά είναι ρε, φτηνά και καλά... Πάντα τα βρίσκεις.... Φτηνά και καλά...

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth

Έλεος

Φιλικά Αντρέας

Μπλα Μπλα Μπλά Μπλά!

Αν μπορείς να το αγοράσεις πάρτο!
    Και θα είσαι ο ταχύτερος όλων

Εγώ και να το έφτανα δεν θα το έπαιρνα ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Φιλικά Σακης!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)