Σελίδα 96 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106146196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες αδερφέ πέρα απο τους ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ. Βάλε Ξάνθη που βγάζει την πίστη όλων...και τρώει τσεκουριές απο όλους...
    Βάλε τον Εργοτέλη φέτος που για μένα παίζει μπαλάρα...

Σου επαναλαμβάνω... δεν έχει να κάνει με γεωγραφική τοποθεσία έτσι όπως το αναγάγουν κάποιοι... Αθήνα VS Θεσσαλονίκη. ΄

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Λες και έχει ο κάτοικος Αθήνας (γιατί βέρους Αθηναίους δεν θα βρείς πλέον) να χωρίσει με κάτοικο Θεσσαλονίκης. Τόσο σε αθλητικό επίπεδο , όσο και σε γεωγραφικό. Είναι κατανοητό οτι είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα και προκαλεί και άλλα πράγματα που προβληματίζουν πραγματικά σε άλλο επίπεδο;

Στο αθλητικό παρασκήνιο έχει να κάνει με το ποιός είναι ο πιο ισχυρός εκείνη την στιγμή και που θέλει να επικρατήσει.

Όσο για το ανέκδοτο με την αγελάδα και αθλητισμό ώς επίκεντρο την Αθήνα , να θυμίσω οτι το basket ακόμα και μετά το 87 είχε σαν κέντρο την Β.Ελλάδα... ειδικά στα ντέρμπυ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ που άδειαζαν δρόμοι παντού... Εθνικό ντέρμπυ ήταν. Το ΠΟΚ που ήταν τότε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δίκιο έχεις γιατί και εγώ για να πάρω χαρτί παθολόγου πέρασα πρώτα από τον καρδιολόγο και του πήγα το καρδιογράφημα με την γνωμάτευση του καρδιολόγου όπως και ακτινογραφία θώρακος.

Απλά το θέμα είναι το εξής ρε γαμώτο, στο συγκεκριμένο παιδί έγινε το παραπάνω και αν έγινε δεν φάνηκε τίποτα σε αυτό το μαμημένο το καρδιογράφημα??? τι σκατά το κάνουν τότε???
    Την απαντηση την εδωσε πολυ ευστοχα ο Sferoπωςτονλενε..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε παιδιά μπορεί να υπάρχουν θέματα που δεν φαίνονται με απλές εξετάσεις γιατρού και να χρειάζεται εξειδικευμένες εξετάσεις που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται. Μιλάμε για κακή τύχη, αλλά όχι και για το σύστημα.

Μήπως τελικά έπαιζε κάτι τέτοιο και δεν το ήξερε κανείς;

Πολύ κρίμα.
    μπορεί να είναι έτσι σίγουρα δεν ξέρουμε, αλλά αν δεν είναι και δεν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα δηλαδή ένα καρδιογράφημα είναι εγκληματική αμέλεια νομίζω

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε μαν ενταξυ τα ξερεις και συ ολα μαζι με τον λα βιλλα..

παμε παρακατω τωρα,
    εχω καποια προσωπικη εμπειρια(και δελτιο αθλητη)..

η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα δωσει βεβαιωση απο παθολογο(νομιζω/σχεδον σιγουρα πως οχι, αναφερομαι σε επαρχια)

αλλα εσυ νομιζεις οτι φτανει η εξεταση του παθολογου για να διαγνωσει καρδιακο προβλημα:hypnotize
    ξεκόλλα επιτέλους με τα χαζά περί κόντρας και κοίτα την ουσία (και δέξου και το γεγονός ότι μπορεί κάτι να μη το γνωρίζεις επιτέλους)

αν είχες βγάλει δελτίο αθλητή χωρίς να περάσεις απο γιατρό τότε μάλλον κάτι λάθος έκαναν οι "υπεύθυνοι" του σωματείου που έπαιζες.
    εγώ πιτσιρικάς,όπως φυσικά όλη η μαρίδα του Πειραιά,στις αρχές των 90'ς στράφηκα στο μπάσκετ.σου μιλάω για πάρα πολλά παιδιά.
    όλοι ανεξαιρέτως συλλόγου,έπρεπε να περάσουν απο γιατρό για να βγάλουν το δελτίο.
    Προφανώς για να το ζητάγαν όλοι,θα ήταν βάση κανονισμού.για αυτό και λέω ότι μάλλον το σωματείο σου κάπου έσφαλε.

αν είναι να το προχωρήσουμε,στο τι συγκεκριμένα χρειάζεται απο ιατρικής φύσεως για να κρίνει την επάρκεια ή μη ενός αθλητή,θα δηλώσω μάλλον αδαής.
    δεν είμαι γιατρός για να μπορώ να κρίνω βλέπεις.
    απλά είπα ότι τα στοιχειώδη τα ζητάνε και ας μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ξεκόλλα επιτέλους με τα χαζά περί κόντρας και κοίτα την ουσία (και δέξου και το γεγονός ότι μπορεί κάτι να μη το γνωρίζεις επιτέλους)

αν είχες βγάλει δελτίο αθλητή χωρίς να περάσεις απο γιατρό τότε μάλλον κάτι λάθος έκαναν οι "υπεύθυνοι" του σωματείου που έπαιζες.
    εγώ πιτσιρικάς,όπως φυσικά όλη η μαρίδα του Πειραιά,στις αρχές των 90'ς στράφηκα στο μπάσκετ.σου μιλάω για πάρα πολλά παιδιά.
    όλοι ανεξαιρέτως συλλόγου,έπρεπε να περάσουν απο γιατρό για να βγάλουν το δελτίο.
    Προφανώς για να το ζητάγαν όλοι,θα ήταν βάση κανονισμού.για αυτό και λέω ότι μάλλον το σωματείο σου κάπου έσφαλε.

αν είναι να το προχωρήσουμε,στο τι συγκεκριμένα χρειάζεται απο ιατρικής φύσεως για να κρίνει την επάρκεια ή μη ενός αθλητή,θα δηλώσω μάλλον αδαής.
    εμένα τι με έβαλες quote

edit : τώρα το είδα ότι το διόρθωσες

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κολοπαιδο...

ξερω γιατι τα κανεις.....

ξερεις τι λούκι ειναι να βγαλεις το μιλκο και τα τυρια απο την μπλουζα αν του τα πεταξεις..

μιλαμε για τρελο τριψιμο και πλυσιμο.....

αυτοι οι νεοι ανακαλυπτουν ολο νεους τροπους τσαμπουκα....
    είμαι τσόγλανος...αλλά μη το πεις παραέξω,ναι?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Πρεπει να δωσεις καρδιογραφημα που το εχει εξετασει καρδιολογος ( για να δωσει το οκ ο παθολογος ) Περετερω εξετασεις ομως εκτος καρδιογραφηματος δεν υποχρεουσε....

Αυτα οσο αφορα τα νομιμα....

Οτι εχει ακουστει για καποιες ομαδες οτι αρχη της σαιζον παιρνουν τις εξετασεις ολων με κουριερ χωρις να πατησει αθλητης τους σε ιατρειο ......

Απλα εχει ακουστει....

ρε παιδια τι συζηταμε τωρα, εχω παιξει σε β και γ τοπικο, πιστευετε εσεις οτι σε αυτες τις κατηγοριες και στην επαρχια της ελλαδας παιζει ελεγχος?:rotflmao:

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειχα κανει εξετασεις καρδιολογου για να βγαλω καρτα αθλητη, τα κανονισε ολα ο προεδρας

για παθολογο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα η εξεταση του παθολογου ειναι για να δει αν εχεις γριππη..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εμένα τι με έβαλες quote
    mea culpa

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

φιλε αμα δεν θελεις κοντρα, δεν θα ξεκινας να γραφεις,
    ψιτ?
    για άλλη μια φορά,αν δεν ξέρουμε,δεν αμολάμε κατηγορίες.
    στο ελλαδιστάν.
    γιατι αποδικνυετε οτι εσυ δεν ξερεις και αμολας κατηγοριες..

ΠΡΟΦΑΝΩς λοιπον και το σωματειο ηταν μπουρδελο, και υπαρχουν πολλα τετοια, να εισαι σιγουρος,

γιαυτο μιλαμε για ελλαδισταν, και χωρα που σκοτωνει τα παιδια της
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    εμένα τι με έβαλες quote

edit : τώρα το είδα ότι το διόρθωσες
    Με κάποιον έπρεπε να μαλώσει
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

mea culpa
    δεν καταλαβαίνω καρντιά μου αλλά ωραίο ακούγεται

edit : ρε μπας και σημαίνει

mea=mine= δικιά μου culpa = cupa =κούπα

δικιά μου κούπα

είμαστε και γαύροι ως γνωστόν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Με κάποιον έπρεπε να μαλώσει
    το μλκα με έπνιξε

δεν καταλαβαίνω καρντιά μου αλλά ωραίο ακούγεται

πάει να πει:με το μπαρδό ρε κύριος,σφάλαμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες αδερφέ πέρα απο τους ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ. Βάλε Ξάνθη που βγάζει την πίστη όλων...και τρώει τσεκουριές απο όλους...
    Βάλε τον Εργοτέλη φέτος που για μένα παίζει μπαλάρα...

Σου επαναλαμβάνω... δεν έχει να κάνει με γεωγραφική τοποθεσία έτσι όπως το αναγάγουν κάποιοι... Αθήνα VS Θεσσαλονίκη. ΄

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Λες και έχει ο κάτοικος Αθήνας (γιατί βέρους Αθηναίους δεν θα βρείς πλέον) να χωρίσει με κάτοικο Θεσσαλονίκης. Τόσο σε αθλητικό επίπεδο , όσο και σε γεωγραφικό. Είναι κατανοητό οτι είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα και προκαλεί και άλλα πράγματα που προβληματίζουν πραγματικά σε άλλο επίπεδο;

Στο αθλητικό παρασκήνιο έχει να κάνει με το ποιός είναι ο πιο ισχυρός εκείνη την στιγμή και που θέλει να επικρατήσει.

Όσο για το ανέκδοτο με την αγελάδα και αθλητισμό ώς επίκεντρο την Αθήνα , να θυμίσω οτι το basket ακόμα και μετά το 87 είχε σαν κέντρο την Β.Ελλάδα... ειδικά στα ντέρμπυ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ που άδειαζαν δρόμοι παντού... Εθνικό ντέρμπυ ήταν. Το ΠΟΚ που ήταν τότε;

Gandalf
    Ρε μάγε δε μιλώ για ισχύ σαν ομάδες, αλλά σε συνδυασμό με τον κόσμο. Αυτός είναι το κριτήριο νομίζω, αλλιώς υπάρχει ένα πεπερασμένο όριο που δύσκολα μια ομάδα χωρίς κόσμο μπορεί να ξεπεράσει (πχ αν ο ΠΑΟΚ είχε την ίδια ομάδα με το Μαρούσι στο μπάσκετ σχεδόν σίγουρα θα πήγαινε πιο καλά απ' ότι αυτό).

Από κει και πέρα στα περί χωρισμάτων. Ούτε και με τον Τούρκο ή τον Σκοπιανό ως άνθρωπο έχω να χωρίσω τίποτα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα τον αφήνω να λέει ή να κάνει και ότι θέλει...

"Τουρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός,
    εγώ λαός κι εσύ λαός,
    Χριστό εσύ κι εγώ Αλλάχ,
    αλλά κι οι δυομ ας αχ και βαχ"
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

το μλκα
    Did you call me malaka?

Κάτσε να φωνάξω το Βύρωνα!

ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ένα μικρό προβληματισμό σχετικά με το θάνατο του παιδιού ..........
    πρέπει ο σύλλογος να ζητήσει καρδιογράφημα ;;;
    με το που άρχισε να αθλείται η κόρη μου, έχοντας στο νου τέτοια παραδείγματα, της έκανα ΠΛΗΡΗ καρδιολογικό έλεγχο !!!
    Ξέρω πως ακούγομαι "κάπως" .............. αλλά προσωπικά - ίσως γιατί έχω μόνο 1 παιδί - προσπαθώ να παίρνω τα μέτρα μου ..........

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607