Σελίδα 97 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    που έγινε αυτό?
    Φεύγοντας απο λεβεντοχώρι, στη διασταύρωση που πάει δεξιά για τη μικρή παραλία και αριστερά για το χωριό, ο φίλος μας διάλεξε τη κουρτίνα Γ, αλλά κάτι πήγε στραβά με την ανάφλεξη στις τουρμπίνες του Citroen και η περιπέτεια έληξε άδοξα

Σε είδα ΚΑΙ σήμερα αγαπητή θειά που προσφάτως αγόρασες mega-scooter και κάνεις προπόνηση μπροστά απ το σπίτι μου πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα ... σκέφτομαι να βάλω σαμαράκια :a45:
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα κυρα πανω στο σκουτερ να κρατας με τα χερια σε αναταση τις 5 πλαστικες καρεκλες αναποδα ακουμπισμενες πανω στο βαλιτσακι!!!ενα θεαμα για ολη την οικογενεια.

σας ειδα και εσας 3 ραμπο το βραδυ γυρνωντας απο τον κουμπαρο μου στην εθνικη στο δρομο για νικαια με αναμενη σειρηνα και φαρο να πηγαινετε κομματια.σας εδωσα να περασετε φυσικα.κατω απο τη γεφυρα στη π.ραλλη περασατε με κοκκινο εχοντας ακομα αναμενα τα συμπραγκαλα σας.αφοτου περασατε σβησατε τη σειρηνα.στο κατεβασμα της γεφυρας στα βιλατζ με αναμενους φαρους περασατε με κοκκινο. μετα σβησατε και τους φαρους και συνεχισατε τη π.ραλλη μεχρι το υψος του κρατικου οπου κανατε παρανομα αναστροφη για να πατε στη καντινα.ελπιζω να το συλλαβατε το σαντουιτς ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

και εισαστε και τοσο κοπανοι που 10'' αφοτου κανατε τη μαλακια σας επειδη ειστε αρχη(δια) αναβε το πρασινο και προχωρουσα και εγω οποτε σας εβλεπα συνεχως.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα σκυλάκι στον Ισθμό πάνω στη διάβαση που τελευταία στιγμή βγήκες να περάσεις απέναντι, κι εγώ παραλίγο να αγοράσω οικόπεδο... Ευτυχώς που δεν ήταν κανένας στη δεξιά λωρίδα που έκανα ελιγμό να σε αποφύγω, αλλιώς θα είχαμε κλάματα....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Περαστικός Το avatar του/της micro_fresh
    Σας είδα όλους τους Καλαματιανούς/ες "μοτοσυκλετιστές" και μέτρησα 4 αναβάτες με κράνος (οι δύο Ιταλοί), αλλά ήταν αδύνατο το μέτρημα στους ξεκράνωτους! Κρίμα ρε παιδιά!

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σε ειδα κυρα πανω στο σκουτερ να κρατας με τα χερια σε αναταση τις 5 πλαστικες καρεκλες αναποδα ακουμπισμενες πανω στο βαλιτσακι!!!ενα θεαμα για ολη την οικογενεια.

σας ειδα και εσας 3 ραμπο το βραδυ γυρνωντας απο τον κουμπαρο μου στην εθνικη στο δρομο για νικαια με αναμενη σειρηνα και φαρο να πηγαινετε κομματια.σας εδωσα να περασετε φυσικα.κατω απο τη γεφυρα στη π.ραλλη περασατε με κοκκινο εχοντας ακομα αναμενα τα συμπραγκαλα σας.αφοτου περασατε σβησατε τη σειρηνα.στο κατεβασμα της γεφυρας στα βιλατζ με αναμενους φαρους περασατε με κοκκινο. μετα σβησατε και τους φαρους και συνεχισατε τη π.ραλλη μεχρι το υψος του κρατικου οπου κανατε παρανομα αναστροφη για να πατε στη καντινα.ελπιζω να το συλλαβατε το σαντουιτς ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

και εισαστε και τοσο κοπανοι που 10'' αφοτου κανατε τη μαλακια σας επειδη ειστε αρχη(δια) αναβε το πρασινο και προχωρουσα και εγω οποτε σας εβλεπα συνεχως.
    Γιωργακη... ολο στα μερη μας εισαι και ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!

Επισης...

Παπούλη, αστο το διπλωμα και πιασε την μαγκουρα. Δυστυχως, εισαι σε ηλικια που και αυτη ειναι επικινδυνη. Σε ειδα, με χαρη να στριβεις ΑΡΙΣΤΕΡΑ την Μιχαλακοπουλου και να ερχεσαι καταπανω μου. Ο κυριος διπλα σου που σου φωναζε οτι απαγορεύεται αλλα φαινεται δεν εκανε πολλα... Εγω... χαχαααα, εγω ομως σε ειχα παρει πρεφα και ειχα ηδη σταματησει και σου εκανα το νοημα . Αταραχος οπως ησουν εβαλες οπισθεν και εκανες την σωστη μανουβρα και εφυγες προς την σωστη κατευθυνση. Ουφ!!! Ανακουφιση.... Γι 'αυτο σου λεω... αστο το διπλωμα...
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Αρχικά δημιουργήθηκε από micro_fresh
    Σας είδα όλους τους Καλαματιανούς/ες "μοτοσυκλετιστές" και μέτρησα 4 αναβάτες με κράνος (οι δύο Ιταλοί), αλλά ήταν αδύνατο το μέτρημα στους ξεκράνωτους! Κρίμα ρε παιδιά!
    Καινουριος οδηγος ε?αντε να οδηγησεις στη νεα εισοδο που πανε μονιμα στην αριστερη χωρις να εχουν ιδεα ποσο λαθος ειναι.
    Σε ειδα με το ΧΤ στο φαναρι κ χαμογελασα.
    Πριν σβησει το χαμογελο αναψε το φαναρι..
    Και το χαμογελο δεν εσβησε ποτε..
    Τελικα αυτο το ριμαδοCB-1 ακομα τα καταφερνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
    πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα ... σκέφτομαι να βάλω σαμαράκια :a45:
    τα σκουτερ δεν εχουν πρωτη δευτερα
    PROzacRIDER

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Σε είδα που έχεις φτάσει τις 1446 απαντήσεις και τις 122780 αναγνώσεις!!!!

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    ΤΑΡΙΦΑ την εκανες τη λαλακια...πηγες να περασεις εξωτερικα για να στριψεις και συ διπλα του!!!!
    τον πεταξες κατω δεν καταλαβε απο που τουρθε χαμενε....ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΑΡΧΙΔΟΦΑΡΑ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ!!!!

παιδες με το GSXR ευχαριστω εκ μερους του(ξερετε εσεις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    τα σκουτερ δεν εχουν πρωτη δευτερα
    Έχεις ενα point, αλλά αν το άκουγες το κακόμοιρο μπορεί και να άλλαζες γνώμη

Σε είδα καινούριε γείτονα!
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Ακόμα δεν σε είδα!

Δεν σε βρήκα σταρχιδιστή τζιπάτε που έκλεισες την έξοδο της μοτοσυκλέτας και δεν μπορώ να βγώ. Γιατί ρε μαλάκα άντρα;

Νέο μέλος
    Σήμερα το πρωί στην Αγ.Κωνσταντίνου περίμενα στο φανάρι με το χοιρινό μου (MXU 300).
    Ξαφνικά νοιώθω κάτι να με σπρώχνει.Ήταν μια μεγάλη μαύρη μερσέντα και μια ξανθιά μέσα...
    Εύγε...συνέχιζε την προσπάθεια.Κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι πρέπει να σταματήσει και πραγματικά σταμάτησε το σπρώξιμο.
    Κατέβηκα κάτω να δω τι ζημιά μπορεί να μου έχει κάνει αλλά ευτυχώς μόνο την πινακίδα κυκλοφορίας μου στράβωσε λιγάκι.Αν είχα δίκυκλο δηλαδή μπορεί και να με είχε πετάξει κάτω...
    Εύγε κυράτσα...Εάν δεν γνωρίζεις πως το οδηγάνε αυτό το ρημάδι κάτσε σπίτι σου στα πιάτα σου και όχι να βγαίνεις παγανιά και όποιον πετύχεις.

Δεν αντέχω να μην πω και τι άλλο είδα την Παρασκευή.Πέρναγα από Κολωνάκι γιατί είχε κλείσει το Σύνταγμα και είδα σκουτεράτη γυναίκα, ακράνοβιτς, το τιμόνι τιγκα στις σακούλες και μια απο αυτές στο αριστερό χέρι είχε πατάτες τηγανιτές και σουβλάκια καλαμάκια.Και άπλωνε το χέρι στη μισάνοιχτη τσάντα με τη μάσα και χλαπάκιαζε...Φακλάνα...

Σε ειδα βλαμενε με το XT SM TO 500αρι να ερχεσαι κατα πανω μου σε δρομο που μονης κατευθυνσης..Ηλιθιε...πηγαινες και μαμιωντας και μολις με ειδες με το vespaki μου πλακωθηκες στα φρενα γιατι ερχοσουν κατα επανω μου..Και εγω κανω την παρανομια μου εκει αλλα δεν τρεχω γιατι στα στενακια παιζουν και παιδια...Αν ρε αρ...δι ημουν με το JEEP τωρα θα ησουν μυγα στο παμπριζ...Ευτυχως για εσενα που δεν ημουν και δεν τρεχω...Αντε με ολους τους WANNABE που μπλεξαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από YanniG
    Σήμερα το πρωί στην Αγ.Κωνσταντίνου περίμενα στο φανάρι με το χοιρινό μου (MXU 300).
    Ξαφνικά νοιώθω κάτι να με σπρώχνει.Ήταν μια μεγάλη μαύρη μερσέντα και μια ξανθιά μέσα...
    Εύγε...συνέχιζε την προσπάθεια.Κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι πρέπει να σταματήσει και πραγματικά σταμάτησε το σπρώξιμο.
    Κατέβηκα κάτω να δω τι ζημιά μπορεί να μου έχει κάνει αλλά ευτυχώς μόνο την πινακίδα κυκλοφορίας μου στράβωσε λιγάκι.Αν είχα δίκυκλο δηλαδή μπορεί και να με είχε πετάξει κάτω...
    Εύγε κυράτσα...Εάν δεν γνωρίζεις πως το οδηγάνε αυτό το ρημάδι κάτσε σπίτι σου στα πιάτα σου και όχι να βγαίνεις παγανιά και όποιον πετύχεις.

Δεν αντέχω να μην πω και τι άλλο είδα την Παρασκευή.Πέρναγα από Κολωνάκι γιατί είχε κλείσει το Σύνταγμα και είδα σκουτεράτη γυναίκα, ακράνοβιτς, το τιμόνι τιγκα στις σακούλες και μια απο αυτές στο αριστερό χέρι είχε πατάτες τηγανιτές και σουβλάκια καλαμάκια.Και άπλωνε το χέρι στη μισάνοιχτη τσάντα με τη μάσα και χλαπάκιαζε...Φακλάνα...
    Τα καλαμακια δεν τρώγονται, για να ρουφας τον φραπε ειναι !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

Re: Ακόμα δεν σε είδα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Δεν σε βρήκα σταρχιδιστή τζιπάτε που έκλεισες την έξοδο της μοτοσυκλέτας και δεν μπορώ να βγώ. Γιατί ρε μαλάκα άντρα;
    σε ειδα αναλογε παπαροσταρχιδιστη.
    ικεα, παρκαρισμενος παραλληλα στο πεζοδρομιο (σαν κουτι) αναμεσα απο δυο αμαξια.
    ο τζιποπαπαρας ερχεται και παρκαρει πλαι και με κλεινει.
    δεν μπορω να παω πουθενα, ουτε μπρος ουτε πισω ουτε πλαι..

εχω γινει εξαλλος .
    κοιταω το τζιπ, εχει αφησει μισανοιχτα τα παραθυρα για να αεριζεται..

παλιοκερατα, τωρα θα με ψαχνεις εσυ σκεφτομαι..

βγαζω την αλυσιδα και την περναω γυρω απο το μεσαιο του κολωνακι δενοντας του
    την πορτα του συνοδηγου.

"για να σε δω τωρα παλιομαλακα"

η φατσα του και η απογνωση του οταν ηρθε να παρει το αμαξι ηταν ολα τα λεφτα
    και με αποζημιωσε για το μισαωρο περιμενε..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF