Σελίδα 97 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107147 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εσυ ρε Τσαρτα ποτε θα ξαναερθης για μπαλλα???ειπα Τσαρτα ε?τωρα ουτε καν Κωστης δεν εισαι κουτσαλογο...παντως αν ερθεις θα σε βαλουμε να παιξεις με τον Cirus αντιπαλο να αισθανθει οτι ξερει μπαλλα ο ασχετος...θα σε περναει και θα λεει οτι σε περασε σαν σταματημενο...το οτι οντως θα εισαι δεν παιζει ρολο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έτσι όπως είμαι δε με περνάει κανένας.Ξέρεις τι μήκος έχουν οι πατερίτσες;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

.....
    ρε έχω βίδες στο πόδι όπως έχει και ο Βάγγος πλέον.

ακόμα και έτσι όμως σε περνάω σβούρα τρεις φορές και γυρνάω πίσω για να σου κάνω πλάκα και 4η φορά πριν βάλω γκολ. φαντάσου να μην είχα και βίδες στο πόδι τι θα σου έκανα.

μα τι λέω πρέπει να θυμάσαι και μόνος σου τις στιγμές που σου χάρισα απλόχερα πριν χτυπήσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ρε έχω βίδες στο πόδι όπως έχει και ο Βάγγος πλέον.

ακόμα και έτσι όμως σε περνάω σβούρα τρεις φορές και γυρνάω πίσω για να σου κάνω πλάκα και 4η φορά πριν βάλω γκολ. φαντάσου να μην είχα και βίδες στο πόδι τι θα σου έκανα.

μα τι λέω πρέπει να θυμάσαι και μόνος σου τις στιγμές που σου χάρισα απλόχερα πριν χτυπήσω
    ποτε τις εβαλες τις βιδες ρε???

ποτε τις εβαλες τις βιδες ρε???
    πλάκα μου κάνεις έτσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άσε που τον έχει καπαρώσει η Γιούβε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    auti mallon xtupaei nalitzi....eee....oxi nalitzi...kapoion allon apo tous super asteres pou pairnete

βλακα...2-2...αφου ηρθαμε ισοπαλια...εγω εβαλα τα 2...το τριτο ποιος το εβαλε???και τα 2 που φαγαμε ηταν που ο Θωδορης(???) δεν εβαλε δυνατα τα χερια του (οπως εκανε ο αλλος) και ουτε καν τζαρτζαρε και το αλλο που ελειπα απο δεξια και το εβαλε ο αλλος μονος του...

3-3 LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

μαλάκα george, δώσε εξηγήσεις ΤΩΡΑ!!!!!!!
    egv kserw oti itan teliws monos tou stin perioxi....i bala brosta tou....soutarei me tin anesi tou....kai skotwse ena pouli pou pernage ekeini tin stigmi...

meta to tsakwse o tzak (to skuli pou exei gia autes tis periptwseis) kai to psisame kai to fagame....

xaraktiristiki i frasi mou sto sout.....a re malaka vasili leipeis tis kaluteres stigmes..

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    3-3 LEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    μετεξεταστεος...ρωτα τον Σταυρο η καλυτερα τον Zack..να σου ποσα εφαγε...

η τελευταια φαση οντως ηταν μπεκατσα...βεβαια δεν ειμουνα στην περιοχη αλλα εξω και πλαγια...εδω κοτζαμ Τζιμπριλ δεν εχει αφησει πτηνο για πτηνο εγω θα κολλαγα???θα μπορουσα να βγαλω ασσιστ βεβαια αλλα ηθελα να γινω ηρωας...αλλα δεν...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν υπάρχει

πλάκα μου κάνεις έτσι?
    οχι ρε...αρα οκ...ανετα...την επομενη φορα θα εχω εναν μεγαλο μαγνητη μαζι μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ααααααααααα....και γιαυτο δεν αγοραζεις σπανακι στο σουπερ...εχεις αρκετο σιδερο απο μονος σου....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ρε...αρα οκ...ανετα...την επομενη φορα θα εχω εναν μεγαλο μαγνητη μαζι μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ααααααααααα....και γιαυτο δεν αγοραζεις σπανακι στο σουπερ...εχεις αρκετο σιδερο απο μονος σου....
    ρε συ πριν 2 χρόνια είχα μπει νοσοκομείο και έκανα επέμβαση στο δεξί πόδι όταν είχε βγει μία από stop και μου την έχωσε στο πλάι όταν είχα ακόμα το scooter.

έβαλα 3 βίδες στον αστράγαλο και μετά από 2 μήνες έβγαλα την μία (οι άλλες 2 for life).

από τότε κόπηκε η καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.

τώρα παίζω ερασιτεχνικά με κάτι άμπαλους σαν του λόγου σου που ακόμα και κουτσός τους παιρνάω για πλάκα

όταν δεν πάω για ψώνια πάντα έτσι

MOYAXAXAXAA
    XAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXXAXA

ρε φιλε εγω ηξερα οτι το subbuteo/ps παιζονται με τα χερια...τωρα τι μου λες για αστραγαλους δεν τα ξερω αυτα...γιαυτο αλλωστε εχεις και τοσο καλη σχεση με το κοντρολ....

της τηλεορασης....

:rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    ρε συ πριν 2 χρόνια είχα μπει νοσοκομείο και έκανα επέμβαση στο δεξί πόδι όταν είχε βγει μία από stop και μου την έχωσε στο πλάι όταν είχα ακόμα το scooter.

έβαλα 3 βίδες στον αστράγαλο και μετά από 2 μήνες έβγαλα την μία (οι άλλες 2 for life).

τώρα παίζω ερασιτεχνικά με κάτι άμπαλους σαν του λόγου σου που ακόμα και κουτσός τους παιρνάω για πλάκα

όταν δεν πάω για ψώνια πάντα έτσι
    Ε καλά. Έτσι και κάνεις πολλές ντρίμπλες δεν το 'χει σε τίποτα να σε στείλει για βίδες και στο άλλο πόδι.

Ρώτα και το πουλί...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε