Η ταινία - για μένα- ήταν πολύ καλή, καλύτερη των προσδοκιών που είχα. Ακριβώς το αντίθετο αισθάνθηκα με το Interstellar το οποίο το θεωρώ μια από τις πιο hype φόλες που έχω δει.
Η ταινία - για μένα- ήταν πολύ καλή, καλύτερη των προσδοκιών που είχα. Ακριβώς το αντίθετο αισθάνθηκα με το Interstellar το οποίο το θεωρώ μια από τις πιο hype φόλες που έχω δει.
Το ανέφερε πρόσφατα ο Μπλιτζ σε άσχετο νήμα και σκέφτηκα ότι πρέπει να το ξαναδώ και αυτό...![]()
Mην γυρίσεις. Δες αυτό και είσαι κομπλέ...
https://www.youtube.com/watch?v=mnArCFSrkg8
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Και την πρώτη φορά μετριότατο προς βλακειούλα ήταν το Interstellar. Ακόμα και ο Μακόναχι δεν παλευόταν, ο οποίος είναι απολαυστικότατος κατά τ'άλλα.
Life begins at 45°.
Μια και πιασατε το Interstellar........αυτο που ο εαυτος του εδειξε στο εαυτο του την μυστικη βαση της Νασα που ουτε ο ιδιος ηξερε την υπαρξη της με ξεπερναει..........ουτε οΤσακ Νορρις τετοιο πραγμα.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δες. το. Arrival. λέμε.
Επίσης, ΕΙΔΑ το βίντεο του γράφτον505. Και ΨΟΦΑΩ για χαζοχαρούμενα ταινιάκια τέτοιου τύπου οπότε τα φυσικά κενά με αφήνουν αδιάφορο και θέλω την διεύθυνση της πωςτηνελένε της χήρας του αστροναύτη να της κάνω παρεούλα.![]()
τώρα επιστρέφω στο υπόλοιπο Allied γιατί αυτή η Γαλλίς έχει κατιτίς.
Α, το Passengers, το είδε κάποιος; Τόσο καιρό λέω να πεταχτώ σ'ένα σινεμά, όλο το ξεχνάω.
Όχι βρε, έκανε πολύ περισσότερο!
Να
https://spotthestation.nasa.gov/sigh...s#.WJGBkDiuo8A
κανά δυομισάλεπτο τον βλέπαμε, κάτι τα σύννεφα, κάτι τα κτήρια, πέρασε ανάμεσα από φεγγάρι και αφροδίτη.
Μόλις έφτασε στο ζενίθ, αλλάξαμε μπαλκόνι και τον είδαμε και να δύει
Απλά μου φάνηκε περισσότερο (μάλλον επειδή το είχαμε δαγκώσει)
η μουσική (ή μήπως "ηχητική ενορχήστρωση "; ) όμως... για το interstellar λέω
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Για εμένα το interstellar ήταν η ταινία της πενταετίας. Προφανώς και είχε κενά η ίδια η θεωρία των χορδών είναι πολύ ιδιαίτερη, δε θα μπορούσε να γλιτώσει το σενάριο. Το μόνο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο ήταν ο Matthew McConaughey και η ερμηνεία του.
Πάντως από επιστημονικής απόψεως, o Neil deGrasse Tyson το βαθμολόγησε με 8 ή 9 στα 10.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου