Σε ειδα μπατσε για πολλες μπατσες να παραβιαζεις την προτεραιοτητα μου,και να πετας και σκουπιδια μετα εξω απο το παραθυρο...
ΠΙΘΗΚΕ![]()
Σε ειδα μπατσε για πολλες μπατσες να παραβιαζεις την προτεραιοτητα μου,και να πετας και σκουπιδια μετα εξω απο το παραθυρο...
ΠΙΘΗΚΕ![]()
Σε ειδα περιπολικο να περνας με κοκκινο χωρις να υπαρχει λογος και χωρις αναμενους φαρους........
οοοτι να'ναι...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα κλήση για στάθμευση απο το μακρυνό 2010 να εμφανιζεσαι, 80 ευρώ.....με μεγάλη πιθανότητα να μην ήταν τοτε δικό μου το αμάξι...
UPDATE:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΣΗΣ 09/02/2010
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ : 09/04/2010
Ελληνικό Δημόσιο.... ποτέ δεν σε απογοητέυει....
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 02/07/2014 στις 13:31.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Σε είδα παππού με το σκούτερ να πηγαίνεις χαλαρααααά σε δρόμο που ο πιο αργός πάει με 80 και να αποφασίζεις να σταματήσεις δεξιά.
Χωρίς πίσω στοπ σε λειτουργία, χωρίς φλας, χωρίς λόγο και αιτία μάλλον για να κάνεις αναστροφή.
Δεν σε έκανα σουβλάκι από πίσω γιατί κάποιος καλός θεός μου έδειξε διάδρομο μισού μέτρου μεταξύ εσένα και του πεζοδρομίου και σε πέρασα από δεξιά, 3 millisecond αργότερα και θα είχα καρφωθεί από πίσω σου με όσα είχα
Η μαλ@κία μου ήταν ότι παρόλο που πήγαινα γρήγορα, είχα πιάσει δεξιά και πίσω σου και σε μάζευα τελικά πολύ πιο γρήγορα απότι νόμιζα.
Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 02/07/2014 στις 16:50.
Σε είδα τρίροδε σκουτεράκια να κάνεις αριστερά για να περάσει ο "άντρας" με το SS που κατέβαινε το ποτάμι με το δάχτυλο κολλημένο στην κόρνα και αμέσως μετά να κάνεις πάλι δεξιά και να με κλείνεις, ενώ άνετα θα μπορούσες να κάνεις διευκόλυνση για έναν ακόμα.
Σε είδα και εσένα, λατρεμένη κιουρία με το merc coupe να με βάζεις σε διαδικασία φρένων πανικού πάνω σε νερά γιατί τότε σε βόλευε να πεταχτείς από το στοπ και να περάσεις το δρόμο. Παρά τρίχα...
Σε γνώρισα σήμερα Skylare στο Καφενίοτε στον Πειραιά, και χάρηκα πολύ που τα παμε από κοντά![]()
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε είδα στην παραλιακή να εχεις κολλήσει πίσω από ένα αυτοκίνητο & να έχει έρθει ασθενοφόρο... Πιστεύω να είσαι καλα....αν κρίνω από την μηχανή πρέπει να κολλησες με πολλά...
Καλα ρε οργιο με το σκουτερ, με βλεπεις να περιμενω να αναψει το φαναρι να στριψω αριστερα...
Κ πας να με προσπερασεις απο αυτη τη πλευρα;;;;
Τι να σου πω...
σε ειδα αδερφε προχθες με το χτ που με ειδες να σπρωχνω το παπι στα βιλαντζ και σταματησες στα καπακια για να με βοηθησεις!
σε ευχαριστησα θερμα και σου ειπα οτι θα σπρωξω 200 μετρα και θα φτασω στο βενζιναδικο. ΑΝ εισαι και εδω μεσα σε ευχαριστω και απο εδω. ειναι σα να με πηγες πατακι μεχρι το βενζιναδικο ξεκουραστα!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε ειδα gsxr 750 μια μαζα απο σιδερα..
Με 200+,στην ευθεια Ιτεας-Αμφισσας...
Με μηδεν εξοπλισμο,και ο μπαρμπας εκανε αναστροφη..
![]()
...
Σε είδα στην Κηφισίας το πρωί στο ύψος του President στο ρεύμα προς Αθήνα ξάπλα στο διάζωμα, με το κράνος δίπλα και με κάποιους από πάνω να σε φροντίζουν. Είδα και την ασημί Μερσεντές στην μέση της διασταύρωσης.
Ελπίζω να είσαι καλά. Δεν είδα άλλες λεπτομέρειες λόγω της πρασιάς...
I will take the mountains!
Σε είδα ξαπλωμενο ktm 990 στον Κεράνη. Όλα θα πάνε καλά.
Χάρηκα που σε γνώρισα Αρίστο, πάντα χαμογελαστός εύχομαι!
ps: Ευχαριστώ που με έκανες και πιτσιρικά !![]()
![]()
Σε είδα μελαχρινό γκομενάκι με αλογοουρά και καυτό σορτσάκι, με το R1 να το ξεκωλιάζεις στην παραλιακή στο Ηράκλειο και να ουρλιάζει η Akrapovic.
Ερωτεύτηκα
Σε είδα π@π@ρ@ με την μερσεντε E200 να σφάζεις STOP στην Μαραθώνος στον Γέρακα χωρίς να κοιτας και να σε νοίαζει οτι μπαίνεις σε δρόμο με προτεραιότητα!! Λίγο ακομα και θα σε εμβόλιζα μπαρμπα-μ@λ@κ@, πάλι καλά που μπήκε το ΑΜπουΣου και κατάφερα και άλλαξα λωρίδα....