Σελίδα 97 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Είναι αρκετά απλό: δεν χρειάζονται ανθρωποθυσίες. Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται! Και λίγος κοινός νους όταν κυβερνάς και νομοθετείς.
    "Πατάτες" όπως αυτή που περιέγραψα μόλις στην προηγούμενη σελίδα είναι ανεπίτρεπτες!

Ο λόγος που χρεοκοπήσαμε και είμαστε στην θέση που είμαστε τώρα δεν είναι ένας. Είναι πολλοί. Είναι αμέτρητοι!! Από τον διογκωμένο δημόσιο τομέα και τους υπεράριθμους (συγκριτικά με το έργο που παράγουν) δημοσίους υπαλλήλους και την διαφθορά μέχρι την φοροδιαφυγή μέχρι ακόμα-ακόμα και πράγματα όπως η κακοδιαχείριση των σκουπιδιών μας και τα πρόστιμα που πληρώνουμε στην ΕΕ για αυτό τον λόγο.
    Πέφτουμε συχνά στην παγίδα και λέμε "μα, για αυτό χρεοκοπήσαμε? σιγά το πράγμα! να, τα ίδια έκανε και η τάδε και η δείνα χώρα!" Εμ, δεν είναι έτσι όμως. Πράγματι, ο καθένας από αυτούς τους λόγους από μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει μια χώρα σε χρεοκοπία. Όλοι μαζί όμως; Φυσικά και μπορούνε.
    Όπως και 1-2 πληγές στο σώμα σου δεν μπορούνε να σε σκοτώσουνε, αλλά 100 πληγές, ακόμα και μικρές, μπορεί να σε κάνουν να χάσεις αρκετό αίμα και να πεθάνεις.
    Και αν έχεις 100 πληγές, δεν μπαίνεις σε συζητήσεις του τύπου "όχι, δεν κλείνουμε αυτή την πληγή, να κλείσουμε την άλλη". Προσπαθείς να τις κλείσεις όλες.
    Κοίτα μπορείς πάντα να περιορίσεις τις διαρροές και να να κάνεις συστηματικά βήματα βελτίωσης , ανάσα , βήματα βελτίωσης
    , ανάσα κοκ . Όπως κάνουν οι αθλητές την προετοιμασίας τους , Κανείς δεν ξεκινά από τώρα ασταμάτητα να προπονείται μέχρι να αγωνιστεί . Και έτσι που είναι ο λαός μας θέλει και ανάσες . Αυτό δεν θέλουν να δούνε γιατί δεν τους το επιτρέπει ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός που σε υπολογίζει σαν ΑΦΜ και όχι σαν άνθρωπο .
    Στο τέλος όμως ο άνθρωπος θα εκραγεί , όχι το ΑΦΜ .
    Respect mah authoritah!!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    ότι παίζει μπάλα για πάρτυ του ναι συμφωνοι για το ύψος των ικανοτήτων του μη τσιμπάς
    Για βλάκά με τόσα πτυχία, δουλειές κλπ δεν τον έχω πάντως ρε συ. Εκτός αν είναι τόσο πειστικός για τις ικανότητές του ώστε να πείθει πολλούς οτι μπορεί να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο έργο. Αλλά αυτό και μόνο είναι σημάδι ανεβασμένης ευφυίας έτσι δεν είναι?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
    Ντάξει, απλά να ξέρεις ότι η θεωρία του Ποσάδας που λέει για τα πυρηνικά, το μπαμ δεν διακρίνει καπιτάλες, νεοφολελέ, τρολέ ολέ κλπ, όλοι (πλην κατσαρίδων) στον ίδιο τάφο θα πάμε...

Τελικά,κυβέρνηση που ανέχεται τον Πανούση(όχι τον Τζιμη), μπορεί να αντεξει και τρίτο και τέταρτο μνημόνιο...

Μαλλον,κομμένες οι βόλτες από δω και πέρα χωρίς φρουρά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Για βλάκά με τόσα πτυχία, δουλειές κλπ δεν τον έχω πάντως ρε συ. Εκτός αν είναι τόσο πειστικός για τις ικανότητές του ώστε να πείθει πολλούς οτι μπορεί να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο έργο. Αλλά αυτό και μόνο είναι σημάδι ανεβασμένης ευφυίας έτσι δεν είναι?
    ή καλων δημοσίων σχέσεων ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ντάξει, απλά να ξέρεις ότι η θεωρία του Ποσάδας που λέει για τα πυρηνικά, το μπαμ δεν διακρίνει καπιτάλες, νεοφολελέ, τρολέ ολέ κλπ, όλοι (πλην κατσαρίδων) στον ίδιο τάφο θα πάμε...
    Και για τις κατσαρίδες Hoax είναι (μόνο ο μητσοτάκης θα την παλέψει), απλά το έγραψα στην απελπισία μου όταν είδα το tweet του πρώην υπουργού οικονομικών (και νυν navigator στο galactica) μιλάμε για μυαλό και τακτ όχι μαλακίες Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3098554-star-wars-lightsaber-meme-jedi-dumb_thumb.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	338386

εγώ γιατί νομίζω ότι ο Βαρούφας έχει σκάσει σε συνάντηση του moto στο Κουκάκι πριν 3-4 χρόνια ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Nα πω τη μαυρη αληθεια ελπίζω οτι είναι τρολλιά του γνωστού κ μή εξαιρεταιου Αθυροστομίξ...γιατί αν όντως τα εννοεί είναι κυριολεκτικά για φάπες το παλικάρι...
    Δεν είναι μουφα, δυστυχώς. Το tweet είναι παντού...

Ακόμα και εγώ, που του έχω ρίξει το ατελείωτο κράξιμο από την εποχή που συναγωνιζοταν τον Καζακη σε μαλακίες, δεν περίμενα πως είναι τόσο καραγκιόζης.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    εγώ γιατί νομίζω ότι ο Βαρούφας έχει σκάσει σε συνάντηση του moto στο Κουκάκι πριν 3-4 χρόνια ...

Μήπως τον μπέρδεψες με τον σπυράκο;;;;;;; Ιδια καράφλα έχουνε....................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Στο πάλπ; Πήγα πρόσφατα πάλι, οι μπύρες ακόμα φτηνές, τα λουκάνικα έχουν ακριβύνει λίγο.
    Δεν τον θυμάμαι και είναι και χαρακτηριστική φάτσα ο άτιμος.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι μουφα, δυστυχώς. Το tweet είναι παντού...

Ακόμα και εγώ, που του έχω ρίξει το ατελείωτο κράξιμο από την εποχή που συναγωνιζοταν τον Καζακη σε μαλακίες, δεν περίμενα πως είναι τόσο καραγκιόζης.
    Α ρε βύρωνα.....εδώ καράβια χάνονται....βαρκούλες αρμενίζουν τελικά....η επιτομή της ξεφτύλας....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Μήπως τον μπέρδεψες με τον σπυράκο;;;;;;; Ιδια καράφλα έχουνε....................
    όχι ρε διακρίνω τα αεροδρόμια ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Στο πάλπ; Πήγα πρόσφατα πάλι, οι μπύρες ακόμα φτηνές, τα λουκάνικα έχουν ακριβύνει λίγο.
    Δεν τον θυμάμαι και είναι και χαρακτηριστική φάτσα ο άτιμος.
    Νομίζω καλοκαίρι Πετράλωνα . Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν αυτός .

-είστε χρόνια υπουργός οικονομικών?

-όχι,μόλις πρόσφατα Αίγινα...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μαλλον,κομμένες οι βόλτες από δω και πέρα χωρίς φρουρά...
    http://www.protothema.gr/greece/arti...ike-sto-thema/
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα