Σελίδα 97 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Μέλος Το avatar του/της freco
    Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. http://www.protothema.gr/economy/art...te-analutika-/

Έβλεπα κι εγώ τη Μαρία πρώτη μούρη σε κάθε φωτογραφία και βίντεο με πρόσφυγες.
    Και... τι έκανες σήμερα Μαρία; Μπράβο Μαρία. Ευχαριστούμε Μαρία...
    Μέχρι που πήγα στο νησί και έμαθα πως η Μαρία πληρώνεται και παίρνει περισσότερο από μένα!!!
    Το ότι παίρνει περισσότερα δεν με νοιάζει. Το ότι εμφανίζεται με πόνο ψυχής να βοηθάει χωρίς να αναφέρεται πουθενά πως τα παίρνει χοντρά με χάλασε πολύ.
    Πως να παραπονεθεί μετά η Μαρία για τη βρώμα, τους καβγάδες, της ζημιές, τις κλοπές, τους βιασμούς και τα λοιπά που γίνονται και δεν βγαίνουν πέρα από τα όρια του νησιού;
    Γαργάρα η Μαρία.
    Ελπίζω να μην τη δω στα ίδια κανάλια να κλαίγεται σε λίγο καιρό.
    Οι ίδιοι που κλαίνε τώρα γιατί τους τρώνε τη σοδειά, τους άνοιξαν το σπίτι κλπ, πήγαιναν τη νύχτα και άναβαν φωτοβολίδες για να βγουν εκεί οι πρόσφυγες να πάρουν τις εξωλέμβιες. Να τις κάνουν τι?

Γιατί φιλαράκια "για το χαρτί" γίνονται όλα. Ξεπουλάμε τα πάντα για λίγα λεφτά.

Κρίμα οι άνθρωποι που ξεσπιτώνονται. Σαφώς να τους βοηθήσουμε. Θα έπρεπε όμως να φροντίσουμε να μην ξεσπιτώνονται εξαρχής.
    Και επιτέλους... ντροπή να πληρώνεται η ψεφτο-συμπόνοια μας.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. http://www.protothema.gr/economy/art...te-analutika-/

Μέχρι που πήγα στο νησί και έμαθα πως η Μαρία πληρώνεται και παίρνει περισσότερο από μένα!!!
    Το ότι παίρνει περισσότερα δεν με νοιάζει. Το ότι εμφανίζεται με πόνο ψυχής να βοηθάει χωρίς να αναφέρεται πουθενά πως τα παίρνει χοντρά με χάλασε πολύ.
    Πως να παραπονεθεί μετά η Μαρία για τη βρώμα, τους καβγάδες, της ζημιές, τις κλοπές, τους βιασμούς και τα λοιπά που γίνονται και δεν βγαίνουν πέρα από τα όρια του νησιού;
    Γαργάρα η Μαρία.
    Οι ίδιοι που κλαίνε τώρα γιατί τους τρώνε τη σοδειά, τους άνοιξαν το σπίτι κλπ, πήγαιναν τη νύχτα και άναβαν φωτοβολίδες για να βγουν εκεί οι πρόσφυγες να πάρουν τις εξωλέμβιες. Να τις κάνουν τι?

Κρίμα οι άνθρωποι που ξεσπιτώνονται. Σαφώς να τους βοηθήσουμε. Θα έπρεπε όμως να φροντίσουμε να μην ξεσπιτώνονται εξαρχής.
    Μια χαρα τα λες...

χρονια τα γραφω αυτα....εχω πολλους τετοιους στον "κυκλο" μου....

ξερεις...επαναστατες των 5000€/μηνα με μερσεντε, βιλιτσα και πισινα...

χεσε μεσα!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Γαργάρα η Μαρία.

Θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο αν η Μαρία είχε προσληφθεί και έξυνε το απαυτό της. Το ότι είναι στο νησί και βοηθάει ανθρώπους δεν είναι μεμπτό. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά, πρέπει να το έχεις και να θέλεις να βοηθήσεις. Η λογική του ότι η Μαρία και η κάθε Μαρία είναι στα κάγκελα για τους μετανάστες γιατί την πληρώνουν, μου κάνει σαν αν λέμε ότι "κοίτα τον μαλάκα τον γιατρό στο ακριτικό νησί που διαμαρτύρετε γιατί δεν έχει ούτε πιεσόμετρο, για τα φράγκα το κάνει, μην χάσει τον μισθό του".

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Σωστή παρατήρηση,με συνεπήρε το κύμα αλληλεγγύης

''Γέρων'' κι' εσύ, ή, παστίτσιος;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες[/B]
    Να σου πω καλύτερο... Προσφάτως "έπρεπε" να γίνει μιά υιοθεσία σκυλιού. Ψάχναμε δώθε και κείθε, αγγελίες, πετ σοπ κλπ (το θεωρώ αστείο να αγοράσεις σκυλί, συν το ότι δεν έπρεπε να είναι μικρό, έπρεπε να είναι μαθημένο ήδη σε σπίτι κλπ). Μεταξύ άλλων, ένα σκυλί από ακριτικό νησί. Το οποίο ταξίδεψε Αθήνα με συνοδό και στην ερώτηση "αν δεν μας κάνει" η απάντηση ήταν ε δεν πειράζει, πάει πίσω. Ποιός τα πληρώνει αυτά, εισιτήρια "για πλάκα" Αθήνα, συνοδό, γιατρούς, κομμωτήρια κλπ κλπ κλπ; Από φίλο έμαθα για κάτι τύπου φιλοζωικές που μαζεύουν άρρωστα γατιά, τα κάνουν καλά και τα στέλνουν επίσης για υιοθεσία. Ποιός τα πληρώνει αυτά...; Μαύρη τρύπα σαν τις ΜΚΟ... Επειδή λες για δουλειές που πληρώνονται πιο καλά από τις "κανονικές" δουλειές δηλαδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο αν η Μαρία είχε προσληφθεί και έξυνε το απαυτό της. Το ότι είναι στο νησί και βοηθάει ανθρώπους δεν είναι μεμπτό. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά, πρέπει να το έχεις και να θέλεις να βοηθήσεις. Η λογική του ότι η Μαρία και η κάθε Μαρία είναι στα κάγκελα για τους μετανάστες γιατί την πληρώνουν, μου κάνει σαν αν λέμε ότι "κοίτα τον μαλάκα τον γιατρό στο ακριτικό νησί που διαμαρτύρετε γιατί δεν έχει ούτε πιεσόμετρο, για τα φράγκα το κάνει, μην χάσει τον μισθό του".
    Ο γιατρός είναι εκεί γιατί ο κόσμος ηταν ήδη εκεί και θα συνεχίσει να είναι. Αν όμως ο πόλεμος σταματούσε (λέμε καμιά λαλακία) οι "Μαρίες" θα έμεναν στεγνές!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οι ΜΚΟ εφόσον δεν διαχειρίζονται φόρους μου και κρατικό χρήμα ας κάνουν ότι γουστάρουν,
    και ας προσλάβουν όποιους θέλουν.
    Για να ντρεπόμαστε είναι οτι δεν μπορεί το κράτος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και
    μπαίνουν στη μέση ΜΚΟ.
    Τριτοκοσμικά και βάλε πράγματα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Ο γιατρός είναι εκεί γιατί ο κόσμος ηταν ήδη εκεί και θα συνεχίσει να είναι. Αν όμως ο πόλεμος σταματούσε (λέμε καμιά λαλακία) οι "Μαρίες" θα έμεναν στεγνές!
    A δηλαδή παίζει θέμα εντοπιότητας για το ποιος θα βηθηθει η όχι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Οι ΜΚΟ εφόσον δεν διαχειρίζονται φόρους μου και κρατικό χρήμα ας κάνουν ότι γουστάρουν,
    και ας προσλάβουν όποιους θέλουν.
    Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως νομίζεις. Οι ΜΚΟ υπάρχουν και σε μεγάλο βαθμό συντηρούνται από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις προς αυτές.... Και έχουν στηθεί τρελλές πυραμιδούλες και έχουν γίνει τρελλά πάρτυ με τα χρήματα αυτών των επιδοτήσεων (για πολλά εκατομμύρια μιλάμε όχι τιποτα ψωροδεκάρες...). Κάτι καλόπαιδα στο υπ. Πολιτισμού θα στα εξηγήσουν καλύτερα...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 03/03/2017 στις 18:58.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    A δηλαδή παίζει θέμα εντοπιότητας για το ποιος θα βηθηθει η όχι;
    Νομιζα ότι το θέμα συζήτησης ήταν το όφελος αυτών που βοηθούν. Όχι ποιος θα βοηθηθεί, γιατί αυτό είναι δεδομένο. ΌΛΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως νομίζεις. Οι ΜΚΟ υπάρχουν και σε μεγάλο βαθμό συντηρούνται από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις προς αυτές.... Και έχουν γίνει κάτι τρελλά πάρτυ με τα χρήματα αυτών των επιδοτήσεων (για πολλά εκατομμύρια μιλάμε όχι ψωροδεκάρες...). Κάτι καλά κυκλώματα στο υπ. Πολιτισμού θα στα εξηγήσουν καλύτερα...
    Οι περισσότερες και κυρίως οι μεγάλες ΜΚΟ έχουν σαν κύρια πηγή χρηματοδότησης τον κόσμο, συγχρηματοδοτούμενα, και EU, ή UN κλπ
    Υπάρχει και κρατική επιχορήγηση αλλά όταν φτάνεις στο επίπεδο να προτιμάει η EU και τα Ηνωμένα έθνη να δίνουν τις επιδοτήσεις για τους πρόσφυγες
    σε ΜΚΟ και ΟΧΙ στο Ελληνικό κράτος για να τις διαχειριστεί επέτρεψέ μου να τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
    Εξάλλου μιλάμε για ποσοστά ώς 20%.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Απο κολλητό που δουλεύει στη ΦΡΟΝΤΕΞ, απο την πλεύρα της Τουρκίας γίνεται πάρα πολυ καλή δουλειά στο θέμα των ΜΚΟ και φυσικά με τα κονδύλια που πήρανε για να σταματήσουν οι μεγάλες ροές μεταναστών. Μου είπε ότι άνετα απο την απέναντι πλεύρα αποτρέπεται ενα ποσοστό της τάξης του 80% να περάσει τα σύνορα. Αν και εδω δεν παίζει να το μάθουμε ποτέ απο κάποιο κανάλι μιας και βολεύει να λέμε για τις ''τουρκικές'' προκλήσεις.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Οι περισσότερες και κυρίως οι μεγάλες ΜΚΟ έχουν σαν κύρια πηγή χρηματοδότησης τον κόσμο, συγχρηματοδοτούμενα, και EU, ή UN κλπ
    Υπάρχει και κρατική επιχορήγηση αλλά όταν φτάνεις στο επίπεδο να προτιμάει η EU και τα Ηνωμένα έθνη να δίνουν τις επιδοτήσεις για τους πρόσφυγες
    σε ΜΚΟ και ΟΧΙ στο Ελληνικό κράτος για να τις διαχειριστεί επέτρεψέ μου να τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
    Εξάλλου μιλάμε για ποσοστά ώς 20%.
    ΑΑΑΧ καλό μου παιδί...Πόσο αθώος είσαι...

Παλαιό μέλος
    Μένω Μυτιλήνη απο το 2005, (δεν ειμαι Μυτιλινιός, ) η κονόμα δεν είναι κακό και στο κάτω κάτω της γραφής μάγκας όποιος μπορεί και τα παίρνει..αλλά κονόμα και φιλανθρωπία μαζί (δηθεν ) είναι απαράδεκτο..
    Και για να πούυμε τα πράγματα με το όνομα τους: απίστευτο χρήμα έπεσε στην (πόλη) της Μυτιλήνης με το προσφυγικό..μιλάμε για ΠΟΛΛΆ ΛΕΦΤΑ....
    Και εδω κατι παράξενο...οταν μιλά η κυρία Τασία ότι τα νησία (Σαμος Χιος Μυτιλήνη) πλούτισαν απο το προσφυγικό (σωστό) και ο Μαρδάς για Συρους επενδυτές ειναι απλά αριστεροί....όταν αναφέρεται ο Σφακιανάκης για πρόσφυγες με 500 Ευρα (και αυτό σωστό) ειναι Φασίστας...

Υ.Γ το καλοκαίρι του 2015 πέρασαν απο το Νησί πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες..όλοι αυτοί εφυγαν από το Νησί για Πειραιά και Καβαλα ακτοπλοϊκώς (και με αεροπλάνο αρκετοί)
    παμε λοιπόν 1.000.000 Χ 30 Ευρω το ατομικό ελάχιστο εισιτήριο εχουμε 30.000.000 ευρω ΜΟΝΟ στην ακτοπλοια..
    Πάμε ξανα..απο το 1.000.000 αν αφησαν στο νησί ο καθένας πχ 100 Ευρω για σαντουιτς νερά παπούτσια (το πρώτο που αγοράζουν) κάρτες τηλεφώνου πάμε ελάχιστο 100.000.000 ευρω στο Νησί το ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
    αν πάμε τώρα και υπολογίσουμε FRONTEX (ειναι υψηλόμισθοι) ΜΚΟ και επίσκεψη Παπα.....
    κάντε υπολογισμό...
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 03/03/2017 στις 21:18.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Εγώ επισήμανα τον πρόσκαιρο "πλουτισμό" κάποιων εις βάρος των κακόμοιρων των μεταναστών χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες στη δική μας ζωή και των παιδιών μας.
    Η Μαρία αν είχε δουλειά δεν θα ήταν εκεί. Αν ήταν δωρεάν ακόμα περισσότερο. Την ξέρω προσωπικά τη Μαρία.
    Αυτό με χαλάει.
    Όσο για τις ΜΚΟ αρκει να το ψάξουμε λίγο για να δούμε ποιος είναι (πάλι) από πίσω και μαζεύει το χρήμα. Είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε πως έρχονται λεφτά μόνο από εξωτερικούς παράγοντες. Ακόμα κι αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χρηματοδοτούνται σε τακτική βάση και από την Ελλάδα.

Όσο για το γιατρό... Η (συνήθης τελευταία) τακτική, γιούργια και "τη μπάλα στην κερκίδα"; Ναι... αλλά οι προηγούμενοι;

Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν. Ούτε στους προηγούμενους και πολύ περισσότερο στους επόμενους. Με το χέρι στην καρδιά.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic