Σελίδα 97 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107147197597 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kons
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πρόσεχε μην το μάθει η δικιά σου.....
    Μόνο αν βρεθεί κανένας ρουφ και με δώσει......
    Mil. Spec.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πρόσεχε μην το μάθει η δικιά σου.....

η γάτα;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    https://www.youtube.com/watch?v=BwRcNRwXp48 Τι βλέπει ο καημένος ρε γαμωτο,παντως ήταν ισχυρο παυσίπονο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος για να ξανατρακάρουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος για να ξανατρακάρουν
    Δηλαδή δεν είδες ότι άφησε το άσπρο pick up να περάσει για να τον χτυπήσει το σεντάν παρακάτω με τα party girls ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

Υπάρχει κάνας Μετεωρολόγος ;

Καλησπέρα και συγνώμη για το off topic που βάζω στο off topic... Ψάχνω κλιματικές χρονοσειρές για τον Ελλαδικό χώρο... με ενδιαφέρει περισσότερο το ύψος βροχόπτωσης σε διάφορες περιοχές της χώρας... όσο πιο παλιά πάνε τα δεδομένα τόσο καλύτερα!

Ευχαριστώ!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και συγνώμη για το off topic που βάζω στο off topic... Ψάχνω κλιματικές χρονοσειρές για τον Ελλαδικό χώρο... με ενδιαφέρει περισσότερο το ύψος βροχόπτωσης σε διάφορες περιοχές της χώρας... όσο πιο παλιά πάνε τα δεδομένα τόσο καλύτερα!

Ευχαριστώ!!!
    Απ' την μια έχεις δίκιο για την σύγχυση που δημιουργεί η ονομασία της κατηγορίας off topic αλλά σκοπό της ήταν να μπαίνουν όσα δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες + κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ορισμένες γενικές συζητήσεις άσχετες με την θεματολογία του φόρουμ. Επειδή καθημερινά ανοίγονταν θεντ μέχρι και για ερωτήσεις από που περνάει το κτελ για Αντίρριο τα θέματα φιλτράρονται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα και τέτοιου είδους ερωτήσεις πλέον γίνονται στον καφενέ.

Απ' ότι κατάλαβα κάνεις κάποια εργασία και επειδή μας διαβάζουν πολλοί, θα αφήσω ανακατεύθυνση για αρκετές μέρες και θα το συγχωνεύσω με τον καφενέ. (αυτό σημαίνει ότι για 1 εβδομάδα το θρεντ σου θα φαίνεται κανονικά στα off-topic αλλά θα κατευθύνει στον καφενέ)

Sent from me using a computer.

Moderator

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Απ' την μια έχεις δίκιο για την σύγχυση που δημιουργεί η ονομασία της κατηγορίας off topic αλλά σκοπό της ήταν να μπαίνουν όσα δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες + κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ορισμένες γενικές συζητήσεις άσχετες με την θεματολογία του φόρουμ. Επειδή καθημερινά ανοίγονταν θεντ μέχρι και για ερωτήσεις από που περνάει το κτελ για Αντίρριο τα θέματα φιλτράρονται με διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα και τέτοιου είδους ερωτήσεις πλέον γίνονται στον καφενέ.

Απ' ότι κατάλαβα κάνεις κάποια εργασία και επειδή μας διαβάζουν πολλοί, θα αφήσω ανακατεύθυνση για αρκετές μέρες και θα το συγχωνεύσω με τον καφενέ. (αυτό σημαίνει ότι για 1 εβδομάδα το θρεντ σου θα φαίνεται κανονικά στα off-topic αλλά θα κατευθύνει στον καφενέ)

Κανένα πρόβλημα και ευχαριστώ πολύ!

Ναι, δε με βοηθάει γιατί θέλω χρονοσειρές για να κάνω εγώ στατιστική ανάλυση και όχι να πάρω κάποια έτοιμη. Επίσης οι χρονοσειρές δε θέλω να είναι πχ από το 1960 μέχρι το 1990 το μέσο ύψος βροχής ήταν χ... θέλω 1960 περιοχή Δ τόσο ... 1961 περιοχή Δ τόσο... κλπ... αν είναι και με μήνες ακόμα καλύτερα.

Moderator
    Γιατί δεν επικοινωνείς με την εμυ?

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ναι, δε με βοηθάει γιατί θέλω χρονοσειρές για να κάνω εγώ στατιστική ανάλυση και όχι να πάρω κάποια έτοιμη. Επίσης οι χρονοσειρές δε θέλω να είναι πχ από το 1960 μέχρι το 1990 το μέσο ύψος βροχής ήταν χ... θέλω 1960 περιοχή Δ τόσο ... 1961 περιοχή Δ τόσο... κλπ... αν είναι και με μήνες ακόμα καλύτερα.

Sta giannena pantos apo to 1932 mexri to 2050 to ypsos tis broxis einai kathe xrono 3209456345298 xiliosta.
    to fthinoporo ligo parapano

Γιατί δεν επικοινωνείς με την εμυ?
    Γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχει όλα τα δεδομένα, πάρα πολλά έχει και η ΔΕΗ και παίζει να τα έχουν συγκεντρώσει όλα κάποια ιδρύματα... αλλά για να ανοίξει καθηγητής τα κιτάπια του στην Ελλάδα, πρέπει να είναι νέος και να κυνηγάει καριέρα ή να έχεις πέσει στον "τελευταίο ρομαντικό"!

Κάπως θα το βρω... απλά το ανέβασα και εδώ γιατί εγώ από κλιματολογία ξέρω λίγα πράγματα (έχω κάνει 2-3 μαθήματα) και ίσως κάποιος μετεωρολόγος να μπαίνει εδώ και σίγουρα θα έχει καλύτερη εικόνα. Τα χρειάζομαι τα δεδομένα για να κάνω άλλες συσχετίσεις.

Παλαιό μέλος
    Κάνε μια ερώτηση εδώ,τους διαβάζω χρόνια και υπάρχουν άτομα με γνώσεις και αρχεία καλύτερα της ΕΜΥ.http://www.hellasweather.gr/hellaswe...00a2&start=650

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Κάνε μια ερώτηση εδώ,τους διαβάζω χρόνια και υπάρχουν άτομα με γνώσεις και αρχεία καλύτερα της ΕΜΥ.http://www.hellasweather.gr/hellaswe...00a2&start=650
    Δε τους ήξερα, ευχαριστώ πολύ!

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic