για τα λάδια μάλλον δεν ισχύει γιατί υπάρχει επίσημος εισαγωγέας, ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ Γ. Παλαμά 2 Ασπρόπυργος 19300, όπως αναφέρει το επίσημο σαιτ της εταιρείας
you rise you fall you're down then you rise again
Θα γελάσετε αλλά αυτή η περίοδος που μικραίνει η μέρα είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία..
Τα σοκολατάκια στέβια είναι μια καλή λύση αν έχεις μέτρο![]()
Εχω. Ποσα μετρα να τρωω την ημερα;
Οι λαμπες LED που κυκλοφορουν τελευταια προσπαθουν να εχουν το λεντ εκει που ειναι το νημα στις κλασικες αλογονου ωστε να φωτιζουν με τον ιδιο τροπο χωρις διαχυσεις , ανακλασεις κλπ
Η Novisight εχει πολλα μοντελα αλλα ειναι λιγα αυτα που κανουν το παραπανω. Ειναι plug 'n play σε σχεση με αλλες που θελουν ανταπτορες
Πάμε παρακάτω παιδιά, πληροφορίες ανταλλάσουμε, οι λίγο παλαιότεροι έχουν λίγες περισσότερες
Εντίτ
Πάντως αν όντως διαπιστωθεί προϊόν που δουλεύει καλά το θέλω και εγω, τα μηχανακια μου με αλογόνου είναι
Σημερα ηταν μια μεγαλη μερα για την Μπεταρα αλλα και για εμενα.
Την αφησα για την προετοιμασια του τρακντει αρα:
Λαστιχα
Τακακια
Σερβις
Και για εμενα εκανα παραγγελια το AGV Pista RR Carbon με το μπλε Iridium Visor... Παραδοση μεσα νοεμβρη αρα κατευθειαν για το 4ημερο στην Ισπανια απ την νεα χρονια...
Επισης κατι τελευταιο, καποιοι γνωριζατε οτι εχω ηδη παραγγειλει το νεο Μ2. Μετα απ τις Σερρες αποφασισα να ασχοληθω περισσοτερο με τα μηχανακια στην πιστα και να δοκιμασω κατι διαφορετικο απ τα αυτοκινητα..
Με κάτι άλλο ολοκληρώνεται αυτό αλλά.....μόλις έφυγε το παιδι.![]()
Σήμερα πήγα και την πήρα απ το συνεργείο… τα λάστιχα ήταν τρομακτικά στα πρώτα μέτρα! Η αίσθηση ήταν σαν να οδηγώ στον πάγο ή ότι το μηχανάκι είναι τρομερά ελαφρύ και αλλάζει κατεύθυνση για πλάκα! Τα φρένα άλλαξαν biting point.. Αμα δεν σκοτωθούμε αυτό το σουκου κερνάω κοκτειλαρες στην Βεράντα (εξωτική Τουμπαρά)
![]()
Μεγειές, D212 τελικά! Καλοπάτητα
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου