Αντε και για μηχανές
BS.
Κινέζικες με πολύ καλή ποιότητα. Μετά από διάφορες περιπέτειες με άλλες ''καλές'' μάρκες, αλλά και τα συνήθη σκουπίδια που ειναι οι φτηνιάρικες, έχουμε εδώ και καιρό καταλήξει στο συνεργείο, στις BS, που για εμάς έρχονται σε τιμή φτηνή κινέζικη, και ποιότητα ακριβή Ιαπωνέζικη. Στα τόσα χρόνια, μας έχει συμβεί μόνο ΜΙΑ αστοχία (dead on arrival, σε μια SLA), την οποία ο προμηθευτής μας άλλαξε χωρίς μα-μου-σου-του.
Στις δικές μου μηχανές, δεν έχει αστοχήσει καμία ακόμα, και πλησιάζει τα 5 χρόνια η παλιότερη.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Άσχετο, σχετικό: Αξίζουν τελικά οι μπαταρίες λιθίου; Εκτός από το ότι είναι λίγο πιο ελαφρές, τί άλλο προσφέρουν;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Επίσης, έχουν μεγαλύτερο χρόνο αποφόρτισης και είναι πιο εύκολο να τις φορτίσεις.
Τα αρνητικά που γνωρίζω είναι ότι δεν έχουν την ίδια αντοχή στο κρύο και θέλουν διαφορετικού τύπου φορτιστή.
Στην Πορτογαλία παίζουν παντού μηχανές όλων των ειδών. Οχι μηχανάκια και σκουτεράκια αλλά μηχανές. Στο δε μέρος που βρισκόμαστε, οριακά πλειοψηφούν έναντι των αυτοκινήτων.
Με τους συναδέλφους, ειδικά στον δρόμο, θα σχολιάσουμε τα περισσότερα από τα οχήματα που θα δούμε και κυρίως τα δίκυκλα. Σήμερα πως το έφερε η κουβέντα με κάτι Κροάτες, τους λέω την σημασία του αρκτικόλεξου για την KTM, στην Ελλάδα και σκάνε στα γέλια.
Τι γελάστε ρε; Πείτε μου κι εμένα.
Γελάμε γιατί στην Κροατία λέμε ότι σημαίνει short term racing motor, ήτοι βραχυπρόθεσμος αγωνιστικός κινητήρας.
Για την ιστορία όλοι είναι με Ducati, ίσως επειδή είναι γενικά φίλα προσκείμενοι στους Ιταλούς.
Όχι άλλη Σίντρα, χαχαχα. Όμορφα είναι αλλά την έχω φάει με το κουτάλι.
Όσον αφορά την Πορτογαλία, προτιμώ την βόρεια πλευρά της χώρας με πρώτο και καλύτερο το Γκιμαράες.
Να πω εδώ σε όσους περιμένουν στην ουρά να τα παρατήσουν. Είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια, αυτοί είναι πουρόγεροι, δεν παίζουν τα παλιά τραγούδια και επιπλέον θα βρέχει.
(Ούτε μέχρι την Κηφισίας δεν φτάνω)
Σταμάτα κι εσύ μωρέ, άσε μπας και φύγει κανένας από την ουρά
Εντάξει, ευτυχώς βρήκα εισιτήριο. Για σταθμό Νεραντζιώτισσα.
Μου κανει εντυπωση τοση φασαρια με τα εισιτηρια ενα χρονο πριν, δεν νομιζω οτι ειναι τοσοι οι οπαδοι τους που να μπορουν να δωσουν τα λεφτα που ζητανε. Γεμισε με φασαιους μαλλον που θα πανε εκει γιατι ετσι και να γεμισουν το instagram με ιστοριες.
Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ερχονται, τετοιος χαμος δν εγινε ποτε
Είστε πολύ πίσω πάντως, εδώ ακούμε τα best of τους από τους Θεσσάλικα κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Ιβανώφειο![]()