Σελίδα 97 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 1474

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Αντε και για μηχανές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    πρώτη φορά επέλεξα BC συνήθως αγοράζω yuasa
    BS.

Κινέζικες με πολύ καλή ποιότητα. Μετά από διάφορες περιπέτειες με άλλες ''καλές'' μάρκες, αλλά και τα συνήθη σκουπίδια που ειναι οι φτηνιάρικες, έχουμε εδώ και καιρό καταλήξει στο συνεργείο, στις BS, που για εμάς έρχονται σε τιμή φτηνή κινέζικη, και ποιότητα ακριβή Ιαπωνέζικη. Στα τόσα χρόνια, μας έχει συμβεί μόνο ΜΙΑ αστοχία (dead on arrival, σε μια SLA), την οποία ο προμηθευτής μας άλλαξε χωρίς μα-μου-σου-του.

Στις δικές μου μηχανές, δεν έχει αστοχήσει καμία ακόμα, και πλησιάζει τα 5 χρόνια η παλιότερη.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Άσχετο, σχετικό: Αξίζουν τελικά οι μπαταρίες λιθίου; Εκτός από το ότι είναι λίγο πιο ελαφρές, τί άλλο προσφέρουν;
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Επίσης, έχουν μεγαλύτερο χρόνο αποφόρτισης και είναι πιο εύκολο να τις φορτίσεις.
    Τα αρνητικά που γνωρίζω είναι ότι δεν έχουν την ίδια αντοχή στο κρύο και θέλουν διαφορετικού τύπου φορτιστή.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Άσχετο, σχετικό: Αξίζουν τελικά οι μπαταρίες λιθίου; Εκτός από το ότι είναι λίγο πιο ελαφρές, τί άλλο προσφέρουν;
    Όχι λίγο,πολύ,,700 γραμμάρια η λιθίου, 4 κιλά η απλη

Στην Πορτογαλία παίζουν παντού μηχανές όλων των ειδών. Οχι μηχανάκια και σκουτεράκια αλλά μηχανές. Στο δε μέρος που βρισκόμαστε, οριακά πλειοψηφούν έναντι των αυτοκινήτων.
    Με τους συναδέλφους, ειδικά στον δρόμο, θα σχολιάσουμε τα περισσότερα από τα οχήματα που θα δούμε και κυρίως τα δίκυκλα. Σήμερα πως το έφερε η κουβέντα με κάτι Κροάτες, τους λέω την σημασία του αρκτικόλεξου για την KTM, στην Ελλάδα και σκάνε στα γέλια.
    Τι γελάστε ρε; Πείτε μου κι εμένα.
    Γελάμε γιατί στην Κροατία λέμε ότι σημαίνει short term racing motor, ήτοι βραχυπρόθεσμος αγωνιστικός κινητήρας.

Για την ιστορία όλοι είναι με Ducati, ίσως επειδή είναι γενικά φίλα προσκείμενοι στους Ιταλούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Στην Πορτογαλία παίζουν παντού μηχανές όλων των ειδών. Οχι μηχανάκια και σκουτεράκια αλλά μηχανές. Στο δε μέρος που βρισκόμαστε, οριακά πλειοψηφούν έναντι των αυτοκινήτων.
    Με τους συναδέλφους, ειδικά στον δρόμο, θα σχολιάσουμε τα περισσότερα από τα οχήματα που θα δούμε και κυρίως τα δίκυκλα. Σήμερα πως το έφερε η κουβέντα με κάτι Κροάτες, τους λέω την σημασία του αρκτικόλεξου για την KTM, στην Ελλάδα και σκάνε στα γέλια.
    Τι γελάστε ρε; Πείτε μου κι εμένα.
    Γελάμε γιατί στην Κροατία λέμε ότι σημαίνει short term racing motor, ήτοι βραχυπρόθεσμος αγωνιστικός κινητήρας.

Για την ιστορία όλοι είναι με Ducati, ίσως επειδή είναι γενικά φίλα προσκείμενοι στους Ιταλούς.
    Καλησπέρα φίλε, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις ακριβώς αλλά αν έχεις ελεύθερο χρόνο πήγαινε Σίντρα - Κασκάις - Ατλαντική Ακτή έστω και με αυτοκίνητο, αυτή την εποχή ειδικά θα είναι μαγεία!

Όχι άλλη Σίντρα, χαχαχα. Όμορφα είναι αλλά την έχω φάει με το κουτάλι.
    Όσον αφορά την Πορτογαλία, προτιμώ την βόρεια πλευρά της χώρας με πρώτο και καλύτερο το Γκιμαράες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Όχι άλλη Σίντρα, χαχαχα. Όμορφα είναι αλλά την έχω φάει με το κουτάλι.
    Όσον αφορά την Πορτογαλία, προτιμώ την βόρεια πλευρά της χώρας με πρώτο και καλύτερο το Γκιμαράες.
    Εξαιρετική γωνιά του πλανήτη μας ούτως ή άλλως, πάνε χρόνια που την περπάτησα αλλά την έχω στην καρδιά μου

Καλά να περνάς!

Να πω εδώ σε όσους περιμένουν στην ουρά να τα παρατήσουν. Είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια, αυτοί είναι πουρόγεροι, δεν παίζουν τα παλιά τραγούδια και επιπλέον θα βρέχει.
    (Ούτε μέχρι την Κηφισίας δεν φτάνω)

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    ...δεν παίζουν τα παλιά τραγούδια...
    Από τα 30 κομμάτια που παίζουν (2ήμερο), τα 19 είναι από τα πρώτα 5 άλμπουμς.
    Life begins at 45°.

Σταμάτα κι εσύ μωρέ, άσε μπας και φύγει κανένας από την ουρά

Εντάξει, ευτυχώς βρήκα εισιτήριο. Για σταθμό Νεραντζιώτισσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Να πω εδώ σε όσους περιμένουν στην ουρά να τα παρατήσουν. Είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια, αυτοί είναι πουρόγεροι, δεν παίζουν τα παλιά τραγούδια και επιπλέον θα βρέχει.
    (Ούτε μέχρι την Κηφισίας δεν φτάνω)
    Μου κανει εντυπωση τοση φασαρια με τα εισιτηρια ενα χρονο πριν, δεν νομιζω οτι ειναι τοσοι οι οπαδοι τους που να μπορουν να δωσουν τα λεφτα που ζητανε. Γεμισε με φασαιους μαλλον που θα πανε εκει γιατι ετσι και να γεμισουν το instagram με ιστοριες.

Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ερχονται, τετοιος χαμος δν εγινε ποτε

Είστε πολύ πίσω πάντως, εδώ ακούμε τα best of τους από τους Θεσσάλικα κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Ιβανώφειο

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3