2 cm?την βλεπω την δουλεια εγω.. Θα κυκλοφορω μονιμως με τσαντα στον ωμο
![]()
2 cm?την βλεπω την δουλεια εγω.. Θα κυκλοφορω μονιμως με τσαντα στον ωμο
![]()
Αυτό ακριβώς κάνω εδώ και 3 1/2 χρόνια χωρίς πρόβλημα, καθότι δε θέλω να αφήνω τα χαρτιά της μηχανής κάτω από τη σέλα...
Βολεύει όταν θες να κουβαλήσεις ένα extra μπλουζάκι, πανάκια για τη ζελατίνα του κράνους, δεύτερη ζελατίνα κ.ο.κ
Δεν είναι τόσο πρόβλημα αν σκεφτείς την εικόνα του gsr με πλαστική πίσω βαλίτσα
Σε περίπτωση ταξιδιού καθάρισες με ένα tailbag ή πλαϊνές βαλίτσες
![]()
εγώ που έχω τον εργοστασιακό συναγερμό δεν μου έκλεισε χώρο κάτω απ την σέλα... βέβαια δεν ξέρω κ που ακριβώς έχει τοποθετηθεί
τα χαρτιά φυσικά είναι σε αδιάβροχο θηκάκι... τα χω παπαριάσει ήδη μια φορά
εγώ είμαι μονίμως με τσάντα πλάτης, διαφορετικά αν είναι κάτι μεγαλύτερο επιστρατεύεται το tankbag
...
ελα ρε παιδια βγαλτε μια φωτογραφια με το κινητο πριν την καβαλησετε![]()
Γεια σας,
Προχτές είχα ένα απροσδόκητο κουτό πέσιμο με ταχύτητα 40χλμ-ώρα σε δρόμο υπο κατασκευή.
Για την ακρίβεια πρόκειται για δρόμο όπου φτιάχνουν την δεξιά λωρίδα και έχει σηκωθεί το
επίπεδο του δρόμου στα δεξιά και έστρωσαν εκεί τσιμέντο. Η μηχανή βρήκε αντίσταση στο κράσπεδο τσιμέντου και αναποδογύρισε.
Δεν χτύπησα σοβαρά εκτός από μικρά γδαρσίματα στα χέρια (φυσικα με κράνος).
Τώρα για την μηχανή και ζημιές..
σπάσιμο στο πεντάλ φρένου 50ευρώ
γδάρσιμο στο πλαστικό (βάψιμο πάλι) 50ευρώ
γδάρσιμο στα καπάκια του μοτέρ από δεξιά (καπάκι ροτάρ,καπάκι camshaft) (βάψιμο πάλι)
Άρης
επειδη με ενδιαφερει η αγορα του
to k9 της προσφορας με 6000 evro ειναι made in japan?
σε ολο μαυρο ειναι του 2009?
σε μαυρο με ασημι ψαλιδι και πλαινα ειναι και αυτο του 2009?
υποτίθεται όλα τα gsr είναι made in japan...Αρχικά δημιουργήθηκε από psileas
σε μαυρο με ασημι ψαλιδι και πλαινα ειναι και αυτο του 2009?
όλο μαύρο είναι από μέσα 2008 κ πάνω (Κ8-Κ9)
μαύρο με ασημί ψαλίδι-λεπτομέρειες κλπ είναι τα προηγούμενα (Κ6-Κ7)
...
Η προσφορα ειναι για το ολο μαυρο (δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο χρωμα!!) και ειναι κ8 και ειναι κ θα ειναι made in japan for sure !!Αρχικά δημιουργήθηκε από psileas
σε μαυρο με ασημι ψαλιδι και πλαινα ειναι και αυτο του 2009?το μαυρο-ματ με τα ασυμη ειναι κ7 κ δεν θα το βρεις πουθενα..
καλησπέρα παιδία και από μένα
Όντας αρχάριος με τις μοτό και κάτοχος του διπλώματος Α έκανα τεστ το gsr ενα μήνα αφού πηρα το δίπλωμα και πήγα να τσακιστώ στο ίσωμα γιατί απο 3η και 4000 σαλ περίπου εκανα κατεβασια σε 2α και πάτησα παράλληα γκάζι με απότέλεσμα να μου σουζάρει και να δω τον χριστό ΕΠ.ΟΠ. ένω γενικά μου φάνηκε πολύ δυνατο και νευρικό μηχανάκι τότε και δεν ξανασχολήθηκα ..........
μέχρι προχτές όπου το είχαν φέρει σε μαύρο στη σουζούκι καινούργιο και όταν το είδα σκέφτηκα pay back time και ξαναέκανα τεστ η απορία μου μετα το τέστ είναι :
ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ GSR ?????
αφού χωρίς να έχω όδηγησει μηχανή για περίπου 9 μήνες εγίναν τα εξ'ης παράδοξα : τη πήγαινα πολύ καλα μέσα στη κίνηση και αυτό που με εξέπληξε ήταν το στρώτο της γκάζι και η άφθονη ροπή της που έβραινέ πολύ καλά σε όλες τις γκάμες στροφών ,κατι που δεν ίσχυε στο προηγούμενο τεστ που της είχα κάνει ,βέβαια σε μια στιγμή που της έδωσα παραπάνω γκάζι και άγκιξε τις 11000 σαλ η δευτέρα της άρχισα να νιώθω μια αρκετα δυνατή κλώτσια αλλά δε με ενόχλησε καθόλου και μετά έκοψα βέβαια γιατί είχε στροφή. Γενικά εμείνα απόλυτα ικανοποιημένος και έστρηβε και με άκουγε και σταμάταγε πολύ ευκολα το μόνο κακό ότι δεν έχει την ευελιξία ενός μικρότερου κυβισμού μοντέλου κάτι που είναι λογικό
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατό το ίδιο μοντέλο τη μία να συμπεριφέρεται σαν αραβικος καθαρόαιμος αδάμαστος επιβήτορας και την άλλη σαν γαϊδουράκι ?
Μαλλον δεν αλλαξε η μηχανη αλλα εσυ σαν οδηγος φιλε μου!εγω παντως απο την πρωτη επαφη με την μηχανη ενιωσα την εμπειρια που λες οταν την οδηγησες για δευτερη φορα..α και να σε ρωτησω πως στο καλο την κανεις τεστ ride???εγω τον οκτωμβρη οταν εξαχνα δεν την δινανε!!!![]()
ο γιος της ιδιοκτήκτριας μου έδωσε και οδήγησα τη δικία του τη δεύτερη φορα και τη πρώτη μία υπάλληλος μου έδωσε τη δικία της στη λούφα
Paidia geia sas, edw kai enan mina exw psithei na parw tin prwti mou mixani an kai megalos 28 xronwn kai thelw na mpw sta 1000 cc gia na min allazw moto syntoma, alla ta lefta ine polla se aftin tin katigoria kai etsi tha ksekinisw apo ta 600 cc, ime anamesa se gsr-hornet-Z, to souzouki omos kerdizei edafos logo timis alla i antiprosopia ine poly zampon edw stin perioxi mou kai den exei oute ena gia na to dw toulaxistwn na katsw panw na dw me volevei telwspantwn i thesi odigiseis kai as min to odigisw... den kikloforei sxedon kanena mono mia fora ida ena mavro mat... kai aftes i istories gia to plaisio oti ine xalia poly akougonte twra teleytaia.. para poly tha elega kai tin katanalosi (sxetiko afto) .kai kati teleytaio pote allazei montelo to gsr kseroume? logika to 2011 prepei na skasei kainourgio...
euxaristw.
υποτίθεται είχαν ένα θέμα τα πλαίσια των Κ6-Κ7... γενικά από Κ8 και πάνω δεν έχω ακούσει το παραμικρό πρόβλημα. η κατανάλωση της βενζίνης είναι φυσιολογική για τα 100 άλογα που έχει. μπορείς να κινηθείς αξιοπρεπώς με 7 λίτρα/100χλμ, αλλά αν το ζορίσεις θα πιει τα πάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από Neit
Paidia geia sas, edw kai enan mina exw psithei na parw tin prwti mou mixani an kai megalos 28 xronwn kai thelw na mpw sta 1000 cc gia na min allazw moto syntoma, alla ta lefta ine polla se aftin tin katigoria kai etsi tha ksekinisw apo ta 600 cc, ime anamesa se gsr-hornet-Z, to souzouki omos kerdizei edafos logo timis alla i antiprosopia ine poly zampon edw stin perioxi mou kai den exei oute ena gia na to dw toulaxistwn na katsw panw na dw me volevei telwspantwn i thesi odigiseis kai as min to odigisw... den kikloforei sxedon kanena mono mia fora ida ena mavro mat... kai aftes i istories gia to plaisio oti ine xalia poly akougonte twra teleytaia.. para poly tha elega kai tin katanalosi (sxetiko afto) .kai kati teleytaio pote allazei montelo to gsr kseroume? logika to 2011 prepei na skasei kainourgio...
euxaristw.
οι φήμες λένε ότι το μοντέλο θα αλλάξει το καλοκαίρι του 2010, όπου απλά θα έρθουν τα Κ10 χρώματα, δεν θα έχει κάποια άλλη διαφορά.
στα 6 χιλιάρικα που κοστίζει καινούριο με ABS, είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις αυτή την στιγμή.
...
k10 to kalokairi?? twra diladi... kala kai mou to ipes na kanw ligo ipomoni giati ine krima, amartia, kai megali malakia na to parw twra kainourgio.. na vgei k10 kai egw na exw k9... as perimenw ligo,, thema imerwn ine.. 60-70 meres. simera imoun stin suzuki mpas kai exei kanena kommati eki na to mpanisw alla tipota,, oi anthropoi koimounte eki, mou ipe enas apo to sinergio na mou poulisei tin fz6 tou montelo tou 06 (asimi plaisio=malakia) kai kati mikro extra pou exei panw.. manitaria kai manetes carbon me fagomena lastixa 4 xronwn 4000 euro tou eriksa me tin mia akiro vevea afou to gsr tis koutas mavro me ABS kostizei 6000 kai tha einai koukla. tha tou pw 3000 metrita kai kala tou ine,, eseis ti lete?