Εχει και πρωινο στην πισινα το συγκεκριμενο χοτελι???:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Εγώ προτείνω πλατέα Αριστοτέλους στο Πήλιο.
Εχει και πρωινο στην πισινα το συγκεκριμενο χοτελι???:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Εγώ προτείνω πλατέα Αριστοτέλους στο Πήλιο.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εχει και πρωινο στην πισινα το συγκεκριμενο χοτελι???:rotflmao:![]()
για πρωινό δεν ξέρω , αλλά άμα πιάσει καμιά καλή βροχή την πισίνα την έχεις σίγουρη...
να διανυκτερεύσουμε σε σκηνές ? τι λέτε?
Αμα με φιλοξενησει καποιος γιατι η δικια μου εχει γινει παιδοτοπος, ειμαι μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
για πρωινό δεν ξέρω , αλλά άμα πιάσει καμιά καλή βροχή την πισίνα την έχεις σίγουρη...
να διανυκτερεύσουμε σε σκηνές ? τι λέτε?
(θα εχει και εκπτωση στην συνδρομη)
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
αλλιως θα εισαι ...έξωΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αμα με φιλοξενησει καποιος γιατι η δικια μου εχει γινει παιδοτοπος, ειμαι μεσα.
(θα εχει και εκπτωση στην συνδρομη)![]()
![]()
μπορώ να σε φιλοξενήσω ,άμα μπορείς να γίνεις φακίρης και να κοιμηθείς σε …20 τετραγωνικά εκατοστά (τόσα περισσεύουν λόγο …όγκου)
μπορώ , όμως ,να σου δωσω δικια σου σκηνή φουλ – κομπλε (τζακι , τζακουζι,παρκινγκ , αποθήκη κ.λ.π)
![]()
Ευλογημενο πρωινο...Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Πρωινό στην πισίνα όχι……..πρωινό στο δίπλα εκκλησάκι!!!!!!:rotflmao:![]()
Να σου πω, καλυτερα γιατι αν π.χ ξεκινήσεις απο βολο χωματινη διαδρομη να διασχισεις το κεντρικο πηλιο ας πουμε, θα φτάσεις βραδυ, κουρασμενος...! και μετα αντε να επιστρεψεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
να διανυκτερεύσουμε σε σκηνές ? τι λέτε?![]()
Οποτε οπου γουσταρουμε: αράζουμε!![]()
λεμε τωρα.....
Άσχετο αλλά πάρτε ένα video από τότε.
http://www.youtube.com/watch?v=_eUgbSF4A6E
Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.
Στις εκλογες Γιωργο πιστευω η μερα ενδυκνειταιΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
για να κανουμε μια σουμα...
26-27/9 ggs , Anty12,paraligo,echoplex
3-4/10 (εκλογές) ggs,echoplex,paraligo
10-11/10 ggs,echoplex,stealth
17-18/10 ggs,echoplex
LsKostas ποτε μπορεις?![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Φιλε Κωστα για πες μου...
Γιατι οσοι εχετε το 750 δεν σκεφτεστε ποτε να τα πουλησετε??
Εχω ρωτησει 2-3 στον δρομο που τους βλεπω σχεδον καθημερινα και ολοι μου λενε οτι δεν τους περναει καν απο το μυαλο.
Αμα φερεις καλη ξηρα τροφη δωρο οι συνδρομες για 1 χρονο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειμαι Βουλιαγμενης οταν το ειχα πρωτοπαρει...ο Βεδουινος ελαμπεΤα 70000 ουτε κατα διανοια δεν φαινονται αφου ο πρωην κατοχος Γερμανος ειχε κανει πολυ καλη δουλεια(και τις Αλπεις περα δωθε απ οτι καταλαβαινω
)
Σταματημενος στο φαναρι καταλαβαινω τον οδηγο του λεωφορειου να κοιταζε και να ξανακοιταζει το θεριο
"Βγαινει ακομα?" Ρωτα απορημενος
-Το παλιο ειναι φιλε,το καινουριο ειναι 660" του λεω
-Ρε συ το μπερδεψα στην πενα ειναι...σαν καινουριο!!!
ΦΤΟΥ φτου μην το ματιασω
Δεν το αλλαζω γιατι
1)Στον μαστορα παω μονο για να γεμισω τα υγρα της μπαταριας(καποτε πρεπει να την αλλαξω)
2)Κανω ρυθμισμα βαλβιδων καθε 42.000και ...ΑΝ ...ΘΕΛΩ :wacko:
3) Σκυλιαζουν ολα τα ΑΦΡΙΚΑ που ποτε μα ποτε ΔΕΝ θα γινουν ΤENERE![]()
4) Γουσταρω να βλεπω τα 990 και τα 950 με την ιδια -αντεγραμμενη- θεση οδηγησης να προσπερνανε
και καλα επιδεικτικα ξεχνοντας οτι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανουν σταση για service ,λαδια,αισθητηρες ,μαλακιες κτλ ...
5) Γιατι το Dakar ηταν παντα στην καρδια μου ,κι ας αρχισα απο ss ...
XTZ 750 και ξηρα τροφη !!!
![]()
![]()
![]()
Πωπω αμα το διαβασει αυτο ο Λαρισσεος τι εχει να γινει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
3) Σκυλιαζουν ολα τα ΑΦΡΙΚΑ που ποτε μα ποτε ΔΕΝ θα γινουν ΤENERE![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
XTZ 750 και ξηρα τροφη !!!
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
4) Γουσταρω να βλεπω τα 990 και τα 950 με την ιδια -αντεγραμμενη- θεση οδηγησης να προσπερνανε
και καλα επιδεικτικα ξεχνοντας οτι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανουν σταση για service ,λαδια,αισθητηρες ,μαλακιες κτλ ...
Δεν το ξεχνάνε ρε παλλήκαρε...απλά έχουν πολύ χρόνο στην διάθεσή τους να σε περιμένουν,και κάπως πρέπει να τον γεμίσουν.![]()
Φαντασου μας περνας 10 και χρονια σε τεχνολογια και ακομα το ΧΤΖ σας μπαινει στην μυτη.
με το καινουριο μεγαλο XTZ μαλλον θα αλλαξετε και χομπι ...![]()