Σελίδα 97 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107147197 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Χμμμμμμμ ........ για να θυμηθώ .............. ποιά ομαδάρα είχε φάει 6 τεμάχια από τη Ρόμα σε φιλικό ............ που να αγρίευαν κιόλας !!!!!!

Βρε ποιά να είναι ;;;
    Ποιά να είναι ;;;

Μήπως θυμάται κανείς ;;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Χμμμμμμμ ........ για να θυμηθώ .............. ποιά ομαδάρα είχε φάει 6 τεμάχια από τη Ρόμα σε φιλικό ............ που να αγρίευαν κιόλας !!!!!!

Βρε ποιά να είναι ;;;
    Ποιά να είναι ;;;

Μήπως θυμάται κανείς ;;;

Για ποτε μιλας....????

Επαιζαν οι ιδιοι παιχτες ...???

Απο ποτε τα φιλικα αποτελουν μετρο συγκρισης με τους επισημους αγωνες...????

Σε φιλικο.... Εχει φαει και πεντε απο τον Εργοτελη.....

Και μετα απο λιγο καιρο σας πατησε στην εδρα του....

Λιγο προτου φυγετε με +8 βαθμους μπροστα .....

Οπου βραχυπροθεσμα εγιναν + 3

Και κοντευει να σας παρει το πρωταθλημα μεσα στο ΟΑΚΑ....

Ατυχης η συγκριση σου....

Κριμα !!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Ατυχης η συγκριση σου....

Κριμα !!

Όχι και τόσο ατυχής ..........

Χώρια ότι τώρα είναι πολύ καλύτερη η Ρόμα από τότε .......

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Νάτο πάλι!

Αυτό το.. τρελό κι όμως αληθινό, που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, το ζήσαμε ξανά. Και μάλιστα με τόσο εμφατικό τρόπο, ώστε να επαναλάβουμε αυτά τα – εξωεπιστημονικά μεν, αποδεικνυόμενα διαρκώς στην πράξη δε- περί «DNA των πράσινων», που όποιοι κι αν παίζουν, σε όποια συγκυρία και με όποιον αντίπαλο, τους βγαίνει στα ευρωπαϊκά ματς!
    Πραγματικά ακούγεται μεταφυσικό! Όμως, ποιός μπορεί να προσπεράσει έτσι, χωρίς να του προκαλέσει απορίες, το γεγονός ότι ο ΠΑΟ έχει παίξει έναν τελικό Πρωταθλητριών και δύο ημιτελικούς, σε Πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ;

Και, αλήθεια, πώς να μην σταθείς και να μην… ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΣ, στην τεράστια χθεσινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ κόντρα στη Ρόμα, με όλα τα στοιχεία των ημερών εις βάρος του;

Κόντρα στην, ΑΗΤΤΗΤΗ σε 20 σερί ματς, ιταλική ομάδα, την (βαθμολογικά και βάσει αποτελεσμάτων) κορυφαία ομάδα του planetfootball τον μήνα Γενάρη, που από τη 14η-15η θέση βρέθηκε…. 2η στο Campionato, που προηγήθηκε 2 φορές στη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα τη δεύτερη φορά στο 80’ και κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού!
    Και.. «ποιος» Παναθηναϊκός;

Ο ευρισκόμενος σε … «γκρίνια», 4 ημέρες μετά το … «απαξιωτικό» 0-2 απ’την Καβάλα, μία μέρα μετά το ξέσπασμα (ψυχής και ειλικρίνειας, για μένα) του Νίκου Νιόπλια και μόλις 3 ημέρες πριν από το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ, για την κατάκτηση του τίτλου, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Αυτό το 3-2, που θεωρώ ότι, 12 ώρες μετά, δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε ποδοσφαιρικά, είναι, πέρα από πολύ μεγάλο αποτέλεσμα σ’ ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα, μια… «ενδοφλέβια ένεση» κουράγιου, πίστης και δύναμης για τους παίκτες του ΠΑΟ!

Που ίσως αποδειχθεί η καθοριστικότερη νίκη της σεζόν στην πορεία για τον … εγχώριο τίτλο!
    Ναι, σωστά διαβάζετε. Διότι, όπως συζητούσαμε και με τους ακροατές του NovaΣΠΟΡ FM χθες, πριν από το παιχνίδι, μπορεί να πρόκειται για διαφορετικά ματς, κόντρα σε Ρόμα και ΠΑΟΚ, σε διαφορετικές διοργανώσεις, όμως καλείται να τα κερδίσει η … ίδια ομάδα, με μπάλα αλλά και … ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Και από χθες, είναι στα… ΥΨΗ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΔΥΣΤΥΧΩΣ........Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.....!!!

Ή Ρόμα δέν έκανε παρά αύτό πού κάνει κάθε Ίταλική όμάδα.
    Έπαιξε γιά τό μισό μηδέν μέ έναν άντίπαλο πού όπότε ήθελε
    τόν είχε....!!
    Όταν όμως άπό 2 φοβερά ...ΤΣΑΦ......βάζεις 2 γκόλ τότε όλα γίνονται
    καί μέχρι νά τό συνειδητοποιήσουν οί Ρωμαίοι,ήρθε καί αύτή ή τρομερή
    κεφαλιά..........ΚΑΙ........τέζα ό Ρανιέρι...!!!

Τίποτε τό ίδιαίτερο δέν έκανε ό ΠΑΟ......!!!
    ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΕ.........ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ

Έξ ού καί τό....ΒΑΖΕΛΟΣ.....!!!

Κοιμήθηκαν οί Ρωμαίοι...........έχοντας σούπερ μπλαζέ στύλ
    έχοντας καί τρείς πολύ μεγάλες άπουσίες,καί έτσι όπως κύλισε τό μάτς
    νόμιζαν ότι θά κάνουν περίπατο....!!
    Άκόμα καί τό Χ τούς ύπέρ-αρκούσε.....!!!
    Είδικά μετά τό γκόλ πού έβαλαν.

Ό ΠΑΟ ήταν ό γνωστός ΠΑΟ μέ πολύ πεσμένους Κατσουράνη
    Καραγκούνη καί χωρίς Σίλβα.

Πιστεύω πώς στή Ρώμη θά κάνουν πλάκα.
    Ή διαφορά τών όμάδων είναι......ΜΕΓΑΛΗ....

ΠΡΟΒΛΕΠΩ 2-3 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.....!!!

Οί όποίοι πήραν τό μάθημα τους καί θάναι πιό σοβαροί αύτή τή φορά.

Τά ύπόλοιπα είναι γιά έσωτερική κατανάλωση.........
    Γαύροι γίνατε ρέ.............αύτά πού κοροιδεύατε......!!!

ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.................

ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ................ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ......???

Άντε ρέ βάζελοι, παρακαλάτε μή φέρει κανένα Χ τό φιλικό σωματείο
    τό Σάββατο γιατί μετά............

ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ...........ΠΟΛΛΟΙ.....!!!

Καί κάτι τελευταίο...........

Πέφτουν κορμιά στήν προετοιμασία τών διαιτητών γιά τό ντέρμπυ.....
    Ό ένας μετά τόν άλλον θλάση....!!!
    Τού Κάκου βέβαια ήταν πιό βαριάς μορφής,πιάνει καί τό
    Μάρτιο.......ΟΑΚΑ μέχρι καί τό ντέρμπυ γιά νάμαστε σίγουροι.
    Σύστημα κάποιου Σαλλονικιού....!!!
    Ποιόν νά κάψεις καί ποιόν νά σπρώξεις....??
    Καί έρχεται δαφνοστεφανωμένος ό γίγαντας ΔΑΛΟΥΚΑΣ......
    ό όποίος έχει άριστεύσει στό ΑΕΚ - ΟΣΦΠ καί φυσικά τιμήθηκε
    μέ δίμηνη ξεκούραση.
    Μήπως όμως καί αύτός προετοιμάζεται πολύ σκληρά καί πάθει
    κανένα κακό μέχρι τήν Κυριακή......???

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...............ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...............ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ......???

δεν ξερουμε....σε εκαψαν ή άκομα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αυτα γραψατε αυτα παραθετω..

α...πολυ πιο σοβαρα....

εχεις αρχισει και λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι αναφορικα με το ποδοσφαιρο.
    κοιτα το οσο ειναι νωρις
    "Η απόδοση του Παναθηναϊκού δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, εν τούτοις ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μέτρησε το πάθος και κάποιες συγκυριες . Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μετά το 80’."

επειδη ακουσα live την συνεντευξη δεν ειπε για υψηλα επιπεδα και παπαριες...ενα ξερο ''δεν επαιξε καλα''ειπε...εκοψαν και αλλα σημεια....καλα του εκαναν του αμπαλου...ακου εκει συγκυριες...μπαλλαρα η βαζελα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sport-fm.gr/article/218235

συγκυρία η [sin<g>ir&#237;a] O25 : η κατάσταση που προκύπτει από τη σύμπτωση γεγονότων ή περιστάσεων σε μια ορισμένη χρονική περίοδο: Στην παρούσα πολιτική ~ δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. H ιστορική ~ διαμόρφωσε πολλά από τα σημερινά κράτη. H διεθνής ~ είναι ευνοϊκή για τη λύση του κυπριακού. || οικονομική ~, το σύνολο των οικονομικών φαινομένων που επηρεάζουν την παραγωγή σε ένα συγκεκριμένο τόπο και χρόνο και τα οποία δε θεωρούνται μόνο στατικά αλλά και δυναμικά. (λόγ. έκφρ.) κατά ~, κατά τύχη. [λόγ. < αρχ. συγκυρία]

παει και ο Μητσαρας...αμπαλος λεμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτιθομε λεμε καθε μερα και περισσοτερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    "Η απόδοση του Παναθηναϊκού δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, εν τούτοις ήταν ένα καλό παιχνίδι. Μέτρησε το πάθος και κάποιες συγκυριες . Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μετά το 80’."

επειδη ακουσα live την συνεντευξη δεν ειπε για υψηλα επιπεδα και παπαριες...ενα ξερο ''δεν επαιξε καλα''ειπε...εκοψαν και αλλα σημεια....καλα του εκαναν του αμπαλου...ακου εκει συγκυριες...μπαλλαρα η βαζελα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sport-fm.gr/article/218235

συγκυρία η [sin<g>ir&#237;a] O25 : η κατάσταση που προκύπτει από τη σύμπτωση γεγονότων ή περιστάσεων σε μια ορισμένη χρονική περίοδο: Στην παρούσα πολιτική ~ δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. H ιστορική ~ διαμόρφωσε πολλά από τα σημερινά κράτη. H διεθνής ~ είναι ευνοϊκή για τη λύση του κυπριακού. || οικονομική ~, το σύνολο των οικονομικών φαινομένων που επηρεάζουν την παραγωγή σε ένα συγκεκριμένο τόπο και χρόνο και τα οποία δε θεωρούνται μόνο στατικά αλλά και δυναμικά. (λόγ. έκφρ.) κατά ~, κατά τύχη. [λόγ. < αρχ. συγκυρία]

παει και ο Μητσαρας...αμπαλος λεμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτιθομε λεμε καθε μερα και περισσοτερο...

αμπαλε εβαλα εγω καμμια συνεντευξη και μου την παραθετεις?΄
    ή πλεον τα αρθρα αποτελουν επιχειρημα..

ρε τι κανει η στερηση...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εχετε πολυ πλακα γαυρο χανουμια

οι δευτεροι, απο τον νοεμβρη καταλαβαν οτι και η φετινη χρονια ειναι σαν να μην εγινε ποτε

και τοσους μηνες ξυνουν την φαγουρα που τους τρωει υπομονετικα,

αλλα οταν εσυ παλεβεις να μπεις στα πλει οφφ και βλεπεις τον βαζελο να παιρνει την ρωμα με 3-2

τι να κανεις, ξεσπας σαν τον χειροτερο ζηλιαρη γαυρο..

σιγα σιγα θα γινετε χειροτεροι απο τους γαυρους..
    ειναι αστειο μεν, αλλα θλιβερο απο την αλλη, γιατι εισασταν λιγο σοβαροι παλια, που ειχατε ομαδα..

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΩΡΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οι γαυροι βλεπουν οτι οι σοβαρες ομαδες ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΟ και παιζουν καλα και στην ευρωπη

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, γιατι οταν σηκωνατε τα πετσινα εσεις, ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΟΚ
    αφου εισασταν χημειο

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

ρε πειτε μας οτι ο σισσε ειναι παλτο:rotflmao:
    οτι ο λετο δεν μπορει να ντριπλαρει και να βγαλει σεντρες

πειτε μας οτι ειναι κωλοπαιδο :rotflmao:

ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ.:rotflmao:

και την επομενη μερα απο το διπλο που μας μαμησε, αρχισαν τα ιδια για τον Παοκ

ε που θα παει ρε νουμερα? θα παρουμε ενα παιχνιδι, και θα αρχισετε: TA ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙς ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ:rotflmao:

θα πεσει πολυ φαγουρα απο δω και περα

αρχιστε τις παραγγελιες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gentsballscratcherhand2.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	73,1 KB 
ID:	189354
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αμπαλε εβαλα εγω καμμια συνεντευξη και μου την παραθετεις?΄
    ή πλεον τα αρθρα αποτελουν επιχειρημα..

ρε τι κανει η στερηση...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλακα τελος...απο εδω και μπρος θα σε φωναζω πρασινο γαυρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μου τα εκανες τα @@ τουμπανα οτι ειμαι ασχετος και οτι ειμαι μυρωδιας απο μπαλλα και οτι ειδα αλλον αγωνα...και σου βαζω τι ειπε ο ''μικρος'' που συμπιπτουν 100% με αυτα που εγραψα (αν εβαζαν ολα οσα ειπε θα ηταν 1000%) και μου πουλας τρελλιτσα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παει...τελος...απο εδω και μπρος οτι μαλακια λες θα σε λεω πρασινογαυρο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τα γαυροχανουμα

τους πειραξε ποιο πολυ απο τι φανταζομουνα:rotflmao: :rotflmao:

και λεει ο αλλος:

ΔΕΝ Μπορω να καταλαβω, γιατι οι γαυροι ειναι ταβλα?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

διαβασε τις τελευταιες 10 σελιδες και θα καταλαβεις αγορι μου:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙς ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΕΙ:rotflmao:

μπραβο και εις ανωτερα:rotflmao:

ειδατε? για τον γαυρο ειναι τεραστια επιτυχια να παιζουν μετα τα χριστουγεννα ευρωπη:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλακα τελος...απο εδω και μπρος θα σε φωναζω πρασινο γαυρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μου τα εκανες τα @@ τουμπανα οτι ειμαι ασχετος και οτι ειμαι μυρωδιας απο μπαλλα και οτι ειδα αλλον αγωνα...και σου βαζω τι ειπε ο ''μικρος'' που συμπιπτουν 100% με αυτα που εγραψα (αν εβαζαν ολα οσα ειπε θα ηταν 1000%) και μου πουλας τρελλιτσα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παει...τελος...απο εδω και μπρος οτι μαλακια λες θα σε λεω πρασινογαυρο...
    και σου απαντω αμπαλε....ειδες πουθενα να γραψω εγω οτι παιξαμε μπαλαρα οπως λες?
    ή οι συνεχομενες πικρες-πουτσες που σου χαριζει η ομαδα σου σε εχει κανει να μην βλεπεις μπροστα σου?

και σε ΞΑΝΑΡΩΤΩ μιας και δεν πηρα απαντηση....το αρθρο του μητσαρα αποτελει επιχειρημα????
    ναι ή οχι???

να ξερω ρε συ να το χρησιμοποιήσω την επομενη φορα που θα μιλησει...και τοτε ομως να μην πεις τιποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Akatanomaste και La Villa, μπορει να μην το εχετε συνειδητοποιησει, αλλα ειστε τρελα ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλον!
    ελεος μας τα χετε πρηξει!!!!
    σταματα να ζηλευεις

θα σου δωσω και σενα λιγο το la villa να παιξεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα σε παρακαλω μεχρι την τριτη να μου το εχεις επιστρεψει

γιατι εχει αγωνα το βραδυ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχετε πολυ πλακα γαυρο χανουμια

ακου ΧενκΤενΚολοτουμπα...ΕΙΜΑΙ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ROMA...βεβαια οταν και αμα ξανανεβει με το καλο στην serie A θα υποστηριζω την ομαδα της πολης μου...LaneRossi Vicenza...γκε γκε...μεχρι τοτε τα λεμε στο Olimpico...curva Sud...

ακου ΧενκΤενΚολοτουμπα...ΕΙΜΑΙ ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ROMA...βεβαια οταν και αμα ξανανεβει με το καλο στην serie A θα υποστηριζω την ομαδα της πολης μου...LaneRossi Vicenza...γκε γκε...μεχρι τοτε τα λεμε στο Olimpico...curva Sud...

φιλε μου το να αλλαζεις αποψη γιατι εχεις μυαλο να καταλαβεις οτι δεν εισαι ο πάππας
    ειναι πολυ καλητερο
    απο το να εισαι ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟς και να νομιζεις πως οτι λες ειναι σωστο
    αυτα για το πετυχημενο σχολιο περι το ατομο μου

για τα υπολοιπα συγκινητικα που γραφεις

εχετε πολυ πλακα τα γαυρο χανουμο ρομα-κια

δεν εχει σημασια τι εισαι απο το παραπανω, σημασια εχει η χολη που βγαζετε

εχει πλακα να το βλεπεις οταν εισαι απο πανω

ΕΝΤΙΤ: Τωρα ειδα το γκε-γκε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread