δεν σας προλαβαίνουμε ρε, τι κάνετε στα μηχανήματά σας??
Άσε ξέρω, ξέρω, τπτ δεν κάνετε, από μόνα τους γίνονται όσα γίνονται.
Το λοιπόν το δικό σου θέμα είναι μάλλον από πρόσφατη εγκατάσταση υλικού που συνοδεύτηκε με την εγκατάσταση του απαραίτητου driver (ο οποίος μπορείνα μην είναι συμβατός με το λειτουργικό σου) ή ακόμα και από εγκατάσταση κάποιου codec pack. Θυμίσω τι έκανες την τελευταία φορά που το pc δούλευε σωστά, τι προσπάθησες ν' αλλάξεις και θα βρεις τι φταίει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ευκολάκι.
Κάτι από αυτά φταίει;
Causes of Kbdhid.sys Errors
Kbdhid.sys blue screen errors can be caused by a variety of hardware, firmware, driver, or software issues. These could be related to either Microsoft® Windows® Operating System software or Microsoft Corporation hardware, but it is not necessarily the case.
More specifically, these kbdhid.sys errors can be caused by:
Incorrectly configured, old, or corrupted Microsoft® Windows® Operating System device drivers. (very common)
Corruption in Windows registry from a recent kbdhid.sys-related software change (install or uninstall).
Virus or malware infection that has corrupted the kbdhid.sys file or related Microsoft® Windows® Operating System program files.
Hardware conflict after installing new Microsoft Corporation hardware, or hardware related to kbdhid.sys.
Damaged or removed system files after you’ve installed software or drivers related to Microsoft® Windows® Operating System.
kbdhid.sys blue screen caused by a damaged hard disk.
kbdhid.sys STOP error due to memory (RAM) corruption.
Μπλε χρώμα έχεις;![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Βοήθεια χρίστιανοι κοντέυω να φλιπάρω
το πισί μου τα'φτυσε και συνέχεια κρασάρει
αχ να'μουνα φραγκάτος να πάω να το πετάξω
αϊμακ να πάρω η κάρχια να γουστάρει....
να να να να ναααα
να να να να να να νααααα
(lol jk και mac mini i5 που είχα μου έκαψε μητρικη στη 3ετία)
ΛΟΙΠΟΝ ο υπολογιστής τρελάθηκε και κάνει ριστάρτ συνέχεια.
Έτρεξα defender...@@
Έτρεξα ccleaner...@@
ανοιγόκλεισα, εβγαλα απο μπριζα κτλ...@@
οι μόνες αλλαγές που έκανα πριν αρχίσει τα τρελά ήταν να κατεβάσω τo official app της microsoft για .rar αρχεία από το store
και να περάσω κάτι αρχεία από την κάμερα στο σκληρό.
διέγραψα την εφαρμογή αλλά @@
θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα αρχεία πριν ξανακρασάρει αλλά φοβάμαι πως θα κάνω μια τρύπα στο νερό
ΆΡΑ;
να κάνω restore; δεν έχω κάνει ποτέ backup, κάνει μόνο του; (win10 pro)
να κάνω clean install;
plz explain
επισης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν έβαλα το microsd της καμερας μου εμφανίστηκε κλασικά το (G: )
αλλά βγήκαν και 3-4 θολά εικονίδια σαν παράλληλοι σκληροί δίσκοι με ονομασίες ξέρω γω (F: ) (H: ) (I: ) (J: )
περίεργο.
στο άλλο pc του σπιτιού από το οποίο γράφω τώρα του έβαλα το microsd και μου εμφανίζει κλασικά μόνο το (G: ) της κάρτας.
Δεν κοιτας κανα log μπας και προλαβε να γραψει κατι?
παιδιά σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε είμαι ένας απλός μέσος χρήστης οπότε αν έχετε την καλοσύνη μιλήστε σαν να μιλάτε σε κάποιον άσχετο.
να μου πεις "άμα είσαι άσχετος γιατί δεν το στέλνεις σε καναν tech expert;"
ε άμα μου δωθούν απλές οδηγίες μπορώ να σκαλίζω πράγματα (πχ αλλαγές μητρικής, αλλαγή digitizer σε κινητα κτλ)
απλά δεν κατέχω τις ορολογίες που χρησιμοποιούν οι ΙΤ guys.
άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη θα το στείλω σε ειδικό.
Πότε ακριβώς κάνει restart; Πριν μπει win; Μετά; Όταν τρέχεις κάτι συγκεκριμένο; Τυχαία;
Life begins at 45°.
Δεξι κλικ my computer -> system tools -> windows logs -> Application (η system)
δες εκει σε πρωτη φαση
Μπάμπη είναι λίγες οι πληροφορίες που δίνεις για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αυτό που λέει ο Μπλιτζ να προσπαθήσεις να απαντήσεις είναι καθοριστικό κι επίσης ο borbos σου λέει ν' ανοίξεις τασκ μανατζερ για να δεις αν κάποια εφαρμογή ανεβάζει την χρήση της cpu και το πισι κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Υποθέτω ότι το cpu cooler είναι καθαρά και απαλλαγμένο από βρομιές, τριχες και σκόνες
6/10 κρασάρει με το που ολοκληρώσει το boot.
1/10 πριν μπουτάρει
2/10 1-2 λεπτά αφού μπουτάρει