Σελίδα 98 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Να πω κατι ασχετο σχετικο, που δεν ξερω κατα ποσο γνωστο ειναι μετα απο πορειες επισοδεια μην παιρνεται ταξακι απο την γυρω περιοχη και αν παιρνεται λιγα λογια, ο οδηγος συνηθως δεν ειναι ταξιτζης ο ανθρωπΑς!
    Τακτικες απο αλλες εποχες... ειπαμε δεν τελειωσε το 73 απ οτι φαινεται

στο 2.33 οχι δεν προκειται για συλληψη ουτε και για κεφαλοκλειδωμα, αγκαλιτσα ηταν μαλλον συναδερφικη (

Κατ αρχήν ελπίζω όλοι οι συνφορουμιτες που συναντηθήκαμε σήμερα στην πλατεία να είναι καλά…
    Το τι έγινε σήμερα (και χθες) στην πλατεία , δεν έχω καμία διάθεση να το σχολιάσω … όποιος ήταν εκεί ,είδε…. Όποιος δεν ήταν , ΝΑ ΜΗΝ βγάλει συμπεράσματα από τα δελτία των ΜΜΕ… ας ρωτήσει καλυτέρα φίλους και γνωστούς του που ήταν παρόντες …

ΥΓ1 σε κοινοβουλευτικό κόμμα γίνεται της π@υτανας από τα μέλη του με την ανικανότητα και την απραξία των βουλευτών του να βοηθήσουν τον κόσμο …. Το μόνο που ψέλλισαν ήταν ότι ο παπουτσής τους είπε ότι «δεν τους ελέγχει…» και ότι «σήμερα θα διαλύσουν την πλατεία έτσι κι αλλιώς…»

ΥΓ2 ένα μεγάλο μπράβο στο ΠΑΜΕ που δείχνοντας την οργάνωση , την μαζικότητα και την πειθαρχία του κόσμου του καταφερε να πραγματοποιήσει την ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ στην ιστορία του…
    Πραγματικά , ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις 15.000 κόσμο να κάνει ταυτόχρονα και αστραπιαία μεταβολή… μου θύμισε την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων της Μόσχας το 1980…

ψέλλισαν ήταν ότι ο παπουτσής τους είπε ότι «δεν τους ελέγχει…» και ότι «σήμερα θα διαλύσουν την πλατεία έτσι κι αλλιώς…»
    Αν αληθευει αυτο (που δεν το πιστευω με τιποτα)και δεν τους ελεγχει ο πολιτικος τους προισταμενος τι λεμε οτι δρουν αυτοβουλως...;;; αυτο καπως λεγεται να δεις,πως λεγεται.... α ναι.... πραξικοπημα;

Παλαιό μέλος
    Αν αληθευει αυτο (που δεν το πιστευω με τιποτα)και δεν τους ελεγχει ο πολιτικος τους προισταμενος τι λεμε οτι δρουν αυτοβουλως...;;; αυτο καπως λεγεται να δεις,πως λεγεται.... α ναι.... πραξικοπημα;

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε..... δε τους ελεγχει λεει ο υπουργος....
    Οτι ευθυνη μπορει να πεταξει ο καθενας την ξεφορτωνεται....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    [....]Πραγματικά , ήταν εντυπωσιακό να βλέπεις 15.000 κόσμο να κάνει ταυτόχρονα και αστραπιαία μεταβολή… μου θύμισε την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων της Μόσχας το 1980…

Τυχαίο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αλήθεια, πιστεύει κανείς από αυτούς που το ψήφισαν ότι εκπροσωπεί το 50,01% του Ελληνικού λαού????
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αλήθεια, πιστεύει κανείς από αυτούς που το ψήφισαν ότι εκπροσωπεί το 50,01% του Ελληνικού λαού????
    Αυτών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές εννοείς, ε;

Ανετότατα.

Μη χαλιέσαι και γω την έκανα τη μλκ να μη ψηφίσω αρκετές φορές.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αυτών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές εννοείς, ε;

Ανετότατα.

Μη χαλιέσαι και γω την έκανα τη μλκ να μη ψηφίσω αρκετές φορές.
    Όχι, μιλάω για αυτούς που έδωσαν εχθές την θετική ψήφο τους, πιστεύουν αλήθεια ότι εκπροσωπούν την πλειοψηφεία του λαού με αυτό που έκαναν???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Όχι, μιλάω για αυτούς που έδωσαν εχθές την θετική ψήφο τους, πιστεύουν αλήθεια ότι εκπροσωπούν την πλειοψηφεία του λαού με αυτό που έκαναν???
    Ειλιρινά πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται οιοσδήποτε πλέον τι ψήφισε και ποιός και σε τι ποσοστό και γιατί;
    Εδώ άνθρωποι πεθαίνουν και σακατεύονται ώστε να προστατευθεί το θηρίο που ξεψυχά και εμείς θεωρούμε ότι η ψήφος θα κάνει τη διαφορά μέσα στο σκατόλακο που μας έχει πνίξει;
    Την ύπαρξη ή μη ψήφου την έχει υπολογίσει ο κάπελας, ξά του!
    Και κερνάει άλλου είδους κρασί πλέον...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Και εγώ σου ξαναλέω, ναι, αντιπροσωπεύουν το 50,01 % του 40% των ψηφοφόρων που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές κανονικότατα.

Ξέρεις τι ακούω από αυτούς; (κάποιους) :

"Εδώ που φτάσαμε, έ, όλοι κάτι θα πληρώσουμε, θα σφιχτούμε να σωθεί ο τόπος.
    Μόνο ο Γιωργάκης μπορεί, το αγνό αυτό παιδί, να μας βγάλει από το πηγάδι. Δηλαδή τι νομίζεις, οι "άλλοι" μπορούνε καλύτερα;"

Αυτό, είναι σχεδόν λέξη προς λέξη από κοντινό μου πρόσωπο. Και αντιπροσωπεύει τη μια πλευρά. Και απο την άλλη (τους μπλε) τι νομίζεις ότι θα ακούσεις;

Στη "Δημοκρατία" μας, ένα ραμολιμέντο 92 χρονώ, με γνώσεις δημοτικού και στα αρχικά (να μη πω στα τελικά) στάδια αλτσχάιμερ μπορεί να ψηφίσει κανονικότατα.

Ένας 17μισάχρονος ιδιοφυής νέος όμως δε μπορεί.

Ποιοι λες ότι είναι περισσότεροι στην ελλάδα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Ποιοι λες ότι είναι περισσότεροι στην ελλάδα;
    Οι άφρονες...

edit: να και ένα ωραίο πράδειγμα σύγχρονης πραγματικότητας. Παράνοια!
    http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=24042&cid=3
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αγαπητέ (τρόπος του λέγεις) κύριε Παπανδρέου, τολμώ να γράψω αυτό το γράμμα όχι γιατί περιμένω να το διαβάσετε ποτέ, και προς Θεού δεν περιμένω να μου απαντήσετε, άλλωστε ξέρω πως έχετε πολύ δουλειά αυτό τον καιρό. Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου θα ήθελα πριν από όλα να συστηθώ, είμαι πενήντα χρονών και σας διαβεβαιώ πως μέχρι πριν λίγους μόνο μήνες ήμουν μία περήφανη Ελληνίδα.
    Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου και όσες φορές ταξίδεψα στο εξωτερικό και ήταν αρκετές, λάβαρό μου ήταν η Ελλάδα, πάντα έλεγα πως η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο, πάντα έλεγα πως ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω κάπου αλλού και να που στα πενήντα μου, όχι μόνο θέλω να φύγω τρέχοντας από την Ελλάδα αλλά θέλω να ρίξω και μαύρη πέτρα πίσω μου.
    Είχα την χαρά να έχω τον πατέρα μου δίπλα μου μέχρι τα 33 μου χρόνια, από πολύ μικρή ήμουν ελεύθερο πνεύμα, έκανα πολλά πράγματα που μου επέτρεπε αλλά σπάνια έως ποτέ πράγματα που δεν μου επέτρεπε, και μην φανταστείτε πως ήταν αυστηρός μαζί μου, όχι κύριε Παπανδρέου ο πατέρας μου ήταν δίκαιος μαζί μου, και εγώ πάντα μα πάντα προσπαθούσα να τον κάνω περήφανο, ντρεπόμουν πολύ να τον στεναχωρήσω και ήθελα πάντα να μπορώ να τον κοιτάω στα μάτια, γιατί αυτό είναι το σωστό να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους γονείς μας και την κοινωνία που ζούμε.
    Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσω αν τον «δω» ξανά κάποια στιγμή και να του πω πως δεν ξέφυγα όλα αυτά τα χρόνια παρόλο που εκείνος δεν ήταν δίπλα μου. Εσείς αγαπητέ κύριε Παπανδρέου άραγε θα μπορέσετε να κάνετε το ίδιο;
    Ξέχασα να σας πω πως έχω ένα γιο 25 χρονών, μόλις τελείωσε τις σπουδές του και περιμένει να κάνει την πρακτική του, θα μου πείτε γιατί να κάνει πρακτική και να χάσει άλλους έξι μήνες από τη ζωή του, καλή ερώτηση, γιατί να το κάνει αφού δεν πρόκειται ποτέ όχι απλά να εξασκήσει το επάγγελμα που διάλεξε, αυτό αγαπητέ κύριε Παπανδρέου θα ήταν γελοίο ακόμα να το φανταστούμε, αλλά το σίγουρο είναι πως ποτέ δεν θα βρει δουλειά.
    Αγαπητέ κύριε Παπανδρέου αν κάποιος μου έλεγε λίγους μήνες πριν πως θα προσπαθούσα να πείσω τον γιο μου, μοναχοπαίδι, να φύγει στο εξωτερικό και να χάσω όλες τις χαρές της ζωής του, ενδεχομένως να μην δω ποτέ τα παιδιά του παιδιού μου, να μην τρώμε πια στο ίδιο τραπέζι, να μην είμαστε μία οικογένεια, θα γελούσα απλά.
    Και να που έφτασα και σε αυτό το σημείο, γιατί ξέρετε πιο είναι τελικά το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει στην ζωή μου, όχι, πως θα μπορούσατε να ξέρετε, οπότε παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας πω αγαπητέ κύριε Παπανδρέου, το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι εγώ δεν τα έφαγα μαζί σας, δεν έκανα την καβάτζα μου η άμοιρη για να μπορώ σήμερα να έχω καταθέσεις στην τράπεζα και το παιδί μου να χαίρετε το cabrio αυτοκινητάκι του, τα λούσα του και όλα όσα, δόξα το Θεό, έχουν τα δικά σας παιδάκια που δεν ξέρω επίσης και πόσα είναι ή πόσο χρονών είναι.
    Βλέπετε και άλλο λάθος δεν φρόντισα να ενημερωθώ για την οικογένεια σας, λάθος μου και σας ζητώ συγγνώμη. Τελικά η παροιμία του λαού μας, συγγνώμη του δικού μου λαού ήθελα να πω, όχι του δικού σας μην τα μπερδέψουμε, πως όλα σε αυτή την ζωή πληρώνονται, είναι από τις πιο σοφές και αληθινές, μόνο που επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστική επειδή εσείς αγαπητέ κύριε Παπανδρέου δεν είσαστε Έλληνας δεν φοβόσαστε πως θα ισχύσει για σας ή την οικογένεια σας.
    Σας εύχομαι λοιπόν από καρδιάς να ζήσετε καλά εσείς και όλη σας η οικογένεια να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας και να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο.
    Ιωάννα Αρβανιτάκη

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Για πόσο ακόμα θα παίζουν με τη λογική μας;

Ακροδεξιοί συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ μεταξύ των ατόμων που φαίνεται να συνεργάζονται με αστυνομικούς στο επίμαχο βίντεo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που ειναι μια 17Ν ρε γμτ ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF