[QUOTE=amyroukai;2641529]Ο ένας 28 Οκτώβρη ένα μήνα νωρίς, ο άλλος νομίζει ότι ακόμα είναι Σεπτέμβρης... Ωραία.[/QUOTE]
Γεράματα!
Με είδα να ανεβάζω την κοπελία μου στο cbf, ήμουν σταματημένος σε ένα φανάρι και μόλις άναψε το γκαζώνω λίγο παραπάνω και σηκώνεται σούζαΔεν ήξερα ότι σηκώνεται τόσο εύκολα με δικάβαλο και ξαφνιάστηκα ..τυχαίως δεν τρόμαξε ..πάλι καλά
με είδα με -5 να παίρνω την μηχανή για να έρθω γραφείο σήμερα. πούστη χειμώνα αν δεν χιονίσεις εγώ καβάλα θα κυκλοφορώ. Και ας πάγωσαν τα @@ μου.
με ειδα να ειμαι ακομα κομματια απο τη χθεσινη βολτα, ισως επειδη ημουν αρρωστος αυτες τις μερες.
Με ειδα......να χαμογελαω ξανά μέσα από το κράνος μου...!!!!!!!
Με είδα να γλιτώνω για 30 cm, για ένα ενστικτώδες τσίμπημα στο γκάζι, για ένα δευτερόλεπτο. Με εβλεπα μετά να το σκέφτομαι για πολλή ώρα. Τελικά δε μετράει τόσο αν είσαι καλός ή κακός οδηγός, δε μετράει τόσο αν προσέχεις ή όχι. Μάλλον όλα θέμα τύχης είναι.. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Μας είδα στο τζάμι μιας βιτρίνας και τρελάθηκα.....
Έκλεισα πια σαν αναβάτης....μετά από σένα το χάος μωρό μου....ο παράδεισος κι η κόλαση μου...όλα εσύ...
Κρατιέμαι να μην σε πλακώσω στα παντιλίκια έτσι που μου κωλοτρίβεσαι...
Που θα μου πας όμως...θα σε στρώσω και θα κάνουμε τρελό έρωτα...στα πιο απίθανα στροφιλίκια...στις πιο γ@μάτες ευθείες...μαζί θα τελειώνουμε πάντα...στην πόρτα του γκαράζ!!!
Με ειδα για 2η συνεχομενη μερα να κολλαω στην κινηση με παπι στην Ι.Δραγουμη.. Αυτη τη φορα υπο βροχη κιολας...
Κανουν εργα στο πλαϊ και γινεται της ποϊτανας..
Ε, βαρεθηκα και πηγα απο το πεζοδρομιο, καμια 100 μετρα, στο φιναλε.. Μ@λακια, το ξερω...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Με βλέπω να προβληματίζομαι έντονα για το επόμενο καθημερινό δίτροχο όχημα μετακίνησης και εργασίας....με 135.000 άψογα χιλιόμετρα στο Runner Vx125 κάπως μου κάνει να αποχωριστώ τα σκούτερ.Μίλαει η καρδιά για ΚLX 250και η λογική ψιθυρίζει μην την ακούς μλκία θα κάνεις...Geopolis 300.
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με ειδα και με βλεπω να συνεχιζω να μπαινω στο μοτο, γιατι ειναι συνηθεια.
Κακη τα τελευταια χρονια, με την μιζερια και τις αντεγκλήσεις να αυξανονται και τα μοτο-ποστακια να μειωνονται.
Αλλα ειναι το γαμιδι το μοτο.γρ "ναρκωτικο" κι εγω "ναρκομανης".
Με ειδα να παραλαμβανω την μπλουζιτσα της φετινης WWR βολτιτσας και να εχουμε 16 συμετοχες.
Μια βδομαδιτσα ακομα να σας δω και παλι φιλοι μοτοσυκλετιστες.
Καλη βολτα, χωρις απροοπτα, να εχουμε.
Inochi, ρε!
Για οσο.