Που το ειδες αυτο;
Στο Shop δεν αναφέρει κάτι.
Που το ειδες αυτο;
Στο Shop δεν αναφέρει κάτι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Απλα γεμιζει και απο πανω.
αυτός σίγουρα είναι επισκευάσιμος;
Απ'οτι βλεπω ειναι ιδιος με τον Sub απλα προσθεσαν ενα ακομα βιδωτο κομματι ψηλα (εχει εγκοπες για πιασιμο),για να τον ανοιγεις απο εκει για γεμισμα.
ΟΚ, μπλέξαμε με Ni....
Ακόμα μαθαίνω τι γίνεται, η αντίσταση θέλει κενά, παιζω με τη θερμοκρασία, κλειδωμενη αντίσταση σε θερμοκρασία δωματίου κλπ...
Κρύος καπνός, ωραίες γεύσεις, 0.1Ω, 50-60W, 3Α.... για να δούμε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παιδιά χρόνια πολλά! Εγώ άρχισα τώρα να διαβάζω μιας και το σκέφτομαι κι εγώ, και έχω βέβαια πολύ δρόμο ακόμα... Βρήκα ένα υπέροχο blog, λέγεται powerpuffsreviews, ρίξτε μια ματιά...
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Με το καλό Νικόλ. Μια φορά δοκίμασα Ni και έφαγα καμένο την επόμενη ημέρα. Δεν ξαναδοκιμασα έκτοτε. Να ατμισω θέλω όχι να αποκτήσω γνώσεις φυσικής.
Μπα, κανονικά by the book. Την επόμενη ημέρα έφαγα το καμμενο. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ πάλι αν και μου φάνηκε πως με kanthal η γεύση είναι καλύτερη.
Ελένη και Νικόλ
Πήρα αυτό το starter για τη σύζυγο και έχει ξετρελαθεί (εκεί που δεν την έψηνα με τίποτα).
Και εγώ που το δοκίμασα με εντυπωσίασε. Απλό στη χρήση, καμμία σχέση με όλα τα κβαντομηχανικά που διαβάζετε εδώ, εντελώς διακριτικό στην εμφάνιση.
Να και μια παρουσίαση
https://www.youtube.com/watch?v=L0oTJcxtDNE
Δε ρυθμίζει volt αυτό. Δε ξέρω για γυναίκα πως θα μοιάζει το κλαρίνο αυτό στο χέρι της. Είναι κάπως για γυναίκα νομίζω.