Σελίδα 98 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    ειδα tdm 850 με αυτοκολλητα ducati στις εξατμισεις!!!
    ΚΑι εγω..

Σας ειδα με τα TDM στον μπραλλο !
    Επισης σας ειδα ολους εσας με τα ΚΤΜια στην παλια εθνικη για Θηβα

Σε ειδα φιλτατε με το v strom το ασπρο στην πρεβεζα - Λουρο
    ζησε εντονα αλλιως αυτοκτονα!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jezuz Προβολή μηνύματος

Σε ειδα και εσενα Χριστόφορε και αλλους απο εδω στο trackday σημερα, καλους γυρους!
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Σε είδα να ανεβαίνεις με το τούμπανο gas gas σου στον Υμηττο, εγώ ήμουν με τα πόδια στο μονοπάτι και εσύ ανέβαινες την πλαγιά χαλαρός. Να είσαι καλά μου έφτιαξες την ημέρα.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Παλαιό μέλος
    σε είδα "κομπλεξικιέ" με το R6 σου να με κοιτάς στο CBR 125, με ένα ύφος κοροίδειας, επειδή εγώ φορούσα μπότες κράνος,και μπουφάν και εσύ δεν φορούσες ούτε καν ΚΡΑΝΟΣ !

Τι το έχεις το R6 ? για μόστρα στην καφετέρεια ? Τράβα βάλε το σε καμία πίστα να δούμε τι θα πιάσεις !

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα ρε παλίκαρε το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας με το Gixxer το Κ8 λευκό με βαμμένες χρυσές ζάντες κομπλέ με το μπουφανάκι σου αλλα κράνος πουθενά.....
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    σε είδα με το Hayabusha 1300 πορτοκαλί στην κάθετη οδό προς το λιμάνι θεσσαλονικης ήσουν γύρω στα 40, ξεκινήσαμε μαζί και χάζευες το μηχανάκι μου... οπως εγω το δικο σου....

Να προσεχεις καλους δρομου.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Σε είδα ρε παλίκαρε το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας με το Gixxer το Κ8 λευκό με βαμμένες χρυσές ζάντες κομπλέ με το μπουφανάκι σου αλλα κράνος πουθενά.....
    Σε ξαναείδα πρίν λίγο αραγμένο στον πεζόδρομο του περιστερίου....ρόδα,τσάντα και πιπίνια ακράνωτα...
    Keep spamming!!!:a13:

[FONT=Century Gothic]taxydromos ακούει..? ήσουν σήμερα 8και το πρωί στο φανάριπατησίωνδιασταύρωσηαλεξάνδρας με ένα ΚτΜι άσχετο μαύρο? 525 ή κάτι τέτοιο..? μου έμοιαζες με εσένα μεσα απ'το κράνος αλλά δε πρόλαβα να ρωτήσω..[/FONT]
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σε ειδα στη Κορινθο με το CB 1300 (?) και με ακολουθησες πιο πισω μεχρι το Ζευγολατιο/Βραχατι περιπου, οδηγωντας πιο νορμαλ προφανως απο τις κουταμαρες που εκανα εγω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Σε ειδα Κωστα Σομερ κλασικα με αμανικο φουσκωτο μπουφαν , πολυ ζελε (εννοειται ξεκρανωτος) και υφος 100 Καρδιναλιων να κοιτας αριστερα δεξια (δειτε με.. δειτε με...),

ααααααααααααχαχαχχαχαχααααααααααααααααχαχαχα!!!!!!!!!!! κλαιω....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    την εχω δει την ηθοποιαρα την μεγαλη στην Γλυφαδα μπροστα απ τα καφε, φυσικα ακρανωτος και με αυτο το υφακι το πολυ μπλαζε, να παταει τις γραμμες του τραμ και να τρωει τουμπα. Για ποτε σηκωθηκε, σηκωσε την μηχανη και την κοπανησε δεν περιγραφεται. Ο τυπος ουτε που ασχοληθηκε αν γραυζουνισε τιποτα.
    Και ναι φυσικα καβαλαει 1200GS... τι αλλο...

Μέλος
    Σε είδα κουμπί π@υστικο να χαλάς στο μπουφανάκι μου το dainese και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!! Άντε να πηγαίνω για επιδιόρθωση κ μλκίες τώρα, άλλη δουλειά δεν είχα!!!! :a37:

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σε είδα ρε μλκ με την ομπρελίτσα και το παιδί σου αγκαλιά που ξεκίνησες για να περάσεις απέναντι στην Καυτατζόγλου και την στιγμή που σε αποφεύγω βλέπω και σένα ρε από το αντίθετο ρεύμα να έρχεσαι πάνω μου για να μπεις στο βενζινάδικο

Τι να πω ρε *ουστη μου, τόσο μλκες είμαστε πια;;;;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF