Σας ειδα με τα TDM στον μπραλλο !
Επισης σας ειδα ολους εσας με τα ΚΤΜια στην παλια εθνικη για Θηβα![]()
Σε ειδα φιλτατε με το v strom το ασπρο στην πρεβεζα - Λουρο![]()
ζησε εντονα αλλιως αυτοκτονα!!
Σε είδα να ανεβαίνεις με το τούμπανο gas gas σου στον Υμηττο, εγώ ήμουν με τα πόδια στο μονοπάτι και εσύ ανέβαινες την πλαγιά χαλαρός. Να είσαι καλά μου έφτιαξες την ημέρα.
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
σε είδα "κομπλεξικιέ" με το R6 σου να με κοιτάς στο CBR 125, με ένα ύφος κοροίδειας, επειδή εγώ φορούσα μπότες κράνος,και μπουφάν και εσύ δεν φορούσες ούτε καν ΚΡΑΝΟΣ !
Τι το έχεις το R6 ? για μόστρα στην καφετέρεια ? Τράβα βάλε το σε καμία πίστα να δούμε τι θα πιάσεις !
Σε είδα ρε παλίκαρε το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας με το Gixxer το Κ8 λευκό με βαμμένες χρυσές ζάντες κομπλέ με το μπουφανάκι σου αλλα κράνος πουθενά.....
Keep spamming!!!:a13:
σε είδα με το Hayabusha 1300 πορτοκαλί στην κάθετη οδό προς το λιμάνι θεσσαλονικης ήσουν γύρω στα 40, ξεκινήσαμε μαζί και χάζευες το μηχανάκι μου... οπως εγω το δικο σου....
Να προσεχεις καλους δρομου.
[FONT=Century Gothic]taxydromos ακούει..? ήσουν σήμερα 8και το πρωί στο φανάριπατησίωνδιασταύρωσηαλεξάνδρας με ένα ΚτΜι άσχετο μαύρο? 525 ή κάτι τέτοιο..? μου έμοιαζες με εσένα μεσα απ'το κράνος αλλά δε πρόλαβα να ρωτήσω..[/FONT]![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σε ειδα στη Κορινθο με το CB 1300 (?) και με ακολουθησες πιο πισω μεχρι το Ζευγολατιο/Βραχατι περιπου, οδηγωντας πιο νορμαλ προφανως απο τις κουταμαρες που εκανα εγω
![]()
Σε ειδα Κωστα Σομερ κλασικα με αμανικο φουσκωτο μπουφαν , πολυ ζελε (εννοειται ξεκρανωτος) και υφος 100 Καρδιναλιων να κοιτας αριστερα δεξια (δειτε με.. δειτε με...),
ααααααααααααχαχαχχαχαχααααααααααααααααχαχαχα!!!!!!!!!!! κλαιω....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
την εχω δει την ηθοποιαρα την μεγαλη στην Γλυφαδα μπροστα απ τα καφε, φυσικα ακρανωτος και με αυτο το υφακι το πολυ μπλαζε, να παταει τις γραμμες του τραμ και να τρωει τουμπα. Για ποτε σηκωθηκε, σηκωσε την μηχανη και την κοπανησε δεν περιγραφεται. Ο τυπος ουτε που ασχοληθηκε αν γραυζουνισε τιποτα.
Και ναι φυσικα καβαλαει 1200GS... τι αλλο...
Σε είδα κουμπί π@υστικο να χαλάς στο μπουφανάκι μου το dainese και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!! Άντε να πηγαίνω για επιδιόρθωση κ μλκίες τώρα, άλλη δουλειά δεν είχα!!!!:a37:
![]()
Σε είδα ρε μλκ με την ομπρελίτσα και το παιδί σου αγκαλιά που ξεκίνησες για να περάσεις απέναντι στην Καυτατζόγλου και την στιγμή που σε αποφεύγω βλέπω και σένα ρε από το αντίθετο ρεύμα να έρχεσαι πάνω μου για να μπεις στο βενζινάδικο
Τι να πω ρε *ουστη μου, τόσο μλκες είμαστε πια;;;;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2