Σελίδα 98 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Η επιθετικότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα) πολλών εναντίον όσων εκφράζουν δυσαρέσκεια για την αδράνεια και την αφασία του συστήματος, με αφορμή την αντίθεση στην αντιμετώπιση των πολιτικών εγκλημάτων, είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκει το σύστημα. Αφού το θεωρούμε αναμενόμενο και δεν εκφράζουμε αγανάκτηση στη μοναδική περίπτωση που αποδείχτηκε ότι απέναντι στους πολιτικούς ο νόμος δεν υπάρχει, τότε για ποιο λόγο να αλλάξει κάτι; Ρωτάω ειλικρινά! Έχεις απάντηση;
    Ο νόμος δεν υπάρχει απέναντι στους πολιτικούς από που προκύπτει?
    Πολιτικό έγκλημα θεωρείς τι?
    Αγανάκτηση να εκφράσουμε για ποιο πράγμα?

υπαρχει για πολλα χρονια στο νετ και ιδιαίτερα μεσα σε αυτο το φορουμ, απο το 2004 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξεκάθαρα εκφρασμένη αγανάκτηση για καθε στραβό του κωλοκρατους αυτου και για την παραμυθία του συστήματος, απο πολλούς.
    δεν είμαστε χτεσινοί.
    απλα κάποιοι ανακάλυψαν τον τροχό και παραξενεύονται που κάποιοι άλλοι δεν εκπλήσσονται.

ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΟΥΚΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Μα τη Μπαναγια τετοιο ρεσιταλ ξεπλυματος πολιτικων, δημοσιογραφων, και δεν συμμαζευεται, δεν το περιμενα στην ζωη μου..
    εδω ξεπλύθηκε ο Πλευρης http://www.iefimerida.gr/news/123331...4%CE%B5-%CF%84

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    υπάρχει στεφανε.
    οταν η ΚΥΠ παρακολουθεί και υποκλέπτει εκλεγμένο αρχηγό κόμματος, οσο και να μας βολευει, ειναι παράνομο και αντιδημοκρατικο

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Διόρθωσα το "δεν" το οποίο μπήκε εκ παραδρομής. Από κει και πέρα, είμαι σαφής σε όλα όσα έχω πει. Δε θέλω, ειλικρινά, να επαναλάβω τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    υπάρχει στεφανε.
    οταν η ΚΥΠ παρακολουθεί και υποκλέπτει εκλεγμένο αρχηγό κόμματος, οσο και να μας βολευει, ειναι παράνομο και αντιδημοκρατικο
    Θα ήταν εάν μου αποδείκνυες ότι:
    1. δεν παρακολουθούνται και όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί.
    2. την παρακολούθηση την έκανε όντος η ΚΥΠ.
    3. το κόμμα δεν είχε σκοπό του την κατάλυση της δημοκρατίας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καταλυση της δημοκρατιας, ΚΥΠ, παρακολουθησεις και μαλακιες.
    Στις Σκουριες αυτους που συνελαβαν για τον εμπρησμο τους βρηκαν απο τα κινητα (μΕ λεγαν κατι κυριοι την ανοιξη που περασε στην Ουρανουπολη).
    Αρση τηλεφωνικου απορρητου παρε και αντιτρομοκρατικο νομο και δωσε πονο μανα μου που λεει και η Φωτεινη Πιπιλη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

den kserw posoi einai oi fasistes alla ratsistes einai oloi...an diavasa kala yparxei kai nekros allodapos...diadi aytos ti???den eixe aksia???

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Κατ αρχην αυτη την χαρα που κανουν τα ΜΜΑ ενω υποτιθεται ειναι αμερολιπτα δεν την καταλαβαινα ,πιστευα οτι ορισμενα παπαγαλακια εχουν μπει στο στοχαστρο της ΧΑ και τους εχει παει 3+1. Αφου τα ηξεραν ολα αυτα γιατι δεν μιλαγαν πριν ενα χρονο με το ιδιο μενος...γιατι τωρα?
    Χτες ομως σε καποια στιγμη στο δελτιο του Αλφα μεσα σε ολα αυτα που τωρα ανακαλυπτουν πραγματικα η οχι ο ρουφιανακος δημοσιοπιπας λεει " ...η ΧΑ ηταν ετοιμη να αγορασει τηλεοπτικο καναλι και ηταν στην τελικη συμφωνια...."
    Να λοιπον ακομη ενας λογως!
    Απο την αλλη ειναι και η δημοσκοπησεις που παροτι οτι εγινε την φερνουν παλι 3η αντι με 11% ειναι στο 7% περιπου ,ενω πριν τον φονο ηταν στο 11% με ΠΑΣΟΚ στο 5,5% ,ΚΚΕ ,στο 7% ΔΗΜΑΡ στο 4% ΑΝΕΛ στο 6.6%.
    Εχω την αισθηση οτι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι για αλλο λογω "αρχησαν τα οργανα" .
    Αν καποιος θυμαται στην αναμπουμπουλα της λιστας Λαγαρντ υπηρχε θεμα και με δημοσιογραφους ,τακτικες πληρωμες για να γραφουν οτι η κυβερνηση υπαγορευε. Λεω εγω τωρα..ΑΝ πραγματι η ΧΑ αγορασει καναλι και αν οι ιδιοι επιχειρηματιες οπως λενε που χρηματοδοτουν την ΧΑ αποφασισαν να "καψουν" τα παλια ρουφιανακια τους???
    Επισης κατι αλλο που δεν μου καθεται καλα στην ολη ιστορια ειναι οτι,το παιδι που σκοτωσαν ΤΙ απηχηση ειχε και τους ειχε μπει πια τοσο στο ματι!?Εγω για παραδειγμα δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα ακουσει ποτε ,μετα τον φονο ακουσα οτι ηταν ενας ραπερ και το τρειλερ με 1-2 τραγουδια απο συναυλια με αυτα που λεει θα μπορουσαν να ειναι εναντια σε οποιοδηποτε συστημα. Εχω την αισθηση οτι ειναι κατι αλλο απο πισω και αν αληθευει οτι επεσαν τοσα τηλ για να "φανε" εναν ραπερ .

Σχετικο ασχετο αλλα ρε παιδια ο Βοριδης δεν ηταν αυτος σε κατι φωτογραφιες εφημεριδων πριν τις τελευταιες εκλογες που κρατουσε ενα τσεκουρι αφου ηταν μελος της ΧΑ? ο Βοριδης στο ΛΑΟΣ δεν ειχε παρτενερ τον Πλευρη και δεν μιλαω για τον υιο Πλευρη αλλα τον μπαμπα Πλευρη.Αυτος δεν τον εβαλε στο ΛΑΟΣ?Τωρα στην ΝΔ τα ξεχασε τα δικα του τι ηταν η τι ειναι ακομα?
    Για τις καρεκλες γινονται ολα και ορισμενοι πιστευουν ακομα σε επαναστασεις,αξιοκρατειες,δικαιοσυνη κλπ ρομαντικα.
    Βυθισαν την χωρα στην διαπλοκη και τα ατομικα συμφερωντα ετσι ωστε να μην μπορουν να γινουν ουτε μινι επαναστασεις ουτε να παει κανεις στην ψειρου ετσι ωστε αν καποιος ανοιξει το στομα του να πανε κορδονι και πολλοι αλλοι μαζι του ,πραγμα που δεν συμφερει αυτους που εχουν καρεκλες.
    Ψηφους απο την ΧΑ θελουν να κοψουν και τωρα πανε για την αλλη μερια ΣΥΡΙΖΑ.Ο Παπαδημουλης σημερα γραφει στο Τουιτερ "Οσοι επιμένουν να εξισώνουν την εγκληματική συμμορία της ΧΑ, με τον Συριζα,δεν είναι γραφικοί.Είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία κ τη χώρα. " δλδ το πηραν ειδηση οτι τα οργανα τωρα θα αρχησουν και για αυτους
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Νεολαία ΕΠΕΝ ητανε....
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Νεολαία ΕΠΕΝ ητανε....
    στα @@ μας....

-----------------------------------------------------
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	assets_LARGE_t_942_43440984.JPG 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	63,3 KB 
ID:	300328

γεια σου κΕσΕνα...
    ανανήψαντας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλά, ας μην χαιρόμαστε και πολύ, να δούμε πρώτα που θα καταλήξει... η δυσπιστία προς το κράτος και την κυβέρνηση (και άρα όλων των εκπορευόμενων από αυτα πράξεων) σε συνδυασμό με το σύνδρομο της στοκχόλμης + το ότι δειλά αλλά σταθερά έχουν αρχίσει να ακούγονται φωνές περί του παράνομου των διώξεων και του ότι όλη η ιστορία ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα έχει ως αποτέλεσμα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΟΚ αντε και μπήκαν φυλακή (που πρέπει).

Λύσαμε τα προβλήματά μας και δεν ασχολούμαστε με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ή μου διαφεύγει κάτι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Λύσαμε τα προβλήματά μας και δεν ασχολούμαστε με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ή μου διαφεύγει κάτι;
    Κοιταμε το καροτο ακομη.Το μαστιγιο που βαραει αλυπητα το ξεχναμε.
    Ειμαι περιεργος ποιο θα ειναι το επομενο καροτο.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Οχι ακομα ... προσπαθουμε να τα χωρεσουμε κάτω απο το χαλάκι, αλλα μας ζορίζουν και προσπαθουμε

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ