Σελίδα 98 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις τώρα...

Τέσπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Μαγκες...δεν ξερω τι νομιζετε εσεις...αλλα αν τυχον με εγκλωβισουν τιποτα αλανια με μολοτωφ και καδρονια και οτι αλλο μπορει να με στειλει στο χωμα η στο κεντρο αποκαταστασης αναπηρων...το εχω βγαλει...δις στον αερα και μετα δεν ξερω δεν απαντω.
    Αρκεί να είσαι σίγουρος ότι σε έχουν εγκλωβίσει.
    Όπως επίσης κι ότι σκοπεύουν να σε στείλουν στο χώμα ή στο κέντρο αποκατάστασης αναπήρων.
    Γιατί πολλοί έχουν δει φαντάσματα και έχουν περάσει χυμούς αμίτα για κοκτέηλ μολότωφ.

Η μόνη διαφορά, αν εσένα όντως σε στριμώξουν μπορείς να το βγάλεις και να ρίξεις δις στον αέρα κλπ.
    Αν εμένα με στριμώξεις το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αρχίσω πυροβολάω με το δάχτυλό μου τον ουρανό.

Τι θέλω να πω?
    Το όπλο έκανε τη μολότωφ.
    Όχι η μολότωφ τ'όπλο.

Απλά και νέτα...

γιατι τον αστυνομικο-μπατσο η οπως αλλιως θελετε τον εχετε για κανεναν υπερηρωα νιντζα με δυναμεις mind control οπως ο καθηγητης Χ ωστε να τα λυνει ολα οπως νομιζετε εσεις.
    Λάθος κάνεις.
    Οι χαρακτηρισμοί προς τα σώματα "ασφαλείας" δεν υπονοούν μεταλλάξεις τύπου x-men.

Επίσης όταν βλέπεις έναν μπάτσο στα κυβικά του Πάγκαλου λογικό είναι να αναρωτιέσαι πώς θα σταματήσει τον κλέφτη, πρεζέμπορα, εγκληματία, αν με το "ακίνητος!" ο άλλος προτιμήσει να τρέξει.

Ειπε ο Χατζηδακης την παπαρια του και αμεσως να του δωσετε δικιο.
    Νομίζω είναι δικαίωμα του καθενός να δίνει δίκιο σε όποιον θέλει και να θεωρεί παπαριά ό,τι θέλει.

Ευτυχως το νομικο πλαισιο γυρω απο την χρηση οπλου δεν ειναι τοσο "ωμο" ωστε να βγαινει για πλακα και να χρησιμοποιειται οπως στο Αμερικα.
    Γνωριζετε ομως οτι τυχον χρηση οποιουδηποτε αντικειμενου που μπορει να αποφερει βαριες σωματικες βλαβες η ακομα και τον θανατο...δικαιολογει την οποιαδηποτε χρηση του?
    Ακομα και προτεταμενο ψευτικο οπλο να δει ο αστυνομικος...εχει το οκ να ριξει βολη εξουδετερωσης.
    Συνισταται σε καθε εκπαιδευση η χρηση χωρις να πληγουν ζωτικα οργανα... αλλα οταν εχεις να κανεις με ενοπλες συμπλοκες το 90% ειναι στα 4-7 μετρα.

Σε αυτες τις αποστασεις ειναι...ο θανατος σου η ζωη μου κυριοι ειδικα αν ο αλλος εχει πιστολι η καλασνικοφ.
    Ναι....
    Το νομικό πλαίσιο ορθώς υπάρχει και πλαισιώνει... γενικώωως...
    Γιατί το τί θα σου πετάξω εγώ (που λέει ο λόγος) και το αν θα σου απειλήσει όντως τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα πρέπει να πατήσεις pause να πας κοντά στο αντικείμενο την ώρα που ίπταται να δείς τί είναι, με τί ταχύτητα σου'ρχεται, πού θα σου προσγειωθεί, κι αφού τελειώσεις τους υπολογισμούς, να ξαναπατήσεις play και να με μπιστολιάσεις πριν φας το αντικείμενο.

Επίσης, αν δεν κάνω κάποιο τεράστιο λάθος, το νομικό πλαίσιο προβλέπει τη χρήση γκλοπ σε περιοχές που δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρές/μόνιμες σωματικές βλάβες ή ακόμα και το θάνατο. Πιο συγκεκριμένα κεφάλι, λαιμό, στήθος, αυχένα, βουβωνική χώρα, και δε θυμάμαι τί άλλο.
    Όπως είπες (και δεν το αμφισβητώ) δεν έχεις κάνει στα ΜΑΤ, αλλά δε νομίζω να πιστεύεις ότι τηρείται όντως κάτι τέτοιο.
    Και για να μην τρέφουμε αυταπάτες, ΑΠΑΞ και είναι να δείρεις, και είσαι φορτωμένος σαν τον αστακό μέσα στον πανικό, ούτε εγώ περιμένω να σημαδέψεις με το γκλοπ πού ακριβώς θα χτυπήσεις.
    Τονίζω το ΑΠΑΞ. Το θέμα είναι να μην το χρησιμοποιήσεις καν.

Αυτό που θέλω να πω λοιπόν, είναι ότι το γεγονός ότι το πλαίσιο περί χρήσης όπλου είναι για τον πέο καβάλα και μέσες άκρες σου λέει "Άμα νομίζεις ότι κινδυνεύεις ρίξε" κι αφήνει σε σένα και στον καθένα χύμα να κρίνει πότε θα το χρησιμοποιήσει και στην ουσία όμως ξέρεις ότι έτσι και ρίξεις μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις, αν όντως περάσεις από ΕΔΕ κλπ, δε σημαίνει ότι ο Ελληνας αστυνομικός κατέχει καλά το θέμα χρήση όπλου.
    Αυτό που κατέχει καλά, είναι να προσέχει τί κάνει μην τυχόν και βρει κανά μπελά από κει που δεν το περιμένει.
    Γιατί το "άμα κινδυνεύεις ρίξε" μετά έχει τσουβάλια γραφειοκρατίας και ιστορίας για αγρίους.
    Άμα δεν είχε τότε τα λέγαμε.

Ο νόμος που είναι γάμα τα και τα κενά του είναι που εμποδίζει τον κάθε τσέο από το να τραβάει κουμπούρι αλά Αμέρικα, γιατί δεν ξέρει τί τον περιμένει μετά.
    Μπορεί και τίποτα, μπορεί και κρέμασμα.
    Όχι η συνείδησή του, ή το ότι είναι ατρόμητος.

ΥΓ. Αυτό με τον πολιτικό προϊστάμενο που το λέτε και το ξαναλέτε, με όλα τα στραβά που μπορεί σαφώς να έχει, έχετε καθήσει ποτέ αλήθεια να σκεφτείτε ΣΟΒΑΡΑ τί θα μπορούσε να γίνει αν ήταν τα πράγματα όπως θα τα θέλατε?
    Για ζυγίστε τα λιγάκι ξανάμανά......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όλοι επικεντρώνεστε όμως στην ώρα της κρίσης, το περιορισμένο χρόνο δηλαδή που έγινε το μπαμ.
    Δεν κοιτάτε ούτε το πριν (τι έγινε που μας οδήγησε στο μπαμ)
    ούτε το μετά (τι ακολούθησε ώστε να περιοριστούν οι ζημιές και τι μέτρα θα παρθούν ώστε να μην ξαναγίνει)
    .........
    -Πως θα σωθεί η ζωή του ανθρώπου ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ και τι μέτρα θα πρέπει να παρθούν για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Νίκο, σου απάντησε κι ο Αμιρού.
    Εμείς μια χαρά επικεντρωνόμαστε στη γενική εικόνα που αναφέρεσαι, απλά δε συμβαίνει στην παρούσα κουβέντα, στο παρόν θρεντ όπως θες πες το.

Αυτοί που μπορούν όντως να κάνουν κάτι ουσιαστικό για να αλλάξει η γενική εικόνα, δε θέλουν να κάνουν και δεν πρόκειται να κάνουν γιατί δεν τους συμφέρει να κάνουν.

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές και τα έχεις πει κι εσύ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι αν μπήκε ξανά αυτό. Προ 20ήμερου περίπου, έγινε μιά τηλεφωνική παρέμβαση από ότι καταλαβαίνω του Ρωμανού σε κάποια εκδήλωση στο Πολυτεχνείο. Έχει αρκετό ενδιαφέρον η άποψη του ιδίου για όλο αυτό που γίνεται.

http://www.lifo.gr/now/greece/56755
    Πριν κάποιες μέρες είχα γράψει ένα ποστ όπου έλεγα μέσες άκρες την άποψη μου γύρω από το θέμα.

Χθες έπεσε το μάτι μου στο δημοσίευμα της lifo.

Δε μου έκανε καθόλου εντύπωση, ούτε και "καύλωσα με την πάρτη μου" που είχα πέσει μέσα.
    Ποτέ δε πίστεψα ότι μπορεί να ήταν κάτι άλλο κιόλας, και νομίζω πραγματικά ότι είναι αυτονόητο.

Αυτό που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι το πόσο πιο έντονα αρνητικά θα είναι τα σχόλια του κόσμου όταν ακούσει ότι όντως την άδεια ο Ρωμανός δεν την ήθελε για τις σπουδές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Αγόρια μιά μικρή λεπτομέρεια.... 30 μέρες δε μπορείς να κάνεις απεργία πείνας... πεθαίνεις.
    Ναι...
    Τον πέτυχα προχθές στον Κάβουρα...
    Έτρωγε σουβλάκια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε χαλαρώνεις λιγάκι; Έχεις κάνει και εσύ και οι όμοιοι σου αρκετούς χαρακτηρισμούς που έχουν μείνει αναπάντητοι, χαλάρωσε λοιπόν για να μη γίνει προσωπικό το θέμα όπως λες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    [FONT=arial]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι αν μπήκε ξανά αυτό. Προ 20ήμερου περίπου, έγινε μιά τηλεφωνική παρέμβαση από ότι καταλαβαίνω του Ρωμανού σε κάποια εκδήλωση στο Πολυτεχνείο. Έχει αρκετό ενδιαφέρον η άποψη του ιδίου για όλο αυτό που γίνεται.

http://www.lifo.gr/now/greece/56755
    Συγνώμη, αυτό θα περαστεί στο ντούκου;

Ρωμανός:
    "Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ
    ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων."
    Πηγή: www.lifo.gr

Άλλος αναρχικός:
    "Ο κόσμος εδώ πέρα περιμένει ένα έναυσμα – σπινθήρα να εκραγεί και να γεμίσουν δυναμίτες τόσο η Αθήνα όσο και οι φυλακές.
    Η γνώμη μου λοιπόν είναι πλήρης επίθεση απ τη μεριά σας χωρίς κιοτάσματα, χωρίς συναλλαγές με κομματικούς και πολιτικούς,
    φουλ επίθεση στην κρατική καταστολή."

Και σας ερωτώ μετά από αυτά κύριοι:
    Εξακολουθήτε να υπερασπίζεστε το δικαίωμα του Ρωμανού στη φοίτηση;
    Εξακολουθήτε να κλείνετε τα μάτια σε όλες τις πράξεις βίας που γίνονται σε όλη την Ελλάδα;[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ότι την έβρισκε με αγοράκια... τι άλλο να εξηγήσω...?
    Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
    Εσύ που τη βρίσκεις με γυναίκες θα δικαιολογούσες την κάθε μαλακία που μπορεί να κάνει μια οποιαδήποτε γυναίκα;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    [FONT=arial]

Ρωμανός:
    "Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ
    ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων."

Άλλος αναρχικός:
    "Ο κόσμος εδώ πέρα περιμένει ένα έναυσμα – σπινθήρα να εκραγεί και να γεμίσουν δυναμίτες τόσο η Αθήνα όσο και οι φυλακές.
    Η γνώμη μου λοιπόν είναι πλήρης επίθεση απ τη μεριά σας χωρίς κιοτάσματα, χωρίς συναλλαγές με κομματικούς και πολιτικούς,

Εξακολουθήτε να κλείνετε τα μάτια σε όλες τις πράξεις βίας που γίνονται σε όλη την Ελλάδα;[/FONT]
    Εύλογος ο προβληματισμός σου. Εύκολη όμως η απάντηση νομίζω.

Ασφαλώς το υπερασπίζομαι, και ας κάνει η αστυνομία τη δουλειά της, ώστε όταν πάει στο ΤΕΙ να μην ανοίξει ρουθούνι.
    Επίσης μην αγνοείς ότι μαζί με το Ρωμανό χάνουν το δικαίωμα στην εκπαίδευση όλοι οι κρατούμενοι εν μια νυκτί.

Υποθετική ερώτηση:
    Αν εγώ είμαι άνεργος, παίρνω το επίδομα ανεργίας και το τρώω στις πουτ@νες και η οικογένεια μου πεινάει.
    Συμφωνούμε ότι κάνω κατάχρηση .
    Η λύση ποιά είναι ? Να κόψουμε το επίδομα ανεργίας σε όλους τους άνεργους ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    πες μου, τι είναι τρομακτικό σε αυτά που λέω...? ειλικρινά θέλω να μάθω.
    Λυπαμαι αλλα και να μπω στον κοπο να σου εξηγησω δεν προκειται να καταλαβεις γιατι προφανως μιλαμε αλλη γλωσσα.

Πιστευε ο,τι θελεις, βαζε "πρεπει" οπου θελεις, νομιζε ο,τι θελεις, και για το Ρωμανο και για τους μπατσους και για μενα και για τον απεναντι.

Εσυ λες ΕΙΝΑΙ (με κεφαλαια κιολας) ενας κοινος εγκληματιας, κι εγω μπορω να σου πω ΕΙΝΑΙ ενας αγωνιστης.
    Και για τη 17Ν εσυ μπορει να μου πεις ΗΤΑΝ τρομοκρατικη οργανωση κι εγω να σου πω ΗΤΑΝ επαναστατικη.

Ακρη δε θα βγει, και δε χρειαζεται να βγει κιολας.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος

Όσο για τον "πιτσιρικά" μη ξεχνάμε ότι δεν κρατούσε απλώς ένα Καλάσνικοφ, δεν υπέβαλε σε ομηρεία έναν πολίτη με προφανή κίνδυνο για τη ζωή αυτού του πολίτη, αλλά αντάλλαξε και ντουφεκιές με τους διώκτες βάζοντας σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων.

Δηλαδή AN εκεί στο αμφιθέατρο θυμηθεί τις παλιές δόξες για τις οποίες ανταμοίφθηκε με ασυλία ξαναπάρει το καλάσνικοφ στα χέρια και ξαναρχίσει τα μπουμπουνητά εναντίον όποιου αυτός νομίζει ότι εκπροσωπεί το κατεστημένο δεν θα κράζουμε όσους τον απήλλαξαν και τις αδυναμίες του σωφρονιστικού συστήματος;

Να γιατί είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση
    δυστυχώς αν η ενημέρωση που λαμβάνεις προέρχεται απο τον Στόκο και συναφή ακροδεξιά ξεράσματα προπαγάνδας (λέγε με Μεγκα κλπ),σχηματίζεις και την αναλόγως επιτηδευμένα λαθεμένη εικόνα της πραγματικότητας.

Επίσης, με τα ΑΝ και τα άλματα λογικής δεν κάνουμε δουλειά.
    Πχ: ΑΝ η γιαγιά μου είχε καλαμπαλίκια, θα είχα ένα παππού έξτρα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Με συγχωρείς αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αναφέρει πουθενά ότι τους κατηχεί η προσπαθεί με τον τρόπο του έστω και παρέχοντας ανταλλάγματα να τους καθοδηγήσει στο δρόμο που υπηρετεί και που θεωρεί αυτός σωστό (του Θεού δηλαδή) όπως έχει υποχρέωση να κάνει, αλλά τους παρέχει άσυλο όπου πιθανόν να σχεδιάζονται επιχειρήσεις βίας και τελικά "εν τη πτωχεία του πνεύματός του" έχει μετατρέψει την εκκλησία σε γιάφκα της οποίας όμως τα ηλεκτρικά λειτουργούν άψογα.
    ο ιερεας τους βλεπει , οπως θα επρεπε να βλεπει η "εκκλησια" τους ανθρωπους και ειδικα τους νεους αμεροληπτα και με αγαπη , οι δε αναρχικοι βλεπουν ενα ανθρωπο που ενω υπηρετει ενα θεσμο δεν τους κατακρινει και δεν τους θεωρει απλητους μαλιαδες τσογλαναραδες , δεν το συνεχιζω αλλο , αν δεν καταλαβαινεις δεν φταιω ' γω
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

[FONT=arial]

Ρωμανός:

Άλλος αναρχικός:

Αφηνω απ'εξω το δικαιωμα του στη φοιτηση γιατι απο την αρχη δεν εχω παρει θεση και δεν προκειται.

Αλλη ειναι η απορια μου.
    Πραγματικα εκπλησεσαι ρε Μπαμπη?

Οταν για παραδειγμα (τηρουμενων ολων των αναλογιων, μην αρχισουμε τις συγκρισεις και πλακωθουμε και γι'αυτο) εκαναν την απεργια πεινας οι φυλακισμενοι του IRA βλεπε Bobby Sands κλπ, για να διεκδικησουν το στατους του πολιτικου κρατουμενου ποιος ηταν ο πραγματικος τους στοχος?
    Να τους επιτραπει να φορανε κανονικα ρουχα και να εχουν εξτρα μεριδα φαγητο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Εύλογος ο προβληματισμός σου. Εύκολη όμως η απάντηση νομίζω.

Ασφαλώς το υπερασπίζομαι, και ας κάνει η αστυνομία τη δουλειά της, ώστε όταν πάει στο ΤΕΙ να μην ανοίξει ρουθούνι.
    Επίσης μην αγνοείς ότι μαζί με το Ρωμανό χάνουν το δικαίωμα στην εκπαίδευση όλοι οι κρατούμενοι εν μια νυκτί.
    Μάλλον δεν έχεις καταλάβει:
    Ο Ρωμανός εκμεταλεύεται το δικαίωμα στη φοίτηση για να πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους.
    Γραμμένα στα παπάρια του το έχει το πανεπιστήμιο.

Επίσης συμφωνώ ότι κάθε κρατούμενος πρέπει να έχει δικαίωμα στη μόρφωση.
    Μέσα από τη φυλακή. Φοίτηση μέσω τηλεσυνδιάσκεψης και επίσκεψης από τους καθηγητές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Υποθετική ερώτηση:
    Αν εγώ είμαι άνεργος, παίρνω το επίδομα ανεργίας και το τρώω στις πουτ@νες και η οικογένεια μου πεινάει.
    Συμφωνούμε ότι κάνω κατάχρηση .
    Η λύση ποιά είναι ? Να κόψουμε το επίδομα ανεργίας σε όλους τους άνεργους ?
    Το επίδομα ανεργίας είναι λεφτά που μπορείς να τα κάνεις ότι γουστάρεις.

Η άδεια για φοίτηση σε ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφηνω απ'εξω το δικαιωμα του στη φοιτηση γιατι απο την αρχη δεν εχω παρει θεση και δεν προκειται.

Αλλη ειναι η απορια μου.
    Πραγματικα εκπλησεσαι ρε Μπαμπη?

Οταν για παραδειγμα (τηρουμενων ολων των αναλογιων, μην αρχισουμε τις συγκρισεις και πλακωθουμε και γι'αυτο) εκαναν την απεργια πεινας οι φυλακισμενοι του IRA βλεπε Bobby Sands κλπ, για να διεκδικησουν το στατους του πολιτικου κρατουμενου ποιος ηταν ο πραγματικος τους στοχος?
    Να τους επιτραπει να φορανε κανονικα ρουχα και να εχουν εξτρα μεριδα φαγητο?
    Όχι δεν είμαι έκπληκτος. Και πιστεύω ότι ο Ρωμανός είναι ένας τρομοκράτης.

Απλά προσπαθώ με μαρτυρίες του ίδιου και ατόμων του χώρου του να αποδείξω σε όλους τους υπερασπιστές του Ρωμανού εδώ μέσα
    ότι δεν γίνονται όλα αυτά (απεργίες πείνας, ταραχές, καταλήψεις, εμπρησμοί, βομβιστικές επιθέσεις) για το δικαίωμα στη μόρφωση.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε συ Μπάμπη;
    Τρομοκράτης;
    Επειδή λήστεψε αυτούς που μας ληστεύουν;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Μπάμπη;
    Τρομοκράτης;
    Επειδή λήστεψε αυτούς που μας ληστεύουν;
    Πάρτο αλλιώς αδελφέ...

Πες μου κατι.
    Μπεσα ομως.

Επικρατει τρομος μεσα σου στην ιδεα οτι μπορει να αποδρασει ο Ρωμανος?
    Και περα απο εσενα, ποσους νομιζεις οτι τους τρομοκρατει (κυριολεκτικη χρηση της λεξης) αυτη η ιδεα?

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF