Πολύ καλό αλλά ακριβο!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Άρε Γόρη....
Βλέπε...
Και δυσκολο σε ρυθμηση και........... τελος πάντων ειναι καλό!
![]()
![]()
![]()
Σε ρύθμισή πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ ποιο εύκολο... Σε κόστος υπερτιμημένο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πολύ καλό αλλά ακριβο!
Και δυσκολο σε ρυθμηση και........... τελος πάντων ειναι καλό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δλδ πιστευεις οτι το δεσμο εχει καμια σχεσι με μοτο γπ μηχανακι ?
Πραγματικα οποιος πιστεψει κατι τετοιο:a31:...να τραβηξει και για εμας
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Είχε κάνει μια προσπάθεια η Honδa να κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά πήρε στο χέρι το μοτέρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Πραγματικα οποιος πιστεψει κατι τετοιο:a31:...να τραβηξει και για εμας
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά φίλε μου εσύ μείνε να ονειρεύεσαι ferrari,lambo και δέσμους και άσε εμάς να οδηγάμε ταπεινές μηχανές και αμάξια Ιαπωνέζικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Εμείς ducati,ktm,aprillia,bmw(χαριστικά την έβαλα) εσείς suzuki,yamaha,honda,kawasaki
Εμείς alfa,lancia,ferrari,lambo,maserati,bugatti,pagani,mercendes,lotus... κλπ και εσείς
hondatoyota:ZZZ: nissan(datsun)
mitsu
![]()
Τα συμπεράσματα δικά σας...Αλλα ξέχασα , και αυτά πάνε γρήγορα γιατι φοράνε ιαπωνικά ελαστικά:rotflmao:
Πολυ καλημερα![]()
![]()
Chris
Παίδες καλό σκ με τα μυαλα στα κεφάλια και όχι στην ασφαλτο![]()
Σας αφήνουμε...΄Ακου λέει δεν σας αφήνουμε... Καλά χιλιόμετρα...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Καλά φίλε μου εσύ μείνε να ονειρεύεσαι ferrari,lambo και δέσμους και άσε εμάς να οδηγάμε ταπεινές μηχανές και αμάξια Ιαπωνέζικα!
![]()
![]()
![]()
Και σε σένα... Εγω σε 15 φεύγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Παίδες καλό σκ με τα μυαλα στα κεφάλια και όχι στην ασφαλτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκαιο φίλε αλλά συγκρίνεις το k7 παραγωγής με μηχανή με κινητήρα desmo motoGP! Το desmo κανείς δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον δρόμο σωστά, είναι για ΠΙΣΤΑ. Το μηχανάκι απ`ότι διάβαζα χθές βράδυ στο νετ πρέπει να το πάρεις στα όρια του για να σου ξεδιπλώσει τις αρετές του, κάτι που όχι μόνο χρειάζεται πίστα, αλλά και εμπειρο οδηγό!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
...Αν πιστεύεις μάλλον αν έχεις την παραμικρή υποψία ότι το Κ7 πατάει την Desmosedici το μόνο που έχω να σου πω είναι ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ
Όχι γιατί έχω Ducati αλλά έτσι είναι διάβασε πρώτα κανα συγκριτικό τεστ (χμμ συγκριτικό) και μετά να μίλα
Φιλικά Αντρέας![]()
Η γνώμη μου είναι ότι ο Desmo είναι για ανθρώπους λεφτάδες, χεράδες, τιμόνια, αφοσιωμένους στο σπόρ της οδήγησης οι οποίοι θα το βγάζουν από το σαλόνι τους να το βάζουν στην πίστα, να το σκίζουν (αν τα καταφέρουν) και μετά πίσω στο σαλόνι!!
Το k7 φίλε μου και όλα τα japan ss δεν έχουν χρήση σαλόνι-πίστα αλλά καθημερινή διακίνηση-ταξίδια-πίστα - εντατική χρήση κ.τ.λ. Καμία σχέση τα target groups των δύο μηχανών!
Αν έχω κάπου λάθος διαρθώστε με...
![]()
Chris
ΓΜΤ πάλι συμφωνώ! +1000Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Έχεις δίκαιο φίλε αλλά συγκρίνεις το k7 παραγωγής με μηχανή με κινητήρα desmo motoGP! Το desmo κανείς δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον δρόμο σωστά, είναι για ΠΙΣΤΑ. Το μηχανάκι απ`ότι διάβαζα χθές βράδυ στο νετ πρέπει να το πάρεις στα όρια του για να σου ξεδιπλώσει τις αρετές του, κάτι που όχι μόνο χρειάζεται πίστα, αλλά και εμπειρο οδηγό!
Η γνώμη μου είναι ότι ο Desmo είναι για ανθρώπους λεφτάδες, χεράδες, τιμόνια, αφοσιωμένους στο σπόρ της οδήγησης οι οποίοι θα το βγάζουν από το σαλόνι τους να το βάζουν στην πίστα, να το σκίζουν (αν τα καταφέρουν) και μετά πίσω στο σαλόνι!!
Το k7 φίλε μου και όλα τα japan ss δεν έχουν χρήση σαλόνι-πίστα αλλά καθημερινή διακίνηση-ταξίδια-πίστα - εντατική χρήση κ.τ.λ. Καμία σχέση τα target groups των δύο μηχανών!
Αν έχω κάπου λάθος διαρθώστε με...
![]()
Κριμα δεν ειναι να λερωσει καποιος το σαλονι του με λαδια απο το desmo?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι τα Γιαπωνέζικα ΕΙΝΑΙ φτηνά γιατί το μεροκάματο εκεί είναι της πείνας
![]()
:a029:
![]()
:a24:
![]()