Σελίδα 98 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Νέο μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20161001_061943.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	74,4 KB 
ID:	369129Φτάνει για σήμερα. Θα γράψω οδηγίες πως ανεβάζουμε απο smartphone γιατί παιδεύτηκα λίγο μέχρι να το βρώ .Ειχα ζητήσει βοήθεια αλλα δεν μου δόθηκε κάποια μάλλον δεν ειχε ασχοληθεί κάποιος η δεν το είδε αυτός που έπρεπε.
    Τελευταία τροποποίηση από aslamatz; 01/10/2016 στις 05:28.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    τι έκανες ρε τρελέ έβαλες καραμπίνα πλειμομπίλ για δείκτη?(!)
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από POLICE6 Προβολή μηνύματος
    Μη τις μικραίνεις!Δώσε πόνο Το χω μεγάλη καψουρα το μπροσάκι.Ήταν το πρώτο μου μηχανάκι(το 400).Τώρα πήρα το 650 pgm του '93.Παράλληλα τσίμπησα και ένα "δότη" χωρίς χαρτιά 400αρι για κάποια κοινά περιφερειακά που μοιράζονται,εξού και τα όργανα που ανέφερα πως υπήρχαν.Σύντομα και φωτο απο τα πρώτα μαζέματα.bros 650 πες μας και δυό λόγια για τις μετατροπές που έχεις κάνει στο μηχανάκι.(Καλά,η καραμπίνα στο κοντερ ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!).Τροχοι VFR,εξάτμιση,τελικο Μιvv?Η μεταλική πλάκα πάνω απο τις ενδεικτικές λυχνίες στα όργανα τι είναι?
    Την ειχε απο παντα ετσι το αγορασα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Μου εσπασε η βελονα και δεν εβρισκα καποιο πλαστικο ωστε να φτιαξω βελονα και παιζονταςμε τον γιο μου μου ηρθε ιδεα.θα κανω και του στροφομετρου γιατι εσπασε και αυτη

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Μήπως να το κάναμε τσατ αντι για καταμετρηση;;;;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    Την ειχε απο παντα ετσι το αγορασα
    Tom συγγνώμη πού επεμβαίνω αλλα νομιζω οτι τα όργανα που φοραει ο bros 650 ειναι απο το cb 400 για αυτό έχει αυτο λαμάκι πού ρωτας και σε ξενίζει. Εάν κατάλαβα καλά για ποιό πράγμα ρωτας.....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Το θέμα εχει ξεφύγει...

Συγχωνευεται με το Bros.

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpapakonou

Το bros ειναι παθος!

Καλησπερα κ καλως σας βρησκω φιλοι brosακηδες! Δεν θυμαμαι αν εχω ξαναμπει εδω,μαλλον οχι... Λοιπον,ειμαι ιδιοκτητης δυο τετοιων μηχανων,απο το 1994 η πρωτη κ απο το 2005 η δευτερη. Κ οι δυο εχουν σειρα εξελικτικων μετατροπων με στοχο κυριως την οδηγικη συμπεριφορα που εγιναν αρκετα χρονια πριν,οταν η πρωτη εξ αυτων εμπαινε στην πιστα των Μεγαρων. Αυτα σαν αρχη κ θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο απο τις μηχανες κ να παρουσιασω τα εξελικτικα βηματα τους. Η πρωτη ειχε στοχο την οδηγικη συμπεριφορα στην πιστα ενω η δευτερη,χωρις να θυσιαζει την συμπεριφορα,την ανεση στον δρομο! Ας πουμε κατι σαν δυο εκδοσεις,μια για την πιστα κ μια για τον δρομο. Δοθηκε ιδιαιτερη προσοχη κ στις δυο ωστε να φαινονται σαν εργοστασιακες κατασκευες,δηλ μοτοσυκλεττες που θα μπορουσε να βγαλει σε κυκλοφορια η μαμα Honda με οτι αυτο σημαινει! Γνωμη μου ειναι οτι το εργοστασιο κατασκευης εκανε μεγα σφαλμα που απεσυρε την καταπληκτικη αυτη μοτο απο την παραγωγη,θα μπορουσε να την εξελιξει κ θα στεκοταν ανετα κ σημερα ακομα χαρις στην καταγωγη της! Ας μην ξεχναμε οτι στο πλαισιο της γραφει RC31,φτιαχτηκε δηλ απο την ιδια σχεδιαστικη ομαδα που σχεδιασε τις θρυλικες RC30,RC45 κ RS250 του παγκοσμιου πρωταθληματος με οτι αυτο συνεπαγεται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimpapakonou Προβολή μηνύματος
    το πλαισιο της γραφει RC31,φτιαχτηκε δηλ απο την ιδια σχεδιαστικη ομαδα που σχεδιασε τις θρυλικες RC30,RC45 κ RS250 του παγκοσμιου πρωταθληματος με οτι αυτο συνεπαγεται!
    Τίποτα δεν συνεπάγεται, γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

RC σημαίνει, το μεν R μοτοσυκλέτα 650-799 κυβικά, το δε C μοτοσυκλέτα δρόμου. ΚΑΘΕ Honda που κυκλοφορεί στο δρόμο, την ίδια κωδικοποίηση έχει στο πλαίσιο, το πρώτο γράμμα δείχνει τον κυβισμό, το δεύτερο το πολύ γενικό είδος.

Για την ενημέρωσή σου,
    M είναι 250 κυβικά, N είναι 400, P είναι τα 600ρια, R είναι τα 650-800, S είναι τα 1000ρια κ.ο.κ.
    ενώ
    C είναι μοτοσυκλέτα δρόμου, D είναι μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης, E είναι χωματερή μοτοσυκλέτα, F είναι μοτοσυκλέτα πόλης (παπάκι).

Το νούμερο μετά τα δύο γράμματα, είναι απλά η χρονολογική σειρά για το συγκεκριμένο συνδυασμο γραμμάτων και μάλιστα μη-γραμμική, μη-συνεχής χρονολογική σειρά. Δλδ το RC30 που είναι το VFR750R, βγήκε ΠΡΙΝ το RC31 που είναι το Bros650 , μετά το RC33 είναι το VT800C (το τσόπερ δλδ) κ.ο.κ.

Ούτε επειδή είναι το επόμενο νούμερο , σημαίνει ότι μοιάζει το μοντέλο. Καμία σχέση. Χτυπώντας στο Google ''Honda RCxx'' όπου xx νούμερα που θα αλλάζεις σε κάθε ψάξιμο, θα δεις, ότι σε συνεχόμενα νούμερα, αντιστοιχούν τελείως διαφορετικές μοτοσυκλέτες.

Καμία σχέση το συμπέρασμά σου με την πραγματικότητα.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/10/2016 στις 09:04.

Δεκτη η απαντηση,η γνωμη που προανεφερα ειχε σχηματιστει παλαιοτερα απο συζητησεις με ανθρωπους μεταξυ των οποιων κ μηχανικος μοτο πρωην αγωνιζομενος. Ουδεις διεκδικει το αλαθητο!
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/10/2016 στις 09:04.

Οσον αφορα τωρα τα δυο bros μου,θα ανεβασω σε μελλοντικα σχολια μου ποιες ακριβως μετατροπες εχουν γινει στο καθενα απο αυτα οπως κ καποιες οι μεταξυ τους διαφορες στην οδικη συμπεριφορα που καθοριστηκαν απο τον προορισμο χρησης του καθενος κυριως... Οι φωτο θα μιλουσαν απο μονες τους,ομως τωρα χρειαζεται χρονος για την συνταξη τους... Λιγη υπομονη...
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/10/2016 στις 09:05.

Νέο μέλος
    Περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου στα bros σου....
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/10/2016 στις 09:06.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της POLICE6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Τίποτα δεν συνεπάγεται, γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Καμία σχέση το συμπέρασμά σου με την πραγματικότητα.
    Mάλλον το δικό σου συμπέρασμα είναι λάθος φίλε μου.Τσέκαρε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RC_series για το τι πραγματικά είναι το RC. Αυτά που γράφεις ( R είναι τα 650-800cc) άμεσα αναιρούνται απο το RC51 που είναι 1000cc όπως και το RC250M που είναι 250cc.Μη μας "θίγεις" τη brosara....Η μαμα Χόντα πρόσεχε πολύ που το έβαζε το RC.......
    Τελευταία τροποποίηση από POLICE6; 08/10/2016 στις 08:54.

Οτιδήποτε δεν αφορά την μοτοσυκλέτα αλλά πολιτική, τεχνολογία, ζώδια, κόμιξ κλπ αφαιρέθηκε. Υπάρχουν νήματα για όλα αυτά, αλλού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από POLICE6 Προβολή μηνύματος
    Mάλλον το δικό σου συμπέρασμα είναι λάθος φίλε μου.Τσέκαρε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RC_series για το τι πραγματικά είναι το RC. Αυτά που γράφεις ( R είναι τα 650-800cc) άμεσα αναιρούνται απο το RC51 που είναι 1000cc όπως και το RC250M που είναι 250cc.Μη μας "θίγεις" τη brosara....Η μαμα Χόντα πρόσεχε πολύ που το έβαζε το RC.......
    Πάλι λάθος. Τo RC51 είναι εμπορική ονομασία, το πλαίσιό του είναι SC45 σύμφωνα με τα όσα έγραψα. To RC250M δεν ξέρω τι είναι, υποψιάζομαι αν είναι πολιτικό μοντέλο, ότι πάλι μιλάμε για όνομα και όχι πλαίσιο. Εγώ γράφω για την ονοματολογία στα πλαίσια, όχι στο εμπορικό όνομα, π.χ. και το NC750 δεν είναι 400ρι, 750 είναι, με πλαίσιο RC72 κι αυτό.

Μην μπερδεύεστε και μην τα κάνετε όλα μύλο στο μυαλό σας, ότι 750 έχει βγάλει σε παραγωγή μοτοσυκλέτα δρόμου είτε είναι τσόπερ, είναι είναι στριτ, είτε είναι sport touring είτε είναι supersport έχει πλαίσιο RCxx χωρίς αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα για συγγένεια των μοντέλων σε σχεδιαστικό ή τεχνολογικό τομέα, ότι έχει 400 κυβικά έχει πλαίσιο NCxx χωρίς πάλι να σημαίνει απολύτως τίποτα για συγγένεια μοντέλων κ.ο.κ.

Τα αμιγώς αγωνιστικά, έχουν άλλη ονοματολογία, επίσης μην μπερδεύεστε.

Ειδικά στο Bros και το RC30, πρόκειται για εντελώς άλλης φιλοσοφίας και τεχνολογίας κινητήρες, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ συγγένεια σαν αρχιτεκτονική μεταξύ τους. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που όντως το μοτέρ μοιάζει σε πολλά σημεία, και φαίνεται συγγένεια, π.χ. το VT250F , τα VFR400, το RC30, το RC45 ενώ φαίνονται τόσο διαφορετικά, αν τα λύσεις και δεις πως είναι φτιαγμένα τα κάρτερ τους, πως στηρίζουν το ένα εξάρτημα, που έχουν την αντλία νερού, λαδιού, πως δένουν το ένα το άλλο, βλέπεις ότι το ένα είναι μια παραλλαγή του άλλου. Το Bros και το RC30 ΔΕΝ είναι τέτοια περίπτωση, είναι εντελώς διαφορετικά, λες και δεν τα έχει παράγει καν η ίδια εταιρία.

Χωρίς αυτό να σημαίνει κακό ή καλό φυσικά, απλά για του λόγου το αληθές μια και αναφέρθηκε.
    Τελευταία τροποποίηση από telegonos; 08/10/2016 στις 09:52.

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •