για πες μας το σπρωξιμο ρε χαβαλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σιγουρα οσο το φετινο σπρωξιμο στον βαζελο ωστε να παρει το πρωκταθλημα...![]()
για πες μας το σπρωξιμο ρε χαβαλε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
σιγουρα οσο το φετινο σπρωξιμο στον βαζελο ωστε να παρει το πρωκταθλημα...![]()
να σου πω για σπρωξιμο ΕΓΩ σε ΕΣΕΝΑ που εχεις ΚΤΜ???πλακα κανεις ρε φιλε???λες και δεν ξερεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
για πες μας το σπρωξιμο ρε χαβαλε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστο ρε καπποΑρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
τα χουμε πει χιλιαδες φορες εδω μεσα
και με τα γαυρο χανουμα δεν θα βγαλεις ακρη
θα σαρχισουν τα αναποδα πλαγια και 3 φαουλ στην σεντρα..
λες και ο γαυρος και η αεκ δεν εχει παρει ακομα και πετσινα πεναλντι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αμα είναι να βαζετε μισα τα άρθρα γράφετε και τις πηγές που κανετε copy paste...
μπορεί να είσαι μειωμένης αντίληψης αλλά εμεις δεν ήμαστε το ίδιο
υ.γ την άποψη μου για την τιμωρία την έχω γράψει ήδη...αλλά κουτοπονηριές εκεί που σε παίρνουν...
εδω θα σε ξεφτυλλίζουμε συνέχεια
υ.γ θα το εβαζα εγω αλλα δεν θυμαμαι σε πια σελίδα το διάβασα...οπότε βολέψου με το αυτοξεφτυλισμα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αμα είναι να βαζετε μισα τα άρθρα γράφετε και τις πηγές που κανετε copy paste...
μπορεί να είσαι μειωμένης αντίληψης αλλά εμεις δεν ήμαστε το ίδιο
υ.γ την άποψη μου για την τιμωρία την έχω γράψει ήδη...αλλά κουτοπονηριές εκεί που σε παίρνουν...
εδω θα σε ξεφτυλλίζουμε συνέχεια
δεν σου γραφω την πηγή
νιά νιά νιά νιά νιά
νιά νιά νιά νιά νιά
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
υ.γ 1) στα φρυδια μου η αποψη σου:rotflmao: :rotflmao:
για να τα διαβασει κανενας σοβαρος ανθρωπος τα γραφω, οχι εσυ
υ.γ 2) με το που ειδες αφαιρεση βαθμων σε πιασε κρυος ιδρωτας..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
να σου πω για σπρωξιμο ΕΓΩ σε ΕΣΕΝΑ που εχεις ΚΤΜ???πλακα κανεις ρε φιλε???λες και δεν ξερεις....
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΙΣ................18-9-2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.37
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
EΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ...........
Δεκάρι μέ τήν Ξάνθη...???............ΛΑΘΟΣ . ΠΙΣΩ ...από τό σέντερ......??? ΝΑΙ.....!!αύτό όμως
δέν είναι δεκάρι.....!!!!
Δεκάρι στήν Κομοτηνή......???.......ΛΑΘΟΣ
Χθές.......??? ΔΕΝ ΕΙΔΑ......!!!
Όταν τόν δώ δεκάρι..........Τσιάρτα,Ζιντάν,ΔΟΜΑΖΟΥ, κ.λ.π......καί τα μεταφορικά δικά μου...!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ 19-9-2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.32
KAI NA ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ
Τής δομής τού σύγχρονου ποδοσφαίρου.....ταχύτητα ,αυτοματισμοί κ.λ.π...
Άσε νά περιμένουν αύτοί τό Νίνη νά γίνει μπαλλαντέρ.........
ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ......!!!
Κί ότι έλεγα πού είναι αύτό τό παιδί πού ήξερε λίγη μπάλλα...........γιατί μόνο ό
Βαγγέλης νοιώθει.......!!!
Όπως πολύ σωστά είπες τό δεκάρι πού μάζευε στό ήμικύκλιο τού κέντρου τήν πρώτη
πάσσα άπό τό αμυντικό χάφ καί μοίραζε αριστερά δεξιά ή προχωρούσε άνάλογα
μέ τό πώς ήταν στημένοι οί άμυντικοί..........ΠΕΘΑΝΕ....!!!
Τά παλικάρια μας ,παρότι έγώ μεγάλωσα μέ Κούδα ,Δομάζο, Παπαιωάννου πού δέν ήταν
ποτέ δεκάρι..........ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ........
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ................ΣΤΟ 1970 ΦΑΙΝΕΤΑΙ....!!!
Όπως βλέπετε φίλοι ........ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ............γράφω
στό μέν πρώτο μέρος πού προηγείται χρονολογικά τή λέξη ΔΟΜΑΖΟΥ μέ κεφαλαία
άναφερόμενος στά ....ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ.....!!!!
Eίναι δυνατόν τή μία μέρα μέ κεφαλαία νά άναφέρομαι στό Δομάζο σάν κορυφαίο δεκάρι...???
Τήν δέ έπόμενη μέρα............ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ
ξαναγράφω,
παρότι έγώ μεγάλωσα μέ ΚΟΥΔΑ, ΔΟΜΑΖΟ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ........πού δέν ήταν ποτέ δεκάρι....!!!!
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.......ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ...........λέμε καί ξαναλέμε......!!!!
Κάποιοι λοιπόν φίλοι μας πού ή στάση τους ξεπερνάει τά όρια τού ΓΕΛΟΙΟΥ..........έβλεπαν
κωλοτούμπες.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...........ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΣΤΕ.....!!!!
Έδώ μέσα είπαμε νά γράφουμε τίς μαλακιούλες μας γιά τό ποδόσφαιρο.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ..........σέ
ΖΩΡΖ..........καί ΣΤΟΥΜΠΙ............δέν παραδίδω.....!!!!
Τό νά προσπαθείτε νά γελοιοποιήσετε κάποιον .........ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ
ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ,ένορχυστρωμένα μέ ψέμματα είναι μιά τακτική πού,
έπειδή ΕΓΩ,..... δέν τό ήθελα δέν γύρισε σέ βάρος σας ,νά διαβάζουν όλοι έδώ μέσα
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΓΙΝΕΣΤΕ....!!!
Όλα όμως έχουν τά όρια τους...
Νάστε σίγουροι ότι σάς άπάλλαξα άπό αύτή τήν κατηγορία καί σάς
κατατάσσω άλλού..........
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ............
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ..........
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ , ΚΑΙ ΠΑΡΕΘΕΣΑ
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.....!!!
Καί άντί νά πάτε καί νά ξαναδιαβάσετε τή μαλακία πού γράφετε καί ύποστηρίζετε,μού τή βγαίνεις
μέ ΚΟΚΚΙΝΟ .......ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΖΩΡΖ ,κάνεις καί μιά φανταστική ρελάνς καί μάς γράφεις...
Τί μετά άπό 2 μήνες βγήκες νά δώσεις διευκρινίσεις..??
Τώρα δηλαδή πού πέρασε ό καιρός...??
Καί δώστου τά σχολιάκια μεταξύ σας.
Άσε ρέ Γιώργο ,έλα ρέ Κωστή ,κωλοτούμπας ό παππούς κ.λ.π.....
ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
9 ΜΗΝΕΣ..............ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.....!!!!
Ξαναδιαβάστε φίλοι τού φόρουμ..........τά συμπεράσματα ξανά δικά σας.......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο..........Δομάζος δέν είναι δεκάρι....???
ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....!!!!
Άσε πού τήν προηγούμενη έγραψα μέ κεφαλαία........τό τί ήταν
ό Δομάζος πού έγώ είδα σέ άπειρα παιχνίδια καί σείς τόν
είχατε μόνο στά χαρτάκια.....!!!
Πόσο νάσασταν τό 70-75...??
SCRIPTA MANENT.............VERBA VOLANT
![]()
ΠΑΡΟΤΙ............ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΜΠΑΟΚΙΑ
Είναι ή ώρα σας νά πανηγυρίσετε..........ΓΑΥΡΟΣ καί ΔΑΛΟΥΚΑΣ
στόν κουβά....!!!!
![]()
Ρε γαυροι ειστε τραγωδια ........ ουτε δαλουκας σας σωνει ουτε γκαγκατσης ουτε βαλβερδε .........το καραβι εχει παρει το δρομο για το βυθο
Τιμωρια εδω και τωρα και πολυ αυστηρη ........ετσι ειχατε μαθει ολα αυτα τα χρονια με τσαμπουκα να περναει το δικο σας αλλα καποια στιγμη τα πραματα αλλαζουν
Την πληρωσε και ο αγωνας βολει που αναβληθηκε για να μη κανετε επεισοδια και εκει
Μερικοι μερικοι μαλιστα μας εχουν δηλωσει οτι ειναι και υπερηφανοι για την νοοτροπια σας .........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Στην περίπτωση που τα επεισόδια χαρακτηριστούν από την πειθαρχική επιτροπή ως «εκτεταμένα»,
kai meta oi kafroi pigan na kanoun ta idia sto volley.....alla den tous xalase![]()
kai eklepsan kai evalan fwtia pali sti apothiki imatismou tous![]()
![]()
GAUROI RE.....
ase kai exoume tin stenoxwria mas twra re file.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
![]()
me ekeino to kolopaido ton melberg.....pou einai souidos kai exei epipedo....kai den diamartyretai pote san ton maistorovits.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
na min pw gia ton salpi to kolopaido pou den apaitise na min paizei enantia ston paok...o alitis.....![]()
![]()
![]()
kai ti na peis kai gai ta diodia.....kai to piximo kai tin vrwmia tis athinas.......
kane kai ena orthografiko elegxo an ta exw grapsei kala re sy.....
![]()
![]()
![]()
auto einai to epipedo sou....kai osa katevata kai na grapseis....den to allazeis.
giati opws iepa kai se pio panw post....to ti deixneis edw mesa krinetai...oxi to ti eisia me tous filous sou
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που μας έκανε 2η συνεχόμενη κηδεία και μπράβο του και χαλάλι του που μας μάμησε γιατί μπορεί να μην είναι τέλειος και να έχει σοβαρά μειονεκτήματα σαν ομάδα αλλά είναι ΟΜΑΔΑ και όχι τσίρκο σαν εμάς φέτος.
Καλά δεν έγινε και κάτι φοβερό μία ΟΜΑΔΑ κέρδισε ένα συνονθύλευμα παιχτών χωρίς σύστημα, προπονητή, δεξί χαφ, αριστερό χαφ, κεντρικό χαφ κτλ
θα ήταν άδικο να κερδίσουμε αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν πόνεσε κιόλας θα ήταν ψέμα.
τεσπα αξίζει και μια ευκαιρία ο Παοκ να βγει CL και του φούστη πια 13-14 χρόνια τώρα ήμαστε κυρίαρχοι ας δούμε και τίποτα άλλο (δυστηχώς βέβαια βλέπω παντοκρατορία του βάζελου)
εγώ το μόνο που θέλω είναι το εξής: δεν με νοιάζει αν πουλήσει δεν πουλήσει ο Κόκκαλης σε άλλον, μακάρι να αλλά δεν το βλέπω, δεν με νοιάζει που δεν θα πάρω μεταγραφές.
2 πράγματα θέλω, έναν σοβαρό προπονητή κατά προτίμηση Αλεξανδρή και να μπουν πολλά παιδιά από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού που έχουν δείξει ότι το κατέχουν στην πρώτη ομάδα και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, δεν θέλω να κάνω πρωταθλητισμό του χρόνου αλλά να στηθεί σιγά σιγά ομάδα και να φύγει η σκαρταδούρα που έχει μαζευτεί και παίρνουν χρόνο από τα παιδιά που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής ώστε να δούμε και άλλα παιδιά σαν τον Νίνη να ξεπετιούνται και να βγάζουν μάτια. Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Παπαδόπουλος, Σοιλέδης κτλ λέγονται τα παιδιά που πρέπει να επενδύσουν πάνω τους και όχι να μείνουν αιώνια ταλέντα.
κάνε και 2-3 μεταγραφές ουσίας (όχι απαραίτητα ακριβούς αλλά φιλότιμους παίχτες) όπως έκανε ο ΠΑΟΚ και χτίσε σιγά σιγά ομάδα στα επόμενα 2-3 χρόνια
το πιο δύσκολο βέβαια δεν είναι τα παραπάνω αλλά να πειστεί ο φίλαθλος του Ολυμπιακού ότι η ομάδα χτίζεται και δεν θα κάνουμε πρωταθλητισμό οπότε δεν θα διώχνουμε προπονητή με ψύλλου πήδημα ούτε θα έρχεται το τέλος του κόσμου σε μία ήττα.
Συγχαρητήρια στον Παοκ
Ήμουν γήπεδο αλλά αηδίασα και έφυγα 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι και έχασα όλους τους τσαμπουκάδες και τα επεισόδια αλλά ειλικρινά θλίβομαι με κάτι τέτοια, ας μας τιμωρήσουν όπως πρέπει.
.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
2 πράγματα θέλω, έναν σοβαρό προπονητή κατά προτίμηση Αλεξανδρή .
ree mlkkaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που μας έκανε 2η συνεχόμενη κηδεία και μπράβο του και χαλάλι του που μας μάμησε γιατί μπορεί να μην είναι τέλειος και να έχει σοβαρά μειονεκτήματα σαν ομάδα αλλά είναι ΟΜΑΔΑ και όχι τσίρκο σαν εμάς φέτος.
.
krata to diarkeias lemeeeeeeeeeeeeee......apo tou xronou tha exeis na pas se polla paixnidiaaaaaaaa
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
den prokeitai na vgaleis akri.......Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
ase pou pisteuw oti ekeino to anapodo plagio aout pou edwse kathorise tin oli roi tou prwtathlimatos :rotflmao:![]()