Λες και δεν το γραψα ρ.π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΒΒC...
ντάξ' ΟΚ...
![]()
... μην εξεταζεις γιατι βγηκε και ειπε αυτα τα πραγματα, απλα ακου τι ειπε!
...confessions of a trader θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος...![]()
Λες και δεν το γραψα ρ.π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΒΒC...
ντάξ' ΟΚ...
![]()
Βρε ναι, άκουσα τη συνέντευξη. Και κατάλαβα και τις εξομολογήσεις του κου τρέιντερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Λες και δεν το γραψα ρ.π.μ.
Αλλά επειδή (και) τέτοια λαμόγια κάνουν τη ζημιά (και εδώ κάτω που δουλεύω) , ε, κρατώ και πολύυυυ μικρό καλάθι.
Εξ άλλου το BBC, πρώτο και περίτρανα καλύτερο, θα δημοσίευε κάτι τέτοιο και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Οχι (και) τετοια λαμογια κανουν τη ζημια, ΑΥΤΑ ειναι τα λαμογια που κανουν τη ζημια! Δεν ειπε κατι καινουργιο, απλα μου εκανε εντυπωση η αφοπλιστικη ειλικρινια του! Ολα για το χρημα, ολα στο βωμο του κερδους. Το τσογλανακι αυτο, παει για υπνο και ονειρευεται οικονομικες κρισεις... το οτι εξαιτιας των οικονομικων κρισεων εκατομμυρια ανθρωποι χανουν καθε δικαιωμα στο ονειρο (και ονειρο δεν ειναι η Καγιεν ετσι; ) για μια αξιοπρεπη ζωη, γινονται νευρωσικοι, αυτοκτονουν και ζουν μεσα στη μιζερια, στα @@δια του! Τυψεις ΜΗΔΕΝ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Βρε ναι, άκουσα τη συνέντευξη. Και κατάλαβα και τις εξομολογήσεις του κου τρέιντερ.
Αλλά επειδή (και) τέτοια λαμόγια κάνουν τη ζημιά (και εδώ κάτω που δουλεύω) , ε, κρατώ και πολύυυυ μικρό καλάθι.
Εξ άλλου το BBC, πρώτο και περίτρανα καλύτερο, θα δημοσίευε κάτι τέτοιο και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.
![]()
Μια εκκαθαριση αυτης της φαρας, δεν θα εβλαπτε κανεναν πιστευω, πουλανε και αγοραζουν αερα επηρρεαζοντας τις ζωες μας περισσοτερο απο καθε αλλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ο κάθε τρόμΠας που τονε ψήφισε!
![]()
![]()
(όχι θα σ'αφήσω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
![]()
(όχι θα σ'αφήσω)![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Βλεπεις μαλακα γεροντα?Απο μικρος θε ναναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
190 χρόνια πίστωση χρόνου δεν ήταν αρκετή;
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ Α.Ε.Π.
1)____ Μέθοδος της τελικής δαπάνης
Το ΑΕΠ είναι ίσο με την Ιδιωτική Κατανάλωση + τις Ακαθάριστες Επενδύσεις Παγίου Κεφαλαίου + τις Δημόσιες Δαπάνες + τις Εξαγωγές μείον Εξαγωγές (Εμπορικό Ισοζύγιο)
2)____ Εισοδηματική Μέθοδος
Το ΑΕΠ είναι ίσο με το Αγροτικό Εισόδημα + τους Μισθούς & Συντάξεις + τις Προσόδους Περιουσίας & Επιχειρηματικής Δράσης Ιδιωτών & Δημοσίου + την Αποταμίευση δημοσίων & ιδιωτικών Α.Ε., συνεταιρισμών κ.λπ. + τους Άμεσους φόρους επί των Α.Ε. – τους Τόκους του Δημοσίου Χρέους.__
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.
![]()
http://www.thejournal.ie/is-alessio-...37950-Sep2011/
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
http://www.thejournal.ie/is-alessio-...37950-Sep2011/![]()
Γιάννης Βούρος: «Ναι» στο τέλος ακινήτων
Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΜΠΑ.ΤΣΟ.Κ. Γιάννης Βούρος ξεκαθαρίζει
πως κατά την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή θα ψηφίσει την διάταξη για το τέλος ακινήτων,
θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της.
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου.
Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που
ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει.
Ελπίζω από δω και πέρα,![]()
αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου»
αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούρος.
![]()
![]()
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Εχασα καθε καλη γνωμη που ειχα γι αυτον.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Γιάννης Βούρος: «Ναι» στο τέλος ακινήτων
Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΜΠΑ.ΤΣΟ.Κ. Γιάννης Βούρος ξεκαθαρίζει
πως κατά την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή θα ψηφίσει την διάταξη για το τέλος ακινήτων,
θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της.
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου.
Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που
ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει.
Ελπίζω από δω και πέρα,![]()
αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου»
αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούρος.
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αποτελεί δυστυχώς κανόνα μου για όποιον τυχόν πολιτευτεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Εχασα καθε καλη γνωμη που ειχα γι αυτον.![]()
Άμεσα χάνω πάσα ιδέα.
Είμαι πια απόλυτα προκατειλειμένος.
Γιατί περιμένατε κάτι άλλο προς ψήφισμα;... ενας βγήκε και μάλιστα με πρόβλημα όρασης και τους είπε να πα να γ#$@$#@ .. και έγινε τόσος ντόρος..μετά χάθηκε και αυτός.
Δεν έχετε καταλάβει οτι επικρατεί ο νόμος της Κόζα Νόστρα;.. όλοι δικαιούνται να μιλούν και να λένε οτι θέλουν μέχρι την ώρα του ψηφίσματος γιατί αν διαφωνούν εκέι απλά θα πέσει μαχαίρι. Δημοκρατία της "φαμίλιας"..
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πάρτααααααααααααααααααααααα!
http://www.zappit.gr/default.php?pna...=8&art_id=8687
χαχαχαχαχα.. και μόνο η δυσάρεστη θέση που ήρθε και το γεγονός πως τον ενόχλησε η διαπίστωση των πραγμάτων που όλοι γνωρίζουμε απο την δημοσιογράφο, αρκεί. Η απάντηση του όποια και αν είναι , πραγματικά δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να καλύψει τα παραπάνω.. ειδικά εκείνο που αναφέρει για το 60% και το δημοψήφισμα.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.