Σελίδα 99 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ΒΒC...
    ντάξ' ΟΚ...
    Λες και δεν το γραψα ρ.π.μ.

... μην εξεταζεις γιατι βγηκε και ειπε αυτα τα πραγματα, απλα ακου τι ειπε!

...confessions of a trader θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Λες και δεν το γραψα ρ.π.μ.

... μην εξεταζεις γιατι βγηκε και ειπε αυτα τα πραγματα, απλα ακου τι ειπε!

...confessions of a trader θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος...
    Βρε ναι, άκουσα τη συνέντευξη. Και κατάλαβα και τις εξομολογήσεις του κου τρέιντερ.
    Αλλά επειδή (και) τέτοια λαμόγια κάνουν τη ζημιά (και εδώ κάτω που δουλεύω) , ε, κρατώ και πολύυυυ μικρό καλάθι.
    Εξ άλλου το BBC, πρώτο και περίτρανα καλύτερο, θα δημοσίευε κάτι τέτοιο και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Βρε ναι, άκουσα τη συνέντευξη. Και κατάλαβα και τις εξομολογήσεις του κου τρέιντερ.
    Αλλά επειδή (και) τέτοια λαμόγια κάνουν τη ζημιά (και εδώ κάτω που δουλεύω) , ε, κρατώ και πολύυυυ μικρό καλάθι.
    Εξ άλλου το BBC, πρώτο και περίτρανα καλύτερο, θα δημοσίευε κάτι τέτοιο και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.
    Οχι (και) τετοια λαμογια κανουν τη ζημια, ΑΥΤΑ ειναι τα λαμογια που κανουν τη ζημια! Δεν ειπε κατι καινουργιο, απλα μου εκανε εντυπωση η αφοπλιστικη ειλικρινια του! Ολα για το χρημα, ολα στο βωμο του κερδους. Το τσογλανακι αυτο, παει για υπνο και ονειρευεται οικονομικες κρισεις... το οτι εξαιτιας των οικονομικων κρισεων εκατομμυρια ανθρωποι χανουν καθε δικαιωμα στο ονειρο (και ονειρο δεν ειναι η Καγιεν ετσι; ) για μια αξιοπρεπη ζωη, γινονται νευρωσικοι, αυτοκτονουν και ζουν μεσα στη μιζερια, στα @@δια του! Τυψεις ΜΗΔΕΝ!

Μια εκκαθαριση αυτης της φαρας, δεν θα εβλαπτε κανεναν πιστευω, πουλανε και αγοραζουν αερα επηρρεαζοντας τις ζωες μας περισσοτερο απο καθε αλλο.

ο κάθε τρόμΠας που τονε ψήφισε!

(όχι θα σ'αφήσω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

(όχι θα σ'αφήσω)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    190 χρόνια πίστωση χρόνου δεν ήταν αρκετή;
    Βλεπεις μαλακα γεροντα?Απο μικρος θε ναναι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ Α.Ε.Π.

1)____ Μέθοδος της τελικής δαπάνης
    Το ΑΕΠ είναι ίσο με την Ιδιωτική Κατανάλωση + τις Ακαθάριστες Επενδύσεις Παγίου Κεφαλαίου + τις Δημόσιες Δαπάνες + τις Εξαγωγές μείον Εξαγωγές (Εμπορικό Ισοζύγιο)

2)____ Εισοδηματική Μέθοδος
    Το ΑΕΠ είναι ίσο με το Αγροτικό Εισόδημα + τους Μισθούς & Συντάξεις + τις Προσόδους Περιουσίας & Επιχειρηματικής Δράσης Ιδιωτών & Δημοσίου + την Αποταμίευση δημοσίων & ιδιωτικών Α.Ε., συνεταιρισμών κ.λπ. + τους Άμεσους φόρους επί των Α.Ε. – τους Τόκους του Δημοσίου Χρέους.__
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    και θα απέκρυπτε οτιδήποτε άλλο.

http://www.thejournal.ie/is-alessio-...37950-Sep2011/
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    http://www.thejournal.ie/is-alessio-...37950-Sep2011/

Γιάννης Βούρος: «Ναι» στο τέλος ακινήτων

Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΜΠΑ.ΤΣΟ.Κ. Γιάννης Βούρος ξεκαθαρίζει
    πως κατά την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή θα ψηφίσει την διάταξη για το τέλος ακινήτων,
    θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της.

«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου.
    Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που
    ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει.
    Ελπίζω από δω και πέρα,
    αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου»
    αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούρος.

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Γιάννης Βούρος: «Ναι» στο τέλος ακινήτων

Με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΜΠΑ.ΤΣΟ.Κ. Γιάννης Βούρος ξεκαθαρίζει
    πως κατά την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή θα ψηφίσει την διάταξη για το τέλος ακινήτων,
    θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της.

«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου.
    Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που
    ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει.
    Ελπίζω από δω και πέρα,
    αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου»
    αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούρος.

Εχασα καθε καλη γνωμη που ειχα γι αυτον.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Εχασα καθε καλη γνωμη που ειχα γι αυτον.
    Αποτελεί δυστυχώς κανόνα μου για όποιον τυχόν πολιτευτεί.

Άμεσα χάνω πάσα ιδέα.
    Είμαι πια απόλυτα προκατειλειμένος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιατί περιμένατε κάτι άλλο προς ψήφισμα;... ενας βγήκε και μάλιστα με πρόβλημα όρασης και τους είπε να πα να γ#$@$#@ .. και έγινε τόσος ντόρος..μετά χάθηκε και αυτός.

Δεν έχετε καταλάβει οτι επικρατεί ο νόμος της Κόζα Νόστρα;.. όλοι δικαιούνται να μιλούν και να λένε οτι θέλουν μέχρι την ώρα του ψηφίσματος γιατί αν διαφωνούν εκέι απλά θα πέσει μαχαίρι. Δημοκρατία της "φαμίλιας"..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πάρτααααααααααααααααααααααα!

http://www.zappit.gr/default.php?pna...=8&art_id=8687

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χαχαχαχαχα.. και μόνο η δυσάρεστη θέση που ήρθε και το γεγονός πως τον ενόχλησε η διαπίστωση των πραγμάτων που όλοι γνωρίζουμε απο την δημοσιογράφο, αρκεί. Η απάντηση του όποια και αν είναι , πραγματικά δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να καλύψει τα παραπάνω.. ειδικά εκείνο που αναφέρει για το 60% και το δημοψήφισμα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF