Με ειδα να παιρνω την μηχανη και να ριχνει καρεκλες... Ευτυχως ειχα αδιαβροχα...![]()
Με ειδα να παιρνω την μηχανη και να ριχνει καρεκλες... Ευτυχως ειχα αδιαβροχα...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Kάτι κατάλαβα......
Με είδα να παίρνω τη μηχανή στα πρώτα 30 μέτρα να τρώω νερό λες και μου ρίχνανε με αντλίες της Πυροσβεστικής να γυρίζω να φοράω αδιάβροχα και μετά να ξεκινάει το τρελλό παιχνίδι της υδρολίσθησης στη διαδρομή για την δουλειά...τρελλό πάρτυ λέμε.Το βράδυ κλείδωμα και απο βδομάδα ξανά το μοτό όξω,δε το ξαναπαίζω το παιχνιδάκι.
Με ειδα να προσπαθω να ανεβασω τον βασιλια στο πισω stand για λαδωμα και να φευγει ο αριστερος γαντζος απο το μπομπινακι και να σκαει το μηχανακι επανω στα πατζουρια με τον καθρεφτη.......
Μιλαμε για ΤΖΑΠΑΝ οχι αστεια..........260 κιλα κρατησε ο φουστης!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με είδα να οδηγώ βέσπα px125, μετά από πολλά χρόνια... Έχει την πλάκα της!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα σήμερα να θέλω να κάνω μια βολτιτσα με τη μηχανή μετά τη δουλεια και τελικά με πήρε ο ύπνος από τις 2 μέχρι τις 7:30... Και ξύπνησαν και με ένα κεφάλι καζάνι.
Με ειδα να παιρνω το κουτι για τρεις μερες συνεχομενες και πολυ με χαλασε. Απο αυριο ανοιγει ομως ο καιρος...![]()
Με ειδα εχτες παραλιακη με μηδενικη κινηση να κανω εξασκηση στο στριψιμο.... ενα SS υπομονετικα πισω μου δε με πιεσε ποτε... οταν σε ευκολη ευθεια εκανε προσπεραση και στις επομενες φυσικα δεν μπορουσα να τον πιασω με τις αρχαριες δυνατοτητες μου.... καναμε κουβεντουλα σε φαναρι που σταθηκαμε διπλα... χαιρομαι να βλεπω ευγενικους συναδελφους μοτοσυκλετιστες... ο φιλος γυρω στα 45++ απο οτι καταλαβα και με ωραιοτατο στυλ! Ευγε!
σε είδα στο φανάρι χτες το βράδυ με κράνος "99"
"ε όχι ρε φίλε" σου είπα και μπήκες κατευθείαν στον νόημα και γελάσαμε
να σαι καλά
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
-5 αλλά εγώ πήρα την μηχανή για να έρθω γραφείο σήμερα. δεν θέλω να χιονίσει ρε γαμώτο.
Mε είδα να κοιτάω 3 μετεωρολογικά που έδειχναν καθαρό ουρανό πανελλαδικά πριν ξεκινήσω και τελικά... να με πιάνει βροχή.![]()
Με ειδα να αλλαζω λαστιχα στο γερικο ΤΑ 650 και να ειναι επιτελους μηχανακι
με βλέπω να κοιτάω μελαγχολικά το παράθυρο γιατί χιονίζει. δεν έχει άλλο βόλτα με το μοτοσακό για ~6 μήνες
Με είδα να κάθομαι επί 10 λεπτά στην είσοδο του μαγαζιού σου στη Λένορμαν για να ρωτήσω για λάστιχα και να μη δίνεις καμία σημασία. Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Γεμίσαμε επαγγελματίες που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@δια.
Και επειδή είστε πολλοί με το αντίστοιχο στυλάκι θα πάω να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον μικρό φιλότιμο που μου πρότειναν και ας πληρώσω το λάστιχο έξτρα 10ευρώ. Αει σιχτίρια!
με είδα να πηγαίνω στη δουλεια με -3 βαθμούς σήμερα και να μην λυπάμαι καθόλου τα λεφτά που έδωσα για το πανάλαφρο (και πανάκριβο) μπουφάν του σκι που αγόρασα φετος το καλοκαίρι απο το εξωτερικό σε προσφορά. επίσις με είδα να φοράω τα παμφθηνα γαντια moto απο το lidl και να σκέφτομαι οτι για τα λεφτά τους μια χαρά βγήκανε...