Σελίδα 99 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Σας ειδα χθες καμια 50αρια μηχανές στο Ribas και μερικοί δίνατε σόου...Σουζες,εντο,rolling burnouts...
    Καιρό είχα να δω τετοια φάση!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα cb 400 στην Γαλατσιου...σαν καινουργιο
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας είδα ΚΤΜ 990,Busa,CB400 και άλλους πολλούς είτε να πηγαίνετε έιτε να γυρίζετε απο Σούνιο μπανάκι πλήρως προβλεπόμενοι και χαιρετηθήκαμε κιόλα....Εύγε,με κάνατε να νοιώσω και εγώ βολικά που νόμιζα οτι είμαι ο μόνος "αστακός"

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Σε ειδα φιλε ποδηλατη, να εισαι σταματημενος στο φαναρι και να φορας FULL FACE κρανος... Ναι να φορας με το ποδηλατακι αλλα κρανος ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!!!! Το να φορας κρανος απο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ δεν βοηθαει.. Εστω κ αν εχεις σηκωμενη την ζελατινα...

Μα καλα πως ανεπνεες μεσα στην κ@λοζεστη?????????
    .............

Παλαιό μέλος
    εθεάθη μαύρο χαμηλώμενο BMW μπροστά στην έκθεση με άντρα οδηγό και γυναικά συνοδηγό με την γυναίκα να με χαζεύει , και να μου κλείνει το μάτι και να με δείνει πεταχτό φιλάκι ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ; πάει , δεν πάμε καλά ... καρφί δεν της καιγόταν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Babis@
    Σας είδα χθες τσοπεράδες, τρεις τον αριθμό, να έχετε σταματήσει στην άκρη της αερογέφυρας στη Σκάλα..
    Με είδα να σταματάω πιο κάτω για να ακούω τις ελευθέρας και τους βε..
    Ω ρε Παναία μου..

Νέο μέλος
    Σας είδα που ξεκουραζόσασταν εκεί γύρω στα τελευταία διόδια για Αθήνα 2 μαύρα supersport (cbr/ninja?) Σήκωσα το χέρι και σας χαιρέτισα μέσα από ασημί κουτί.Πάντα όρθιοι παλίκαροι !

Σας είδα κ εσάς στην Αλμυρή,καμιά δεκαριά Harley λες και είσασταν οι Sons,αν δεν κάνω λάθος πρόλαβα να δω πολωνική πινακίδα. Ωραιότατοι !!

Είδα και εσένα ρε σφίχτη,όλη την εθνική με innova,σορτσάκι,αμάνικο,καπελάκι,κοντρα ξυρισμένο πόδι...Τελικά σας καίνε τον εγκέφαλο τα φάρμακα, ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σας ειδα χθες στη βολτα κουτακιδες στην εθνικη ηρακλειου-ρεθυμνου να κανετε σχεδον ολοι δεξια να περασω!ομολογω εντυπωσιαστηκα θετικα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σε ειδα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ το σαββατο το πρωι στη διασταυρωση αχαρνων με καυτατζογλου εσυ με παπι να παραβιαζεις το κοκκινο και να προσπαθεις να περασεις στα γρηγορα μπροστα απο μια νταλικα χωρις να εχεις καθολου ορατοτητα για το αν ερχετε οχημα δεξια της νταλικας,ευτυχως ημουν-ησουν κολοφαρδος και σε ειδα ΜΑΛΑΚΑ!Δε σε χαλασε το μπινελικακι!ΖΩΟΝ!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Σε είδα ανατολίτη με το χρεποσκούτερ και τα δύο παιδάκια να περνάς το στοπ, να σταματάς στη μέση της διασταύρωσης και να με κοιτάς σαν χάνος που προσπαθώ να φρενάρω και να μην σε χτυπήσω... Το πίσω παιδάκι διάβαζε περιοδικό ανέμελο, σούπερ.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα καραγκιόζη μπάτσε να πετάς ρατσιστικές ατάκες σήμερα που μου έκανε έλεγχο στο βαν της δουλειάς και
    σε χάλασε που ο αλλοδαπός βοηθός μου είχε τα χαρτιά του κανονικά και έλεγες ατάκες ''αντε να φύγεις απο δώ και πάρε
    και εναν ακόμα μαζί σου'' έχε χάρη που πνιγόμαστε στη δουλειά εμεις και δεν καθόμαστε να πίνουμε καφέ όλη μέρα..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα φίλε με το βαραντέρο να με χαιρετάς στον δρόμο προς Προυσό,μετά το Καρπενήσι..καλούς δρόμους!!!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σας είδα 0830 το πρωΐ της Κυριακής, λίγο πρίν τις Ερυθρές, πρός Θήβα.Εγώ πήγαινα, εσείς ερχόσασταν. Ευχαριστώ για τον χαιρετισμό, καλά χιλιόμετρα!

Σε είδα "φτιαγμένο" Lancia Delta του 91' σε μαύρο-κόκκινο με το μεγάλο αυτοκόλλητο SCANIA(???) στο πίσω τζάμι, να κατεβαίνεις την Θησέως πρός παραλία, λές και σε κυνηγούσε η Ο.Π.Κ.Ε. , να περνάς σφήνα ανάμεσα σε εμένα και ένα scooter στην μεσαία λωρίδα, τόσο πού ένοιωσα τον καθρέπτη,να περνά ξυστά από τον αγκώνα μου. Φθάνοντας στο παρακάτω φανάρι, υπέθεσα ότι είσαι κάγκουρας πιτσιρίκος. Όταν είδα ότι ήσουν 50+ σε ρώτησα ..."καλά δεν ντρέπεσαι, στην ηλικία σου, να κάνεις μ@λ@κίες?" με κοιτούσες σαν χάνος. Μάλλον το γέρας και η μ@λ@κί@, είναι ασύμβατες καταστάσεις.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Σε ειδα χθες στη Συγγρου να προσπαθεις να με πιασεις με το dorsoduro μολις σε περασα κανονικα απο αριστερα.

τι διαολο?
    μολις βλεπετε TDM900 μπαινετε σε WAR MODE ??

Ξεκρανωτος οπως ησουν εγκατελειψες την προσπαθεια γιατι ετρωγες και πολυ αερα...ασε που δεν με εφτανες.

Δεν περιμενες να ειναι δυνατο το μηχανακι μου ε? νομιζες θα κερασεις τσαι???

Lipton Ice Tea να δροσιστεις φιλε μου...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα ηλίθιε ταρίφα, να βγαίνεις από σούπερ μάρκετ, να κοιτάς μόνο από το αντίθετο ρεύμα και το ταξί το ειχες βγάλει όλο μέσα στο ρεύμα που ερχόμουν, εάν δεν έβγαινα στο αντίθετο και δεν σου κορνάριζα, μάλλον δεν θα έγραφα τώρα εδώ...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε